U bent hier

ZINGEN (Z)ONDER DE DOUCHE zoekt dringend een dirigent/muzikale begeleider

koor zoekt begeleider, dirigent
Bornem

Zingen (Z)onder De Douche is een bonte bende die op woensdagavond samenkomt om te zingen. Wij hebben een heel gevarieerd repertoire en zingen zowel hedendaagse hits als tijdloze klassiekers, Franse chansons en kleinkunst.

Wij zoeken dringend een enthousiaste dirigent/muzikale begeleider die ons vanaf september ook zangtechnisch nieuwe liedjes kan aanleren. We zingen graag 2- of 3-stemmig met partituur en de combinatie van iets meerstemmig instuderen en daarnaast enkele liedjes doorzingen maakt ons uniek. 

ZZDD biedt een enthousiast gemengd koor, een gedreven bestuur, en veel goesting om ook de komende jaren te blijven zingen. Je wordt uiteraard gepast vergoed. 

Ons motto is 'plezier boven perfectie' en iedereen die graag zingt, is welkom. Bij ons geen stemproeven, en noten kunnen lezen is meegenomen maar niet noodzakelijk. Net door die lage drempel hebben we voortdurend nieuwe leden die ons koor komen versterken. Veel mensen zijn naar ons concept op zoek. 

ZZDD was een tijdje geleden nog 'de plezantste vereniging van Bornem' en we luisteren ook af en toe een lokaal evenement op.

Is dit écht iets voor jou of ken jij onze perfecte match, laat dan zo snel mogelijk van je horen op zingenzonderdedouche@hotmail.com! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en om na de zomer met jou aan de slag te gaan. 

Contactpersoon

Liesbeth Geeroms
0496/11.16.20
Bornem

Neem contact

Terug naar boven