U bent hier

Vivente Voce hoort stemmen!

koor zoekt zanger(s)
Destelbergen

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce (SATB, 45 stemmen) zet zich door. We zijn op zoek naar stemmen! Een auditie organiseren we niet. Wel organiseren we op (pinkster)maandag 10 juni en zondag 16 juni eerstkomend open repetities.

Gewoon aanschuiven bij de repetitie (Destelbergen, Kerkham 3, op de eerste verdieping van dienstencentrum De Reinaert, de muziekschool van destelbergen). Voor nieuwe stemmen, volgt dan, na enkele repetities een korte stemtest (gebaseerd op het gerepeteerde koorwerk).

Onze repetities gaan door op zondagen van 19u30 tot 22u00. Op de eerste zondag van elke maand is er geen repetitie. Indien het moeilijk is om in Destelbergen te geraken, bestaat er steeds de mogelijkheid om te carpoolen. We hebben zangers vanuit alle windrichtingen die je graag een lift geven!

Volgende 2 seizoenen wisselen we a capella concerten af met grotere werken: onder andere het Magnificat van J.S.Bach en de Coronation Anthems van G.F. Haendel, het Gloria en Stabat Mater van Francis Poulenc. staan op het programma! Vivente is geen projectkoor en werkt hard aan klankkwaliteit door 2 a 3 keer per jaar vocal coaches uit te nodigen. Wees welkom!!

Onze dirigent, Jeroen Keymeulen, is net benoemd tot directeur van Koor&Stem Vlaanderen!!

Bezoek onze website voor meer achtergrond informatie: www.vivente-voce.be

Contactpersoon

Stefaan Vanheertum
0477-476-813
Destelbergen

Neem contact

Terug naar boven