Zoekertjes

Sopranen gezocht!

Brussel
koor zoekt zanger(s)

The Brussels Chamber Choir is looking for SOPRANO voices for its upcoming projects with performances on 28/3 and 10/6 and for the World Choir Games in Flanders on 11-14/7.

Singers should have good tuning, choral experience and should be able to read music at sight.

WORKSHOP GOSPELS ZINGEN

Lendelede
koor zoekt zanger(s)

Net zoals het voorbije jaar organiseert het gospelkoor Sonore terug een workshop gospels zingen onder leiding van Johan Delaere, die zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het genre en ondertussen tientallen arrangementen maakte van negro spirituals. Het is telkens leuk om te zien wat samen zi

Koor uit Brugge zoekt tenoren, bassen en sopranen

Brugge
koor zoekt zanger(s)

Het ‘gemengd Brugs concertkoor’ Bryghia Cantat o.l.v. dir. Reinhilde Uyttendaele – 30 koorleden - zoekt tenoren, bassen en sopranen.  We repeteren elke dinsdagavond in WZC Regina Coeli in Sint-Andries – Brugge.

Dirigent gezocht voor Tijl Ulenspiegelkoor

Overijse
koor zoekt dirigent

Het Tijl Ulenspiegelkoor uit Overijse is op zoek naar een dirigent. De huidige dirigent en koorleider houdt er na 37 jaar mee op. Het koor bestaat ook 37 jaar maar wij willen nog door. Het gemengd koor telt een 30-tal leden en is niet gebonden aan welke strekking dan ook.

Auditie nieuwe zangers voor Choral Jazz “When Music Sounds”

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Vanuit een rijke traditie koos Musica Nova er 2 jaar geleden voor om projectmatig te werken. Steeds wisselend repertoire, verschillende stijlen, a capella of begeleid met orkest, ... Elk project is een op zichzelf staand geheel.

Koorleden gezocht

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Het Don Boscokoor zoekt nieuw bloed, zing jij graag maar niet alleen kom dan even langs in de Heilige Familiekerk te Hoboken. Wij repeteren in de kapel van de Don Boscokerk, Salesianenlaan 1A (achteringang van de kerk) elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:15 uur.

enthousiaste zangeressen

Bilzen
koor zoekt zanger(s)

Popkoor Sing&Swing is een hechte damesgroep ( vanaf 16 jaar tot ...) uit Bilzen onder de leiding van Dirk-Jan Kerris.

De DosibELS Averbode op zoek naar extra zangers

Scherpenheuvel-Zichem
organisatie zoekt zanger(s)

Het gemengd koor de DOsibELS uit Averbode  startte zowat 8 jaar geleden als onderdeel van KF De Sint-Jansvrienden. Ze brengen een breed repertoire van popmuziek tot intieme vierstemmige koormuziek. Het koor maakt een doorstart met een nieuwe dirigente.

Orgelist gezocht

Antwerpen
dirigent zoekt begeleider

Het Mannenkoor ZWK zingt elke eerste zondag van de maand in de H.Geestkerk om 10.30u de hoogmis. We zingen het gregoriaans proprium ( Introïtus,  Offertorium en Communio).  Daarnaast zingen we het gregoriaanse kyriale en nog een nederlandstalig samenzang lied.  Tijdens de communie brengen we nog

Kidz- en jeugdkoor Muzikea zoekt enthousiaste dirigent

Tildonk
koor zoekt dirigent

Het jeugdmuziekatelier uit Tildonk (Haacht) is dringend op zoek naar een nieuwe koordirigent voor het kidz- en jeugdkoor. Superfijne bende met al verschillende jaren zangervaring en goesting in veel genres muziek. Repetities zijn op donderdagavond.

Alegría houdt open repetities op 30 jan en 6 feb.

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Ben je het alleen zingen onder de douche beu?
Of wil jij liever elke donderdagavond met gelijkgestemde zielen zingen?

Koor gezocht

Waarschoot ( Lievegem)
organisatie zoekt koor

Met ons woon en zorgcentrum zijn wij opzoek naar een koor dat graag een optreden wil geven in december 2020. Bij voorkeur tussen Kerst en nieuwjaar. Uiteraard met nodige vergoeding. Repertoire zelf te kiezen . We beschikken over een ruime zaal met podium waar zeker 20 personen op kunnen.

Koor gezocht!

Sint-Niklaas
zanger zoekt koor

Ik ben op zoek naar een koor, liefst in Oost-Vlaanderen, dat op zaterdagnamiddag of zondag repeteert. Ik ben bereid wat rond te rijden, de plaats is minder van belang voor mij. Ik ben een alt-stem. Kan iemand me uit de nood helpen?

Bij voorbaat hartelijk dank!
Hedwig

Koor Camerata Orpheon zoekt bassen en tenoren

Kraainem
organisatie zoekt zanger(s)

Camerata ORPHEON is een ambitieus vocaal ensemble van een twaalftal geschoolde zangers, opgericht in 2006.
Roland MATHEWS dirigeert en begeleidt dit ensemble met vocale en muzikale kennis.

Sprookjesmusical zoek koor voor samenwerking.

Zottegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een gemengd koor die graag in onze musical wil meezingen. Een gloednieuwe sprookjesmusical vol avontuur, magie, verwondering en vriendschap. Nivalia!

zanger

Gent/Wondelgem
zanger zoekt begeleider

hallo

Enthousiast zangers/zangeressen gezocht voor Gospelconcert

Sijsele (Damme)
dirigent zoekt zanger(s)

Op 30 mei 2020 geeft het MéGà jeugdkoor (afdeling jeugd en plus samen) een gospelconcert in de cultuurfabriek in Sijsele. Hiervoor staan we natuurlijk best met een grote groep op het podium. Daarom doen we een speciale oproep naar jongeren om met ons mee te komen zingen.

Muzenisse heeft muizenissen

Stekene
koor zoekt medewerker

Door omstandigheden is ons Kamerkoor Muzenisse uit Stekene op zoek naar 2 tenoren. 

Wij zingen zowel profane als geestelijke muziek, verschillende stijlen uit verschillende periodes. We zingen overwegend a capella al houden we ook wel van muziek met begeleiding. 

vacature (mezzo-)sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Zoeken we jou? Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een (mezzo-)sopraan.

Opgewekte gemotiveerde dirigent gezocht

Oedelem

Het 40 tellende koor Cantando uit Oedelem zoekt een dirigent die de repetitie kan leiden op de 1ste donderdag van de maand. Cantando zingt liturgische en profane muziek. Per jaar een concert (of 2), van uitéénlopende aard. Repertorium is in samenspraak met de vaste dirigent.

Pagina's