Zoekertjes

2 baritons en/of bassen voor Camerata Orpheon

Kraainem
koor zoekt zanger(s)

Ons gemengd kamerkoor Camerata Orpheon werkt sedert 2004, onder de leiding van Roland Mathews. Het werkt nu aan de voorbereiding van concerten in het najaar  en het voorjaar 2019. Op het programma zullen behalve werken van Felix en Fanny Mendelssohn ook Via crucis van F.Liszt staan.

Gloednieuw ensemble zoekt (SA)TB!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Zoveel Hertz is een bruisend vocaal ensemble o.l.v. Dirk De Nef, voor jonge volwassenen en mensen met een jeugdig hart. In het kader van onze opstart zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zangers, in het bijzonder tenoren en bassen.

Kamerkoor Muzenisse zoekt dirigent(e)

Stekene
koor zoekt dirigent

Door omstandigheden moeten wij afscheid nemen van onze dirigente. Daarom zoeken wij vanaf september iemand die ons verder kan helpen. Liefst leerling of afgestudeerde koordirectie. Kamerkoor Muzenisse is op het Provinciaal tornooi geklasseerd in eerste afdeling en heeft 19 leden.

OP ZOEK NAAR EEN ZANGCOACH !

Deinze
koor zoekt begeleider, dirigent

Heb je veel enthousiasme en veel zin om jouw muzikaal talent te delen met anderen? Dan zijn wij iets voor jou! Wij, Les Amies de Charles, zijn een bruisende groep vrouwen uit Deinze en omstreken van alle leeftijden, maten en gewichten, die ervan houden om op maandagavond (driestemmig) s

Koor met gezonde dosis (zelf)relativering gezocht voor een optreden!

Halle
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Voor een optreden tijdens een totaalspektakel op vrijdag 5 oktober in CC 't Vondel in Halle zijn wij op zoek naar een gedreven koor (of enkele zangers) met een gezonde portie (zelf)relativering. Bedoeling is om 2 nummers te brengen die je niet meteen in een koorrepertoire verwacht.

Dirigent gezocht voor Cantemus

Bevel (deelgemeente van Nijlen)
koor zoekt dirigent

Ben je dirigent en zoek je een leuk koor om te dirigeren? Dan ben je bij Cantemus aan het juiste adres! Wij zijn een vierstemmig amateurkoor met een meer dan behoorlijk niveau en met nog wel wat groeimarge. We repeteren op maandag van 20u tot 22u.

Muzarthe zoekt vocal coach

Antwerpen
organisatie zoekt begeleider

Voor onze vzw zijn we op zoek naar enthousiaste vocal coaches! Heb je de nodige zangervaring en wil je graag je kennis en vaardigheden doorgeven aan anderen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer info!

Kør zoekt zanger(es)s(en)

Antwerpen (Hoboken)
koor zoekt zanger(s)

Kør is op zoek naar zangers en zangeressen om het koor te komen versterken. We repeteren wekelijks op donderdag van 20u15 tot 22u15 in Hoboken. Per repetitie wordt een financiële bijdrage gevraagd.

Projectzangers welkom!

Boom-Wilrijk
koor zoekt zanger(s)

Musica Nova vaart vanaf september een andere koers door haar werking af te stemmen op muzikale projecten. Elk project zal bestaan uit een 8tal repetities; deelname wordt via audities steeds opengesteld voor geinteresseerde zangers. Repetities gaan door op dinsdagavond in Wilrijk. 

De generatiewissel bij Vivente Voce zet zich door: nu basstemmen gezocht!

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce (SATB, 45 stemmen) zet zich door. Na sopranen, zijn we nu op zoek naar jonge, diepe basstemmen. Een auditie organiseren we niet. Gewoon aanschuiven in de repetitie (Destelbergen, Kerkham 3, op de eerste verdieping van dienstencentrum De Reinaert).

Auditie Koriolis

Gent
koor zoekt zanger(s)

Op dinsdag 26 juni 2018 is er opnieuw een auditie voor kamerkoor Koriolis. We zijn jong, ambitieus en een tikje tegendraads. Leer ons kennen op www.koriolis.be.

Antwerps showkoor Line-Up zoekt Sopranen!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Voor hun showconcert gepland einde maart 2019 is het Antwerps showkoor Line-Up op zoek naar een aantal extra sopranen om het team te versterken. Het programma van de show bestaat uit een combinatie van hedendaagse liedjes en een liedjes van een aantal legendary singers.

Pop- en showkoor zoekt zangers (maar vooral mannen)

Hamme
koor zoekt zanger(s)

Pop- en showkoor de StemBand uit Hamme bestaat sinds 2012 en heeft zo'n 30 leden. Jaarlijks verzorgen wij kleinere optredens en in december organiseren wij ons eigen optredens die steeds uitverkocht zijn. Ons repertoire is hoofdzakelijk pop, rock, ...

Showkoor AMUSE zoekt muzikale ondersteuning

Leuven
organisatie zoekt dirigent

Showkoor AMUSE is vanaf werkjaar 2018-2019 (start in oktober) op zoek naar iemand die onze dirigent, Xander Tillon, kan ondersteunen in zijn taken. Hieronder wat meer uitleg over wie we zijn en wat we zoeken.

Audities musical 'In de schaduw van Napoleon'

Kortrijk - Aalbeke
organisatie zoekt koor, solist

Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 brengt de Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke zijn meest omvangrijke project tot nu toe! 

Koor Cantilone Borgloon zoekt nieuwe dirigent!

Borgloon
koor zoekt dirigent

Koor Cantilone is op zoek naar een nieuwe dirigent! Word jij ook vrolijk van zingen met een groep mensen? Samen werken aan nieuwe projecten en concerten? Vind jij ook zo veel plezier in zingen als wij? Kan zingen in koor jou ook de zorgen van een werkweek doen vergeten?

Spiritkoor zoekt pianist

Sint-Gillis-Waas
organisatie zoekt begeleider

Wij zijn een vier-stemmig koor van wereldmuziek in Sint-Gillis-Waas. Wie wil ons begeleiden met piano/keyboard op de repetities en de concerten? Ons repertoire is heel divers, we zingen liederen uit alle culturen.

AUDITIES FINE FLEUR CHOIR

Edegem
koor zoekt zanger(s)

Fine Fleur Choir is op zoek naar studenten conservatorium òf studenten hogere graad muziekschool òf zangers met aantoonbare ervaring in koorzang. Profiel: leeftijd tussen 18 en 45, goede stem, bereidheid tot thuisstudie en engagement, basiskennis notenleer.

De Bronstige Bazooka’s zoeken zangers

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Lucifer is een eigentijds oratorium over een opstandige engel. Het centrale thema is de vlucht, en de figuur van de banneling. Het verhaal wordt verteld en gezongen door het koor De Bronstige Bazooka’s en begeleid door een vierkoppig instrumentaal ensemble. Het is geïnspireerd door o.a.

Jong mannenkoor zoekt dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Wij zijn Cantores Lovanienses, een Leuvens mannenkoor dat voornamelijk Nederlandstalige liederen zingt uit de studentencodex. We doen dat 3- of 4-stemmig en bestaan nu drie jaar. Wij zijn jonge mannen, tussen 19 en 34, ongeveer 70% studenten, 30% alumni.

Pagina's