Nieuws

Podiumkans
Op zondag 25 september 2022 in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem en Tienen. Koren die willen optreden langs het parcours: meld je nu aan!
Podiumkans
Met een fijne combinatie van workshops, podiumkansen en netwerking, lanceert Koor&Stem haar nieuwe festivals.
Op zoek naar een handige gids boordevol tips en tricks om samen te zingen met personen met dementie? Nu gratis te downloaden.
Podiumkans
Doe op zondag 19 juni mee met Singing Brussels Marolles, een grote stadscantate in het kader van Fête de la Musique. Iedereen is welkom om mee te zingen.
Internationaal
Hou onze website en social media in de gaten want binnenkort maken we de eerste namen van de atelierleiders bekend.
Koorwereld
Wim Henderickx kreeg al dikwijls de vraag om een nieuwe opera te schrijven, maar hij vond het juiste verhaal niet. Tot hij De bekeerlinge van Stefan Hertmans las.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ontvang nieuwtjes, kalender en info over zingen, koor en vocale muziek. alle nieuwsbrieven

Kalender

gratis
online
Online
30 mei 2022
Webinar voor voorzitters en ledenadministratoren om de belangrijkste basisstappen van Twizzit onder de knie te krijgen.
Lier
6 juni 2022
Zingen met Kinderen XL bundelt heel wat expertise over zingen met kinderen in één enkele dag met workshops, open singing en een afsluitend concertje door twee kinderkoren. Een inspiratiedag voor kinder- of jeugdkoordirigenten en leerkrachten. Niet te missen!
Sint-Niklaas
10 juni 2022
Deze vormingsdag richt zich tot iedereen die graag een samenzangmoment wil organiseren met mensen met dementie en daarbij tips en tricks kan gebruiken.  
Gent
4 juli 2022 tot 8 juli 2022
Zinge-zange-zon is een vijfdaagse zomerse vakantie-zingweek of koorkamp voor kinderen van 8 tot 16 jaar, meisjes en jongens die nog met knapenstem zingen.

Concerten

4 juni 2022
Wijnegem

Zoekertjes

Mannenkoor Conamus - Geel zoekt dirigent (M/V)

Geel
koor zoekt dirigent
  • Het mannenkoor Conamus uit Geel werd in 1987 boven de doopvont gehouden.
koor zoekt zanger(s)
Wevelgem
koor zoekt dirigent
Zoersel
koor zoekt begeleider
1910 Berg

Projecten

Hier vind je de verschillende projecten waar we bij Koor&Stem aan werken en voor staan.  Dat kunnen wedstrijden, festivals, educatieve of zangprojecten binnen de koorwereld of daarbuiten.

Van 5 tot 13 juli 2023 zal Gent bruisen van de energie van honderden jonge zangers van over het hele continent.
Onder de noemer Doewap kunnen leerkrachten en scholen bij Koor&Stem terecht voor vorming, liedjes, schoolprojecten.
BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor. Een initiatief van de koorfederaties van de drie Belgische taalgemeenschappen.
We geven een sterke impuls aan het zingen met mensen met dementie, hun familie en zorgverleners.
Heel Brussel aan het zingen krijgen én houden, dat is wat Singing Brussels wil bereiken. Samen met BOZAR, Födekam en A Cœur Joie op 19 juni 2022

Koorklank.be is ons online platform voor dirigenten en iedereen die artistiek betrokken is bij koorwerking.  Met nieuws en inspiratie, partituren, repertoiretips, luistervoorbeelden.

Terug naar boven