Zoekertjes

Op zoek naar koren en zangers voor een unieke concertwandeling in Brugge

Brugge
organisatie zoekt zanger(s)

Wat als de Burg weer een kerkplein werd? En wat als die kerk niet uit stenen bestond, maar uit klank? Frederik Neyrinck, de seizoenscomponist van Concertgebouw Brugge, gaat de uitdaging aan.

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt extra bas

Erps Kwerps
koor zoekt zanger(s)

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt een extra bas. We repeteren elke zondagavond op De Zolder van de basisschool van Kwerps. We zingen een zeer gevarieerd programma van klassiek, renaissance, pop gospel en a capella vooral 4 stemmig satp.

Vocaal Ensemble Thaleia zoekt dirigent

Erps Kwerps
koor zoekt dirigent

Vocaal Ensemble Thaleia is op zoek naar een nieuwe dirigent. Vocaal Ensemble Thaleai bestaat sinds december 2000 en is een 11 koppig ensemble van 30 - 60-ers, die 4 stemmige bewerkingen zingt van zeer gevarieerde stukken gaande van Renaissance, Klassiek, Pop, Close harmonie, en gos

Geen stemtesten, gewoon ontspannen komen meezingen met Die Cierlycke

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Op 8 juli 2018 voert Die Cierlycke uit Mortsel de Missa Prima van Haller uit in de Heilig Kruis kerk Mortsel. Wij zoeken nog een aantal nieuwe koorleden die van zingen houden. Geen stemtesten, gewoon ontspannen komen meezingen! De repetities gaan door op maandagnamiddag van 15u tot 17u.

Koor Die Cierlycke zoekt projectzangers

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

De Cierlycke uit Mortsel is op zoek naar projectzangers! Op 8 juli 2018 voeren wij de Creatie van het Te Deum Opus 2 van Willem Ceuleers uit in de Heilig Kruiskerk te Mortsel. Wij zoeken mensen met ervaring. De wekelijkse repetities gaan door op maandagavond van 20u tot 22u.

Solidariteitskoor Caminhando zoekt nieuwe dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Caminhando is een enthousiaste, gemotiveerde groep van circa 50 zangers, gemiddeld tussen 30 en 50 jaar oud. Al ruim 20 jaar brengen zij solidariteitsliederen en zingen ze 3- of 4-stemmig. Doorheen deze liederen willen zij hun verbondenheid tonen met alle volkeren en verdrukten op de wereld.

Audities Fine Fleur

Edegem
koor zoekt zanger(s)

Fine Fleur Choir is op zoek naar studenten conservatorium òf studenten hogere graad muziekschool òf zangers met aantoonbare ervaring in koorzang. Profiel: leeftijd tussen 18 en 45, goede stem, bereidheid tot thuisstudie en engagement, basiskennis notenleer.

Auditie Kinderkoor Opera Vlaanderen

Vlaanderen
koor zoekt zanger(s)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens & meisjes tussen 7 & 10 jaar om ons Kinderkoor te versterken. Van de koorleden wordt verwacht dat ze Algemene Muzikale Vorming volgen.

Jong mannenkoor zoekt dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Wij zijn Cantores Lovanienses, een Leuvens mannenkoor dat voornamelijk Nederlandstalige liederen zingt uit de studentencodex. We doen dat 3- of 4-stemmig en bestaan nu drie jaar. Wij zijn jonge mannen, tussen 19 en 34, ongeveer 70% studenten, 30% alumni.

Popkoor Zwart op Wit Dilbeek zoekt nieuwe dirigent(e)!

Dilbeek
koor zoekt dirigent

Nieuwe dirigent(e) gezocht voor popkoor Zwart op Wit in Dilbeek! Popkoor Zwart op Wit bestaat sinds oktober 2016 en heeft in zijn relatief korte bestaan al een aantal mooie realisaties op zijn palmares gezet.

Gemotiveerde begeleider voor de opstart van 'een koor van toen'

Nossegem
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Samen zingen. Samen gelukkig zijn. Samen terug naar de tijd van toen... Wij zoeken professionele begeleiding (zangcoach, dirigent of muzikale begeleiding) voor de opstart van een koor of muziekgroep in ons woonzorgcentrum.

Kamerkoor Sin’ al Fine zoekt sopraan en alt

Ekeren
koor zoekt zanger(s)

Ons kleine ensemble heeft een breed repertoire, met oude en hedendaagse muziek, folk en Afrikaans. We repeteren in ontspannen tempo op vrijdagavond. A prima vista kunnen lezen is niet nodig, maar zelfstandig je stem houden wel.

Meezingen als projectzanger bij Musica Nova?

Boom
koor zoekt zanger(s)

Zin om 'The Armed Man - A mass for peace' van Karl Jenkins met ons mee te zingen? Het gemengd koor Musica Nova uit Boom bestaat uit een enthousiaste groep zangers met eenzelfde passie: vol enthousiasme samen bouwen aan mooie muziek.

De Bronstige Bazooka’s zoeken zangers

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Lucifer is een eigentijds oratorium over een opstandige engel. Het centrale thema is de vlucht, en de figuur van de banneling. Het verhaal wordt verteld en gezongen door het koor De Bronstige Bazooka’s en begeleid door een vierkoppig instrumentaal ensemble. Het is geïnspireerd door o.a.

Gemengd koor zoekt dirigent

Pepingen (Halle)
koor zoekt dirigent

Cantope Cantores Pepingensis startte in 1995 als kinderkoor en gaf in februari 1996 een eerste optreden. In 1997 werd er ook een koor voor volwassenen opgericht onder muzikale leiding van Lieve Dekempeneer. Momenteel telt het koor 25 leden en zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent.

Enthousiast kinderkoor zoekt nieuwe dirigent

Westmalle
koor zoekt begeleider, dirigent

Kinderkoor De Wielewalen is op zoek naar jou! Kinderkoor De Wielewalen is een vrolijke bende kinderen die graag zingen. In 2017 vierden we nog ons 50-jarig bestaan met een spetterend aperitiefconcert. Ons kinderkoor telt momenteel 35 leden tussen de 5 en 13 jaar. 

dirigent gezocht voor opstart geheugenkoor

Haaltert
organisatie zoekt dirigent

Ik ben op zoek naar een dirigent voor het opstarten van een 'geheugenkoor' , bij voorkeur op zaterdagvoormiddag. De bedoeling is dat we in het woonzorgcentrum (WZC Sint-Anna Haaltert) samen met bewoners, familie en personeel samen kunnen zingen.

Enthousiaste zangers gezocht voor geheugenkoor

Velm
organisatie zoekt begeleider, zanger(s)

Is zingen je 2e natuur? Vind je het fijn om samen met anderen liedjes uit de oude doos te toveren? Ben je enthousiast om mensen met dementie een fijne muzikale namiddag te bezorgen?

Nieuw televisieprogramma zoekt zangers met een sterk verhaal

Vlaanderen
organisatie zoekt solist

Voor een nieuw televisieprogramma ben ik op zoek naar zangers die met een lied iets bijzonders willen vertellen. In een opnamestudio met behulp van een professionele zangcoach en producer krijg jij de kans om dé plaat (een cover) van je leven op te nemen. Pretty dope right?

JONGERENKOOR ZOEKT PIANIST

Berg-Kampenhout
koor zoekt begeleider

Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 64 leden, 31 kinderen en 33 jongeren, uit Berg-Kampenhout. Leden zijn 6-12jr en 12jr tot momenteel 30 jaar oud. Wij bestaan in april 32 jaar.

Pagina's