U bent hier

Wij zoeken mannen!

koor zoekt zanger(s)
Mortsel

Die Cierlycke wil mensen samenbrengen die plezier scheppen in het samen musiceren.  De focus van de werking van een koor als Die Cierlycke ligt in de verbondenheid en de bezieling van haar leden via het samen zingen, in het vinden van een harmonisch geheel en een eigen patin. 
Die bezieling mag uiteindelijk ook wat ambitie uitstralen: de ervaring dat het wekelijks samenkomen, samen zingen ook resulteert in de creatie van belangrijke werken.

Die Cierlycke Con Anima richt zich tot enthousiaste koorleden die de lat wat hoger willen leggen, die willen gaan voor het stevigere werk. Een goed muzikaal gehoor, een stevig geheugen voor muziek, snel leren, stemvastheid en gevoel voor meerstemmigheid is zeker een pluspunt. We verwachten geen 'prima vista' notenkennis, maar een beetje gevoel bij de notenbalk helpt altijd.

​Die Cierlycke Con Affetto nodigt iedereen uit die houdt van samen musiceren.  In Con Affetto ligt het accent op het genieten van samen te kunnen zingen, om als één koor telkens weer op zoek te gaan naar die prachtige harmonie die de klank van een koor kenmerkt.  Bij Con Affetto zetten we de deur wagenwijd open voor een brede groep mensen, zonder specifieke vereisten, zonder stemtesten.  U houdt van samen zingen? Dan bent u welkom bij Con Affetto.

Repetitie op maandagnamiddag en/of avond gedurende 2 uurtjes. Zie www.diecierlycke.be

Contactpersoon

Koor Die Cierlycke
Mortsel

Neem contact