U bent hier

Open repetitie Scala Vocale

koor zoekt zanger(s)
Mechelen

Het Mechels vocaal ensemble Scala Vocale is een gemengd amateurkoor dat de ambitie heeft om muziek van goede kwaliteit op te voeren, met voldoende variatie in een breed spectrum van stijlen. De nadruk ligt op renaissancemuziek, barok en klassiek maar er is ook ruimte voor andere periodes en stijlen, zie ook www.scalavocale.be. Lode Tooten is onze dirigent.

Wij repeteren elke maandagavond van 20 tot 22 uur in hartje Mechelen. Occasioneel organiseren wij een koorzondag en in de aanloop naar een concert hebben wij soms extra repetities, naar het einde toe ook met begeleiders, orkest of solisten. Omdat wij een goede koorklank en kwalitatieve concerten willen geven verwachten wij van onze leden dat zij ook regelmatig thuis oefenen. Zij krijgen daartoe ook de nodige hulpmiddelen.

Momenteel bestaat het koor uit ongeveer 45 leden, verdeeld over de vier stemgroepen: sopranen, alten, tenoren en bassen.

Voor alle stemgroepen maar in het bijzonder voor de sopranen en de tenoren zoeken wij versterking.

Houdt u van klassieke muziek en hebt u altijd al in een koor willen zingen? Of hebt u al koorervaring en bent u op zoek naar een koor in Mechelen? Dan Scala Vocale misschien wel iets voor u. Kijk even op onze website voor meer details: Werving van nieuwe leden of https://www.scalavocale.be/koor-mechelen.

 

Om u toe te laten kennis te maken met ons koor organiseren wij op maandag 13 januari 2020 een open repetitie. Kom tegen 20 uur naar het sociocultureel centrum Xaverianen, Bergstraat 8 te 2800 Mechelen (op 15’ van het station of ondergronds parkeren op de Veemarkt).

U krijgt een partituur zodat u kunt volgen of meteen meezingen. Aansluitend overleggen wij samen of een lidmaatschap een tof idee is. 

Contactpersoon

Bernard Sintobin
Mechelen

Neem contact

Terug naar boven