Zoekertjes

Tenoren gezocht

Noord Frankrijk
zanger zoekt zanger(s)

We zijn hard op zoek naar Bassen maar vooral TENOREN  voor een  koorweek o.l.v.

Gloednieuw ensemble zoekt STB!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Zoveel Hertz is een gloednieuw koor o.l.v. Dirk De Nef, voor jonge volwassenen en mensen met een jeugdig hart. In het kader van onze opstart zijn wij nog op zoek naar enthousiaste sopranen, tenoren en bassen.

Harmonie Paal zoekt koren/zangers

Beringen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Op 3/11 organiseert Harmonie Hoop in de Toekomst uit Paal samen met Harmonie Meulenberg en zangkoor Mixed Voices het concert Tribute to the Fallen, in casino Beringen. Dit concert staat volledig in het teken van herdenking van de beide wereldoorlogen.

MATRIX zoekt koorzangers

Vlaanderen
organisatie zoekt zanger(s)

Hou je van zingen? Ben je benieuwd naar muziek van vandaag? Hou je van nieuwe uitdagingen? Wil je graag optreden op het Leuvense Transit Festival? Dit jaar ziet MATRIX haar jaarlijkse samenwerking met het Leuvense Transit Festival groter dan ooit.

Gemengd koor Egidius zoekt dirigent(e)

Beerse
zanger zoekt dirigent

Wij zijn een energiek en enthousiast koor dat zich kenmerkt door een gezonde mix van kwaliteit en plezier, want ... samen zingen ... daar word je blij van! Een degelijk amateurkoor dat openstaat voor verschillende genres en dat al een breed muzikaal repertoire bijeen gezongen heeft.

Kinderkoor uit Lo-Reninge zkt. Dirigent

Lo-Reninge
organisatie zoekt dirigent

Kinderkoor Canteclaer is een toffe bende van 8-14-jarige jongens en meisjes, die graag het beste van zichzelf geven op een podium.

De Bronstige Bazooka’s zoeken zangers

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Lucifer is een eigentijds oratorium over een opstandige engel. Het centrale thema is de vlucht, en de figuur van de banneling. Het verhaal wordt verteld en gezongen door het koor De Bronstige Bazooka’s en begeleid door een vierkoppig instrumentaal ensemble. Het is geïnspireerd door o.a.

Op zoek naar koren en zangers voor een unieke concertwandeling in Brugge

Brugge
organisatie zoekt zanger(s)

Wat als de Burg weer een kerkplein werd? En wat als die kerk niet uit stenen bestond, maar uit klank? Frederik Neyrinck, de seizoenscomponist van Concertgebouw Brugge, gaat de uitdaging aan.

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt extra bas

Erps Kwerps
koor zoekt zanger(s)

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt een extra bas. We repeteren elke zondagavond op De Zolder van de basisschool van Kwerps. We zingen een zeer gevarieerd programma van klassiek, renaissance, pop gospel en a capella vooral 4 stemmig satp.

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt dirigent

Erps Kwerps
koor zoekt dirigent

Vocaal Ensemble Thaleia is op zoek naar een nieuwe dirigent. Vocaal Ensemble Thaleai bestaat sinds december 2000 en is een 11 koppig ensemble van 30 - 60-ers, die 4 stemmige bewerkingen zingt van zeer gevarieerde stukken gaande van Renaissance, Klassiek, Pop, Close harmonie, en gos

Geen stemtesten, gewoon ontspannen komen meezingen met Die Cierlycke

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Op 8 juli 2018 voert Die Cierlycke uit Mortsel de Missa Prima van Haller uit in de Heilig Kruis kerk Mortsel. Wij zoeken nog een aantal nieuwe koorleden die van zingen houden. Geen stemtesten, gewoon ontspannen komen meezingen! De repetities gaan door op maandagnamiddag van 15u tot 17u.

Koor Die Cierlycke zoekt projectzangers

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

De Cierlycke uit Mortsel is op zoek naar projectzangers! Op 8 juli 2018 voeren wij de Creatie van het Te Deum Opus 2 van Willem Ceuleers uit in de Heilig Kruiskerk te Mortsel. Wij zoeken mensen met ervaring. De wekelijkse repetities gaan door op maandagavond van 20u tot 22u.

Solidariteitskoor Caminhando zoekt nieuwe dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Caminhando is een enthousiaste, gemotiveerde groep van circa 50 zangers, gemiddeld tussen 30 en 50 jaar oud. Al ruim 20 jaar brengen zij solidariteitsliederen en zingen ze 3- of 4-stemmig. Doorheen deze liederen willen zij hun verbondenheid tonen met alle volkeren en verdrukten op de wereld.

Audities Fine Fleur

Edegem
koor zoekt zanger(s)

Fine Fleur Choir is op zoek naar studenten conservatorium òf studenten hogere graad muziekschool òf zangers met aantoonbare ervaring in koorzang. Profiel: leeftijd tussen 18 en 45, goede stem, bereidheid tot thuisstudie en engagement, basiskennis notenleer.

Auditie Kinderkoor Opera Vlaanderen

Vlaanderen
koor zoekt zanger(s)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens & meisjes tussen 7 & 10 jaar om ons Kinderkoor te versterken. Van de koorleden wordt verwacht dat ze Algemene Muzikale Vorming volgen.

Jong mannenkoor zoekt dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Wij zijn Cantores Lovanienses, een Leuvens mannenkoor dat voornamelijk Nederlandstalige liederen zingt uit de studentencodex. We doen dat 3- of 4-stemmig en bestaan nu drie jaar. Wij zijn jonge mannen, tussen 19 en 34, ongeveer 70% studenten, 30% alumni.