deelname

De deelnameprijs is per persoon. Maaltijden en accommodatie zijn niet inbegrepen (zie onze suggesties daarvoor hieronder).

    Indirecte leden ECA   Niet-leden
Country group 1   € 190   € 220    
Country group 2   € 160       € 190    
Country group 3   € 120       € 150    
Koor&Stem- koren   € 130     / 

Over de deelnameprijs

Het bedrag is hetzelfde voor zangers, dirigenten, begeleiders, deelnemers aan de Study Tour en iedereen die festivalmaaltijden of festivalovernachtingen neemt.  De prijs is voor het hele festival. Het is niet mogelijk om slechts enkele dagen deel te nemen. De prijs omvat de deelname in een atelier of de Study tour, de Open Singing, de Choir-to-choirconcerten, de namiddagactiviteiten en de nodige muziekpartituren. 

Lidmaatschap

Leden van Koor&Stem genieten van een speciale deelnameprijs ondersteund door Koor&Stem/de Vlaamse gemeenschap. Niet Koor&Stem-leden: de prijzen zijn afhankelijk van je landengroep en het type ECA-lidmaatschap. Als je koor lid is van een nationale koorfederatie, die op haar beurt lid is van de European Choral Association, kan je genieten van de "ECA indirecte leden" korting. Om te weten of je vereniging lid is van de ECA, klik hier. Als je koor lid is van Friends of the European Choral Association, kunnen twee van je leden de indirecte ledenkorting krijgen. 

Deelnemers met speciale behoeften

Als er zangers met speciale behoeften zijn in je koor, dan kan je dit op het inschrijvingsformulier aangeven. Wij zullen contact opnemen om de beste praktische oplossing te vinden zodat iedereen van het festival kan genieten. Een noodzakelijke 1-op-1 begeleider van een deelnemer met een beperking hoeft geen deelnameprijs te betalen.

ACCOMODATIE

Type Prijs voor 8 nachten Capaciteit
De Zebra's scouts * € 75 volzet
Internaten * € 120    volzet
Treck Hostel * € 160     volzet
Jeugdherberg De Draecke ** € 250 volzet
Ibis Budget ** € 350 volzet

(*) accommodatie via ECJunior / (**) we geven een reservatiecode waarmee je zelf de accomodatie contacteert

(*) Internaten

Het festival biedt logies en ontbijt in verschillende Gentse internaten. De kamers zijn eenvoudige eenpersoonskamers met een wastafel. Douches en toiletten bevinden zich in de gangen en worden gedeeld door meerdere groepen. Je brengt je eigen slaapzak, lakens, enz. mee. Er gelden huisregels, zoals sluitingstijden. Als je deze accommodatie overweegt, lees dan even de FAQ hierover. 

(*) Scouting De Zebra's

Scoutinghuis De Zebra's heeft low budget accommodatie voor één groep van 35 tot max 40 personen. Er zijn 2 gemeenschappelijke slaapruimtes met opklapbedden en goede sanitaire voorzieningen, ook voor kinderen met mobiele beperking. Deze accommodatie is exclusief ontbijt. Er is een keuken om maaltijden te bereiden voor je groep. 

(*) Treck Hostel

Op zoek naar een originele accommodatie? Wat dacht je van indoor kamperen in Treck Hostel? Wij hebben deze hostel gereserveerd voor het festival. Ideaal is deze locatie voor 1 groep van 50-60 personen. Ontbijt is inbegrepen en je hebt beschikking over een grote dagzaal.

(**) Jeugdherberg De Draecke

In het centrum van Gent, vlakbij het middeleeuwse kasteel Gravensteen ligt de Gentse Jeugdherberg De Draecke met kamers voor 2, 3, 4 of 6 personen, elk met eigen douche en toilet. Het festival heeft de hele herberg gereserveerd; na je inschrijving krijg je van ons een reservatiecode om rechtstreeks contact op te nemen met de jeugdherberg. 

(**) Ibis budget Gent

Dit hotel ligt vlakbij station Gent Dampoort en de festivallocaties. We hebben 3-persoonskamers gereserveerd (dubbel + 1-persoonsbed); na je inschrijving krijg je van ons een reservatiecode om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. Je kan ook andere reserveringen maken in dit hotel, voor andere kamertypes tegen andere tarieven.

Andere accommodatie

Je kan ook eigen accommodatie zoeken. Er zijn veel hotels in en rond Gent, maar niet zoveel low budget hostels. Vraag maar als je tips nodig hebt. 

MAALTIJDEN

Type Prijs  
Lunch (x7) € 85     
Avondeten (x8) € 70      

 

Het festival biedt twee maaltijden per dag (lunch en avondmaaltijd); je kan kiezen voor deze festivalmaaltijden, maar je koor kan er ook voor kiezen zelf voor maaltijden te zorgen. De festivalmaaltijden beginnen op woensdag 5 juli, avondmaaltijd tot donderdag 12 juli, avondmaaltijd. De lunch is een warme maaltijd. De maaltijden worden verzorgd door twee schoolrestaurants die de richtlijnen voor schoolmaaltijden volgen, opgesteld door de Stad Gent. De maaltijdkeuzes zijn regulier (vlees/vis/vegetarisch op sommige dagen) of vegetarisch (incl. veganistisch op sommige dagen). Voedselintoleranties: gluten, lactose.  
Je kan lunch + avondmaal nemen, enkel lunch of enkel avondmaal, telkens voor de hele groep (wij bieden geen maaltijden aan voor slechts een deel van uw koor, noch maaltijden enkel op bepaalde dagen). 

 

Terug naar boven