U bent hier

Seniorenkoor zkt dirigent

koor zoekt dirigent
De Haan

Wij zijn het Kerklommerkoor, een goed georganiseerde groep van 45 gemotiveerde zingende senioren (m/v, tussen 50 en 80 jaar) onder de koepel van Ontmoetingscentrum Kerklommer. Onze vorige dirigent, Hilaire Maertens heeft na vijf mooie jaren op doktersadvies de dirigeerstok neergelegd. Daarom zoeken we een opvolger.

Bij voorkeur ook iemand die gepensioneerd is en een relevante muziekkennis heeft (vb. werken met sol- maar ook met fasleutel). Liefst met ervaring, maar zeker met enthousiasme. Als de ervaring ontbreekt, zal de vorige dirigent graag op de achtergrond een duwtje in de rug geven. Het koor heeft een gekend repertorium dat uitgebreid kan worden naar smaak en inzicht van de dirigent. Wekelijks is er repetitie op donderdagnamiddag. Een tiental keer per jaar treden we op in rusthuizen, dienstencentra maar ook voor verenigingen. Elke twee jaar geven we een groot optreden in CC d'Annexe in De Haan.

Gemakshalve liefst iemand die in de regio Oostende-Knokke-Brugge woont. 

Het is een vrijwillige functie. Afhankelijk van de situatie is er een forfaitaire onkostenvergoeding voorzien voor aankopen bladmuziek, verzekeringen, vervoer,... Deze vergoeding valt binnen het vrijwilligersbarema en is dus niet belastbaar.

Alle administratieve taken gebeuren door Kerklommer. Muzikale keuzes (o.m. repertoire, stemmen,...) zijn de vrijheid van de dirigent. We zijn een gedisciplineerd koor zonder 'valse noten'.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Kurt Borgoo van Kerklommer op 059-23 79 81! We zouden graag zo snel mogelijk weer van start gaan. Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren!

Contactpersoon

Kurt Borgoo
059237981
De Haan

Neem contact

Terug naar boven