Zoekertjes

Sint-Ceciliakoor Tervuren zoekt dirigent

Tervuren
koor zoekt dirigent

Het kerkkoor van Sint-Jan-Evangelist te Tervuren is op zoek naar een koorleider. Dit 15-koppig koor bestaat uit 3 tenoren, 2 bassen, 5 sopranen en 5 alten. Het vierstemmig repertoire is omvangrijk en hier wordt nog steeds uit geplukt om de feestvieringen op te luisteren.

KOOR ZOEKT ZANGERS EN ZANGERESSEN

Hoeselt
koor zoekt zanger(s)

En waarom word jij geen lid van Aveland? Als je op TV of live een zangkoor hoort zingen, heb je ongetwijfeld al eens gedacht:”Daar zou ik willen bij zijn.” Ja, waarom niet? Je denkt dan wel eens dat je niet kunt zingen.

Vocaal ensemble zoekt zangers!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Vocaal ensemble zoekt zangers/zangeressen!

Mannen gezocht

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Kør is dringend op zoek naar één of enkele mannelijke stemmen om ons koor te versterken. Heb jij ambitie, motivatie en zin om in een geweldige groep terecht te komen? Laat dan snel van je horen! Repetities op donderdagavond van 20u tot 22u in Hoboken.

Gemengd Koor Per Voce zoekt dirigent !

Heule
koor zoekt dirigent

Ons koor bestaat momenteel uit een 20-tal enthousiaste zangers. Op feestdagen luisteren we de vieringen op in onze kerk, maar we houden ook van profane muziek en gospels. 2-jaarlijks geven we een concert. Wie durft met ons in zee te gaan?

Koor (liefst gospel) voor trouw 9 november

Brasschaat
organisatie zoekt koor

Zaterdag 9 november trouw ik voor de kerk. Graag hadden wij een koor (liefst gospel) er bij gehad. We hebben al contact opgenomen met ‘the day by day gospel singers’ en ‘white coffee’. Geen van beide kunnen. Tips zijn welkom. Alvast bedankt

Lyric Music Bonheiden zoekt zangers

Bonheiden, Mechelen, Muizen
koor zoekt zanger(s)

Lyric Music is een bruisend kinder-en jongerenkoor dat elke vrijdagavond repeteert voor concerten, optredens, musicals en zo veel andere dingen.

Vocaal Ensemble Reflection zoekt gemotiveerde ervaren koorzangers

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Vocaal ensemble Reflection zoekt gemotiveerde, ervaren en geschoolde koorzangers met een goede stem en een bereidheid tot zelfstandig thuis studeren.

Dirigent voor koor Enchanté

Haacht
koor zoekt dirigent

Volwassenkoor Enchanté uit Tildonk is op zoek naar een nieuwe dirigent!
De repetities gaan door op donderdagavond in zaal de Familia te Tildonk ban 20u30 tot 22u00.
Het is een hechte groep die samen dingen organiseren en vooral veel plezier beleven aan het zingen. 

Warm koor MusicAmi uit Mortsel zoekt nieuw, jong bloed!

Mortsel
koor zoekt medewerker

Het warme koor MusicAmi uit Mortsel start het nieuwe werkjaar met een nieuwe wind, een frisse start, met maar liefst 2 nieuwe dirigenten! Voel jij ook de liefde voor muziek en hou je ervan om dit te delen met anderen? Samen zingen verbindt, doet deugd én is gezond!

Gemengd koor Cecilia uit Gierle zoekt dirigent(e)

Lille (Gierle)
koor zoekt dirigent

Wij zijn een gemengd koor bestaande uit een 30-tal zangers. We zingen meestal 3- of 4-stemmig. We zingen soms nog in de kerk maar profileren ons niet als kerkkoor. De focus ligt liefst op leuke muziek en mag een mooie en leuke mengeling zijn van klassiek, pop, musical, enz....

Opera-zanger opent nieuw koor-seizoen

Dilbeek - Merelbeke - Nieuwpoort - Middelkerke
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Opera-zanger opent nieuw koor-seizoen te Dilbeek – Merelbeke – Middelkerke – Nieuwpoort. Begin september 2019 starten de wekelijkse repetities, zoals elk jaar, bij tal van muziekverenigingen. Zo ook bij De Verenigde Koren ©.

Het gemengd koor Korilé zoekt dirigent

Leest (Mechelen)
zanger zoekt dirigent

Het gemengd koor Korilé uit Leest, met aansluitingsnummer 0459/0, is op zoek naar een dirigent. Wij vieren dit jaar ons 25-jarig bestaan en zijn een koor waar niet alleen de muziek, maar ook de vriendschap hoog in het vaandel wordt gedragen.

Bocanto zoekt enthousiaste dirigent

Bocholt
koor zoekt dirigent

Gemengd koor BOCANTO uit Bocholt zoekt dirigent m/v. Bent u een enthousiaste dirigent én wilt u graag leiding geven aan een leuk en enthousiast zingend koor? Misschien is BOCANTO dan wel op zoek naar u!

Zing mee met ons multiculturele project 'Eén stad!'

Antwerpen Borgerhout
koor zoekt zanger(s)

Heb je zin om samen met stadsgenoten uit verschillende culturele gemeenschappen te zingen? Doe dan mee aan het project ‘Eén Stad!’ van A-KOOR uit Antwerpen!

 

Projectidee

Koorzangers en figuranten gezocht voor “het land van de glimlach”

Heist-op-den-berg
organisatie zoekt zanger(s)

Vlaams Muziektheater zoekt Koorzangers & Figuranten. Auditie is op 24 september 2019. VMT brengt in 2020 de operette “Het land van de glimlach” van Franz Lehar. De voorstellingen lopen van eind januari 2020 tot begin mei 2020 in verschillende Vlaamse Cultu

De kleine Johannes zoekt stemmen

Blanden
koor zoekt zanger(s)

Kinderkoor & Jeugdkoor De kleine Johannes uit Blanden (bij Leuven) is op zoek naar enthousiaste koorzangers tussen 8 en 35 jaar. We repeteren in wekelijks in verschillende leeftijdscategorieën.

CANTORIBUS HAMME ZOEKT JONG, MUZIKAAL TALENT VAN 8 TOT 14 JAAR (J/M)

Hamme
dirigent zoekt zanger(s)

CANTORIBUS HAMME ZOEKT JONG, MUZIKAAL TALENT VAN 8 TOT 14JAAR (J/M)

PROJECT? Kinderkoor Mattheüspassie (J.S. Bach) - Zondag 5 april 2020 - Hamme    

meer weten? https://www.cantoribus-hamme.eu

Mavelle kick-offs!

Hasselt
koor zoekt zanger(s)

Popkoren lijken populairder dan ooit te voren, maar wat dacht je van jonge damesstemmen die hedendaags klassieke muziek zingen? Unplugged, puur. Met nummers van Norris, Jenkins en Van Ingelgem toont Mavelle dat klassieke muziek eigentijds is en een echte smaakmaker kan zijn!

Toch meedoen aan de World Choir Games 2020?

Antwerpen
dirigent zoekt koor

Je zingt in een koor maar jou koor doet jammer genoeg NIET mee aan de WCG2020? Of, je zingt NIET in een koor en kan dus alleen maar toekijken en WCG2020 'toeschouwen'? Je zingt graag, je wil (nog) wel ns op een podium staan en je bent 16+...

Pagina's