U bent hier

Contact

Koor&Stem vzw

Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43
+32 (0)3 248 16 05 (fax)
info [at] koorenstem.be
Ma-vrij bereikbaar van 9.00–16.30 u.
Contactgegevens stafmedewerkers
Regionale contacten
Koor&Stem in Gent

Bibliotheek

Ma-vrij doorlopend open van 9.00–16.30 u.
Bij voorkeur op afspraak via bib [at] koorenstem.be

Bezoek onze bibliotheek

Bereikbaarheid

Met de trein

Het dichtste treinstation is Antwerpen-Centraal. Je kan van daaruit verder reizen met de tram of de bus. Ook te voet is de afstand goed te doen, ongeveer 20 minuten wandelen tot in de Zirkstraat. Er zijn Blue-bikes en Velofietsen beschikbaar aan het station.

Met de tram of bus

Aan het centraal Station kan je de volgende bussen nemen: 180, 181, 182 en 183 tot aan halte Groenplaats. Of ga naar de Premetro onder het station en neem tram 9 of 15 richting Linkeroever (halte Groenplaats afstappen). Een andere mogelijkheid is tram 10 of tram 11, richting Melkmarkt. Verlaat het station via het Astridplein, neem de tram aan de overkant van het plein en stap af aan halte Hendrik Conscienceplein.

Met de auto

Het kantoor van Koor&Stem ligt in centrum Antwerpen. Vrije parkeenplaatsen zijn moeilijk te vinden. Parking Groenplaats is de dichtstbijzijnde betalende parking. Gratis parkeren is nog mogelijk op de Scheldekaaien. Van daar is het 20 minuten wandelen tot bij Koor&Stem. Er is ook P+R aan de rand van de stad waar je je auto kwijt kan.

 

Kantoor en bibliotheek van Koor&Stem bevinden zich in Het Huis voor de Amateurkunsten in Antwerpen, samen met OPENDOEK, Fameus, Educatief Theater Antwerpen, e.a. Meer informatie