U bent hier

MATRIX zoekt koorzangers

organisatie zoekt zanger(s)
Vlaanderen

Hou je van zingen? Ben je benieuwd naar muziek van vandaag? Hou je van nieuwe uitdagingen? Wil je graag optreden op het Leuvense Transit Festival? Dit jaar ziet MATRIX haar jaarlijkse samenwerking met het Leuvense Transit Festival groter dan ooit.

Dit najaar werken we namelijk niet aan één, maar aan twee projecten: de deelnemers van de Nadar Summer Academy gaan tijdens hun zomerstage aan de slag met componist James Saunders, en de Britse componist Bryn Harrison schrijft een gloednieuw werk voor koor. Het belooft een spannende compositie te worden, met (muzikale) verwijzingen naar het thema ‘democratie’ binnen het tijdperk van sociale media. Het Gentse koor De 2de Adem, onder leiding van Maarten Van Ingelgem, zet haar schouders onder dit nieuwe koorwerk van Bryn Harrison, maar … wij zijn op zoek naar méér zangers, die graag deze spannende uitdaging samen met ons willen aangaan!

Wil je graag deelnemen aan dit bijzondere creatieproces, repetities en concert? Contacteer ons!

Wat verwachten we van jou? 
Vooral enthousiasme en engagement om dit project tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het aangewezen dat je vlot noten kan lezen en een beetje koorervaring hebt. De voorziene repetitiedata (in september en oktober 2018) vind je op de website van MATRIX. Het concert vindt plaats op zaterdag 13/10/2018, 11:30h, STUK Leuven, in het kader van het Transit Festival 20/21. Voor meer informatie & aanmeldingen kan je terecht bij Ann Eysermans. 

Contactpersoon

Ann Eysermans
0472 81 13 27
Vlaanderen

Neem contact