Zoekertjes

Coördinator gezocht voor SPOTZ-ON

Schelle
organisatie zoekt medewerker

Je hebt de operationele leiding over ‘SPOTZ-ON’: je bent verantwoordelijk voor het showkoor en de (musical) figurantenopleidingen op organisatorisch vlak en bouwt deze succesvol uit.

Overdagkoor Daytime Pelt zoekt tenoren

Pelt
koor zoekt zanger(s)

Zing je graag ? Overdag in plaats van in de avond? Zang- of koorervaring en/of notenkennis zijn niet meteen een vereiste.
Wil je deel uitmaken van onze toffe groep?

Vrouwenkoor Cappella Concinite zoekt eerste sopranen

Leuven
koor zoekt zanger(s)

Zing je graag en heb je zang- of koorervaring?
Wil je deel uitmaken van een toffe vrouwengroep?

Gezocht: Koor omgeving Gent

Gent
dirigent zoekt koor

Hi! Ik ben dirigent, ik woon sinds kort in Gent en ben daarom op zoek naar een koor die nog een dirigent nodig hebben! Merci! Met vriendelijke groet,
Eliane Heijnen

Gezocht: Koorzangers / -zangeressen met hooikoorts

Vilvoorde
organisatie zoekt zanger(s)

Voor een programma van productiehuis PIT (dpg media) zijn we op zoek naar 8 koorzangers en zangeressen die deel willen nemen aan een korte proef. 

Rockgroep zoekt koor

Vlaanderen
organisatie zoekt koor

Voor een rockgroep uit de UK zijn we op zoek naar een Belgisch/Vlaams koor om de band te ondersteunen bij hun optredens in culturele centra in heel Vlaanderen.

Koor Awellé zoekt dirigent

Leuven
koor zoekt dirigent

Awellé – vernoemd naar een Afrikaans wiegelied  – werd vijfentwintig jaar geleden als strijdkoor uit de grond gestampt, en heeft sindsdien altijd een gezonde portie gekte en eigenzinnigheid bewaard.

a capella zangers of koor gezocht

Tielt
zanger zoekt zanger(s)

Ik zou graag in een mini koor of a capella groepje zingen met een 4 à 8-tal zangers of zangeressen. Regio Tielt - Roeselare -Deinze - Brugge - Gent. Ken je een bestaande groep of zin om samen samen iets op te starten? 

Repetitor gezocht

Gent
dirigent zoekt begeleider

Gezocht: Repetitor voor koorrepetities op woensdagavond (19.15 u - 21.30 u). Repetitie-plaats: Midden Zeeuws Vlaanderen, +/- 25 km van Gent. Vergoeding uiteraard voorzien. Email voor meer info. lestaeghepascal@gmail.com.

3 jongedames gezocht voor concertfilm in TRIX

Antwerpen
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar 3 jonge energieke koorzangeressen tussen 12-16 jaar voor een korte concertopname van 10 minuten in muziekcentrum TRIX. Het gaat om 2 songs, de partijen zijn niet heel complex maar wel luid en krachtig. 3 stemmig kunnen zingen is een vereiste!

AMICALEKOOR ZOEKT DIRIGENT!

Londerzeel
koor zoekt dirigent

Amicalekoor bestaat uit een 40-tal leden van 19 tot 75 en zoekt een dirigent die deze leden wil leiden en begeesteren met zijn/haar passie voor muziek!