U bent hier

Logopedist zoekt dirigenten

organisatie zoekt dirigent
leuven

Ik ben Eva, logopedist en student aan het Postgraduaat Stem van Thomas More. In het kader van deze opleiding werk ik aan een eindwerk over mensen die stemklachten ervaren met hun spreekstem en daarnaast ook hobbyzanger zijn. Vaak ervaren zij ook moeilijkheden bij het zingen. Ik wil een bundel oefeningen maken die stemtherapeuten kunnen gebruiken om met deze doelgroep een basisniveau zang te behalen.
Aangezien veel hobbyzangers in Vlaanderen in een koor zingen, had ik graag gebruik gemaakt van uw input. In deze vragenlijst (https://forms.gle/znnnFZenhBYt7iyX6) vindt u een aantal vragen over welke kennis en vaardigheden u verwacht van koorleden omtrent hun stemgebruik en basis zangtechniek. Ik heb er bewust voor gekozen om open vragen te stellen, omdat ik graag een zo breed mogelijk beeld wil van wat er verwacht wordt van deze doelgroep. Bij elke vraag kan u verwachtingen geven over de kennis van koorleden (wat weten ze?) of de vaardigheden (wat kunnen ze?)
Het zou mij heel erg helpen als u even de tijd kon nemen om deze vragenlijst in te vullen. Als u hierover vragen hebt, kan u mij uiteraard steeds contacteren via eva.craps@student.thomasmore.be

Alvast bedankt voor uw input!

Vriendelijke groeten,
Eva Craps

Contactpersoon

Eva Craps
leuven

Neem contact

Terug naar boven