U bent hier

zangers (16-25j) gezocht voor performance project

organisatie zoekt zanger(s)
Brussel

Kunstenaar Francesca Grilli maakt haar nieuwe performance Record, samen met een koor van jongeren/jongvolwassenen.

De tekst (zang) zal gebaseerd zijn op interviews met een hikikomori (iemand die zich thuis opsluit en alle sociale contacten vermijdt, een beetje waar we allemaal toe gedwongen werden tijdens de covid lockdowns). Grilli wil daarmee vertellen over de moeilijke periode die adolescentie en jongvolwassenheid soms is: een leeftijd waarop je je enerzijds in het leven wil smijt, maar daar anderzijds soms ook angst voor voelt.

Je zal samen met 6 andere jongeren het podium delen en wordt begeleid door een koorleider met veel ervaring, ook met amateurzangers (Jean Baptiste Veyret Logerias).

Wie? Je bent tussen 16 en 25 jaar oud en hebt (enig) zangervaring in een koor.

Wanneer? Repetities vinden plaats van 14 tem 22 december (namiddag/avond) bij Kaaitheater in Brussel en van 4 tem 15 april (namiddag/avond) bij VierNulVier in Gent.

De presentaties vinden plaats bij Kaaitheater in Brussel, KAAP in Brugge and VierNulVier in Gent, in het najaar van 2023.

Aarzel niet om toch te appliceren als je niet alle dagen beschikbaar bent.

We voorzien een kleine vergoeding (als vrijwilliger) voor je deelname. Alle reizen worden terugbetaald.

 


Interesse?

Schrijf kort mailtje aan karen@hiros.be en echegoyendiego@gmail.com (graag voor 27 november).

We selecteren zangers op basis van hun kwaliteiten, onafhankelijk van gender, seksuele oriĆ«ntatie, origine, geloof, leeftijd of handicap. We moedigen jongeren met ondergerepresenteerde achtergrond uit om deel te nemen.

 

Contactpersoon

Karen Verlinden
0479415157
Brussel

Neem contact

Terug naar boven