Michael Barrett (South-Africa)

WHERE AFRICA MEETS THE WEST

Sing and dance the South African way

  • Stemmen: SS/SSA/SAB
  • Leeftijd: 10-20 jaar
  • Moeilijkheidsgraad: level B

Michael Barrett: "Ik kijk er naar uit om naar het prachtige Gent te komen om traditionele Zuid-Afrikaanse zang en dans met jullie te delen. Traditionele muziek uit mijn land is zo opbeurend en inspirerend om te zingen, en ik ben echt enthousiast om jullie de "kneepjes" van het authentiek zingen van deze muziek te leren. Breng zeker je stem en dansschoenen mee, en als je van drummen houdt - dan is dit ook een goede plek voor jou. Kom samen met mij muziek maken, dansen en de ware betekenis van "Ubuntu" ervaren. Ik hoop je daar te zien ;-) "

⭠ Alle ateliers

Dirigent

Michael Joseph Barrett is dirigent van de Universiteit van Pretoria (Tuks) Camerata en hoofddocent koordirectie aan de afdeling Muziek. Zijn koren hebben talrijke nationale en internationale prijzen gewonnen. Michael is een actief componist en arrangeur wiens muziek internationaal wordt gepubliceerd. Hij wordt regelmatig uitgenodigd om workshops te geven en wedstrijden te jureren. Hij is ook uitvoerend directeur en coproducent van Capital Singers, Zuid-Afrika's grootste gemeenschapskoorproject en dirigent van The Chamber Singers - een van Zuid-Afrika's meest gevraagde ensembles voor volwassenen.

WEBSITE TUKS CAMERATA

Video

Tshela Moya Ke nna yo Morena
Een combinatie van prachtige traditionele Zuid-Afrikaanse lofzangen, gedirigeerd door Dr. Michael Barrett.

Bonk'abaphandle
Uitgevoerd door de University of Pretoria Camerata, onder leiding van Dr. Michael Barrett.

Makabongwe uJehova
De University of Pretoria Camerata, onder leiding van Dr. Michael Barrett, voert deze Zuid-Afrikaanse gospelmedley uit. 

  • Traditional music from my country is so uplifting and inspiring to sing, and I am truly excited to show you the tricks and trades of singing this music authentically. 
Terug naar boven