KANTOOR EN BIB GESLOTEN

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Het kantoor en de bib van Koor&Stem zijn tot nader bericht gesloten en alle activiteiten werden tot minstens 5 april 2020 geannuleerd. Al onze medewerkers telewerken en zijn wel per mail bereikbaar.

Meer info

Nieuws

Koor&Stem vzw
Onder de hashtag #zinginuwkot zal ook Koor&Stem jullie geregeld van thuis uit aan het zingen zetten. Meer weten?
Koor&Stem vzw
De gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de deelnemende koren, de meereizende supporters en de vele fans en bezoekers in Vlaanderen is nu het allerbelangrijkste.
Paul Smith
Vorige zaterdag 21 maart kon je de workshop voor Singing Brussels met Paul Smith live volgen via verschillende online kanalen. Hier te herbekijken.
Koor&Stem vzw vindt het belangrijk om de koorwereld te informeren en te sensibiliseren. Momenteel zijn er nieuwe, verstrengde maatregelen van kracht die gelden tot minstens 19 april 2020.
Hans Primusz stelt voor de openingsceremonie van de World Choir Games een pop-upkoor samen in samenwerking met Koor&Stem. Audities verlopen nu online als gevolg van de coronamaatregelen.
Koor&Stem vzw
Jij doet groeien. Jezelf, de mensen rondom je maar ook Koor&Stem. Dankzij jouw inzet, engagement en passie worden zoveel muzikale dromen werkelijkheid. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ontvang nieuwtjes, kalender en info over zingen, koor en vocale muziek. alle nieuwsbrieven

Vormingen

Ook dit koorseizoen hebben we een superinteressant vormingsaanbod klaar voor zangers, koorbesturen, dirigenten, leerkrachten lagere school. Met opleidingen, ontmoetingen, workshops, infosessies...

9 mei 2020
Gent
zangers, koorgroepen
Zin in een workshop met je koor over meerstemmige Nederlandstalige muziek? Docent Johan De Lombaert gaat aan de slag met hartverwarmende arrangementen van klassiekers als 'De eerste sneeuw', 'Ik mis je zo' en 'Gelukkig zijn'.
geannuleerd
7 april 2020, 10 april 2020
Wetteren
dirigenten, leerkrachten
Twee inspirerende observatie- en repertoiredagen voor iedereen die zingt met kinderen. De ervaren kinder- en jeugdkoordirigente Inge Sykora is je gids!
6 april 2020 tot 10 april 2020
Wetteren
6 juli 2020 tot 10 juli 2020
Gent
6 juli 2020 tot 10 juli 2020
Antwerpen
13 juli 2020 tot 17 juli 2020
Grimbergen

Zoekertjes

KOOR ZOEKT GEDREVEN DIRIGENT(m/v)

Brugge
koor zoekt dirigent

The Bare Necessities is een gemengd  Brugs koor dat bestaat uit een 45-tal enthousiaste amateurkoorleden van alle leeftijden. Het koor brengt al ruim 20 jaar bewerkingen van musicalliederen, jazzstandards, klassieke popsongs en close harmony.

organisatie zoekt dirigent
Averbode
koor zoekt zanger(s)
Aardenburg, Zeeland
organisatie zoekt koor
Tienen
koor zoekt dirigent
9240 ZELE

Projecten

Hier vind je de verschillende projecten waar we bij Koor&Stem aan werken en voor staan.  Dat kunnen wedstrijden, festivals, educatieve of meerkorenprojecten zijn die zich richten naar specifieke doelgroepen binnen de koorwereld of daarbuiten.

Onder de noemer Doewap kunnen leerkrachten en scholen bij Koor&Stem terecht voor vorming, liedjes, schoolprojecten.
We geven een sterke impuls aan het zingen met mensen met dementie, hun familie en zorgverleners.
Tussen oktober 2018 en december 2020 werkt Koor&Stem mee aan een Europees project waarbij we muziek gebruiken als middel voor sociale participatie.
BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor. Een initiatief van de koorfederaties van de drie Belgische taalgemeenschappen.

Dirigeren

Koorklank.be is ons online platform voor dirigenten en iedereen die artistiek betrokken is bij koorwerking.  Met nieuws en inspiratie, partituren, repertoiretips, luistervoorbeelden.

Terug naar boven