U bent hier

Lesgever/lesgeefster gezocht voor zangcursus

organisatie zoekt begeleider
Nieuwenrode (1880 Kapelle-op-den-Bos)

Voor het volgende seizoen (september 2023-juni 2024) is de oude pastorie op zoek naar een begeleider/begeleidster voor een cursus zingen ‘just for fun’. 

Via deze oproep hopen we een nieuwe lesgever/lesgeefster te vinden voor een zangreeks van +/- 10 lessen in de lokalen van de oude pastorie, Kerkstraat 24, 1880 Kapelle o/d Bos. Dit kan ’s avonds of tijdens de dag.

Ons doel is om mensen samen te brengen en het plezier van samen te zingen te laten delen. De cursus dient open te staan voor beginners, maar ook mensen met ervaring mogen aansluiten. Daarnaast is het belangrijk dat de muziek afgestemd is op de doelgroep. Afhankelijk van het tijdstip kan deze heel divers zijn.

De oude pastorie zorgt voor de praktische ondersteuning zoals: opbouwen, opkuisen lokaal, inschrijvingen, koffie/thee/water… Van de lesgever/lesgeefster verwachten we de inhoudelijke uitwerking en begeleiding van de cursus. Uiteraard voorzien wij een vergoeding zowel voor het lesgeven, vervoer en eventueel materiaal. De uitbetaling kan via vrijwilligersvergoeding of via factuur.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Contactpersoon

Viki De Donder
015 71 02 53
Nieuwenrode (1880 Kapelle-op-den-Bos)

Neem contact

Terug naar boven