U bent hier

Perpetuum Jazzile nodigt je uit op het podium

organisatie zoekt koor, zanger(s)
Vlaanderen

The Joy of Music bvba – Music Promotors nodigen jou en je koor uit om deel te nemen aan een wedstrijd. Je maakt kans om met Perpetuum Jazzile het podium te delen! Het is een van de meest spectaculaire koren ter wereld. Ze zijn met ongeveer 40 leden en komen uit Slovenië. Je kent hen ongetwijfeld van hun YouTube hit en bewerking van 'Africa' van Toto. 

Hoe kan je deelnemen met je koor?
Zing het lied 'True Colors', maak er een leuke video-opname van en post het op deze Facebookpagina tussen 10 maart (10 uur) en 15 maart (22 uur). Voorwaarde om deel te nemen met je groep is minimum 12 tickets te kopen voor het concert van 28/03 in Brussel of 29/03 in Luik. Contacteer ons voor een promotiecode vooraleer je je kaarten koopt. (3 kaarten kopen is 1 gratis). Bezorg ons vervolgens je reservatiecode, dan bezorgen wij je de vierstemmige partituur van 'True Colors' en je bent vertrokken.

Op maandag 19 maart (16 uur) zal een professionele jury de winnaars bekend maken. Eentje voor Brussel en eentje voor Luik. En we hebben tevens een extra verrassing in petto die dag!
Op 28 en 29 maart worden de winnaars uitgenodigd op de repetitie van Perpetuum Jazzile. Er is een meet en greet, jullie eten samen, wonen het concert bij en gaan mee het podium op tijdens 'True Colors' - een ervaring om nooit te vergeten!
In geval van uitverkoop is het mogelijk dat de inschrijving niet wordt weerhouden, dus gauw boeken is de boodschap. Veel geluk.

Perpetuum Jazzile - True Colors


Praktisch
Tickets te verkrijgen via www.ticketmaster.be
Facebookpagina: www.facebook.com/perpetuumjazzileconcoursbelgique/
Neem contact met ons op voor meer info en vraag het wedstrijdreglement op.

Contactpersoon

Audrey Jacot
Vlaanderen

Neem contact