Zoekertjes

Mannenkoor Conamus - Geel zoekt dirigent (M/V)

Geel
koor zoekt dirigent

Het mannenkoor Conamus uit Geel werd in 1987 boven de doopvont gehouden. Het kan terugblikken op een mooie koorgeschiedenis, uitgebouwd met tal van optredens in Geel en ver daarbuiten, met CD-opnames, samenwerkingen met andere koren enz.. 

Wie helpt het Koninklijk Virga Jessekoor Hasselt?

Hasselt

DRINGENDE OPROEP

Vocaal Ensemble Chapeau zoekt bas

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Op zoek naar een klein vocaal ensemble waarin je de baspartij mag vertegenwoordigen ? Vocaal Ensemble Chapeau is het antwoord ! Meer info www.vocaalensemblechapeau.com

Dynamisch damespopkoor zoekt dirigent

Zoersel
koor zoekt dirigent

Kantamiko, het dynamische damespopkoor uit Zoersel zoekt een dirigent. We repeteren op donderdagavond van 20:00 - 22:00 in Zoersel. 

Geïnteresseerd? Meer info? Geef ons een seintje! 

Kinder-en jeugdkoor zoekt pianobegeleider

1910 Berg
koor zoekt begeleider

Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 35 leden, 19 kinderen en 16 jongeren, uit Berg-Kampenhout en omstreken. Dirigente en pianist worden gesteund door een sterk en dynamisch bestuur en binnen het koor heerst er een vriendschappelijke en familiale sfeer.

Pop4Fun zoekt dirigent

Edegem
koor zoekt dirigent

Pop 4 Fun is een laagdrempelig popkoor uit Edegem. Elke donderdagavond repeteren wij van 20u tot 22u in de geweldig mooi klinkende Sint Antoniuskerk in Edegem. Popliedjes, en dit zowel Nederlandstalig, Engelstalig en af en toe in het Frans. Wij zijn dringend op zoek naar een dirigent. 

MARGALI zoekt dirigent

Lichtervelde
koor zoekt dirigent

Margalikoor Lichtervelde staat voor MARGArethakoor Lichtervelde en is een driestemmig kerkkoor dat de feestliturgie in de kerk van Lichtervelde verzorgt. Het koor treedt op de hoogdag van Pasen, Kerstmis, Allerheiligen, 11 november en het Margarethafeest.

Koorleden gezocht

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Een koor is een eigenaardig ding: het groeit, het krimpt, het ademt, het lééft.

zangers gezocht

Heusden
dirigent zoekt zanger(s)

Sinds ik het koor overnam van Jos Van den Borre, werd het koor niet alleen geplaagd door de corona-crisis (alle koren hebben daaronder geleden), maar bovendien wordt de gemiddelde leeftijd van de zangers vrij hoog. We zoeken dus 50-gers en jonge 60-gers.

Terkooster Kinderkoor zoekt dirigent(e)

Alken
koor zoekt dirigent

Het Terkooster Kinderkoor werd in 1987 opgericht door Griet Renaerts. Het koor kent al een rijke geschiedenis van concerten, cd-opnames, musicals en superleuke randactiviteiten. Daarnaast stonden ook al verschillende dirigentes voor de groep.

Wereldkoor Dendermonde zoekt dirigent(e)

Dendermonde
zanger zoekt dirigent

het Wereldkoor van Dendermonde werd in 2016 opgericht op initiatief van het Agentschap Integratie en Inburgering, dat uiteraard veel contacten heeft met anderstalige nieuwkomers. Het is een gemengd koor met leden van diverse origine, we zingen volksliederen uit alle landen en alle talen.

Interesse in archief koorpartituren?

Mortsel

In december 2019 viel het doek over de werking van het koor Die Cierlycke.  Daardoor komt een uitgebreid archief aan partituren ter beschikking van geïnteresseerden.  Het volledig archief (ruim 750 titels) werd ook gedigitaliseerd.

Het Basilicakoor van Tongeren zoekt dirigent

Tongeren
koor zoekt dirigent

Misschien vinden we langs deze weg de geschikte vrouw/man die het Basilicakoor met veel inzet en enthousiasme wil komen dirigeren.

Koor La Gioia zoekt dirigent

Vichte
koor zoekt dirigent

La Gioia is een toffe bende van een 40-tal leden die graag zingen en houden van ambiance. Het koor werd 22 jaar geleden opgericht als jongerenkoor, maar sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een meerstemmig, gemengd koor met leden tussen 12 en 39 jaar.

Een bas gezocht

Gent
dirigent zoekt zanger(s)

"Tolle lege -Nieuw Gents Mannenkoor" is in september van start gegaan. als mannen- kamerkoor.

Koninklijk Virga Jessekoor Hasselt zoekt dirigent

Hasselt
organisatie zoekt dirigent

Het Koninklijk Virga Jessekoor Hasselt zoekt een nieuwe dynamische dirigent om het koor na de lange periode van inactiviteit door de coronapandemie op nieuwe paden te begeleiden.

Dirigent gezocht

Hasselt
koor zoekt dirigent

Het Koninklijk Virga Jessekoor Hasselt1 is dringend op zoek naar een dirigent om het koor na de coronaperiode weer op nieuwe paden te leiden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Ambitieuze zangers

Scherpenheuvel
koor zoekt zanger(s)

We zoeken zangers voor een nieuwe ambitieuze vocal group.  Ben je tussen de 20 en 40 jaar en kriebelt het om te zingen? Twijfel dan niet en schrijf je in voor de audities op 30 mei en 25 juni. 

Fenix-zangkoor is op zoek naar tenoren en bassen

Geel
koor zoekt zanger(s)

Fenix is een jong koor, een vrolijke bende die elke dinsdag avond, onder leiding van haar professionele dirigent, een licht verteerbaar

EGLANTIER TIELEN zoekt koorzangers

Tielen/ Kasterlee
dirigent zoekt zanger(s)

Het gemengd koor Eglantier uit Tielen zoekt koorzangers voor elke stemgroep, maar het koor heeft vooral nood aan sopranen en tenoren. Repetities op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur.

Pagina's