Zoekertjes

Coro Legato zoekt versterking

2290 Vorselaar
koor zoekt begeleider, zanger(s)

Ons koor is pas opgericht, telt nu 15 zangers. We zingen steeds meerstemmig, zowel profane als kerkelijke liederen. Graag zouden we elke stempartij uitbreiden.We hebben een professionele dirigent: Rob Meyboom. De zangers zijn alle enthousiaste liefhebbers.

koorleden gezocht

Tienen
dirigent zoekt zanger(s)

Jubilate (neen, we zijn geen kerkkoor! ;) ) zoekt zangers! We hebben vooral nood aan bassen, maar voor iedereen die graag zingt en toonvast is, hebben we een plaatsje. Notenkennis is geen vereiste.

Mannenkoor Gaudeamus zoekt (tenor) stemmen !

Sinaai (Sint-Niklaas)
koor zoekt zanger(s)

Heb jij zin om ons mannenkoor te komen versterken met jouw stem ? Aarzel dan niet om toe te treden tot ons enthousiast koor, muzikale voldoening en kameraadschap verzekerd! Kom gerust eens langs op onze wekelijkse repetitie op donderdag van 19:30 tot 21:30.

Zangstemmen of ensemble gezocht

Mol
zanger zoekt zanger(s)

Zangeres (50+, age is just a number) zoekt ensemble (close harmonie/a capella/akoestisch) om toe te treden of enkele medezangers om meerstemmig ensemble op te richten.

Gospel Koor gezocht voor namiddag entertainment

Genk
organisatie zoekt koor

Wij Seniorenkampus Hof van Gan zijn op zoek naar een Gospel koor om onze bewoners een fijne, gezellige namiddag te bezorgen. Als het kan dit op woensdag 26 of donderdag 27 Juli 2023, zo niet mag ook ergens 2024 ingepland worden. Alvast bedankt.

DIRIGENT(e) voor het Franciscuskoor Herentals

Herentals
koor zoekt dirigent

Wij zijn op zoek naar een dirigent(e) voor het Koninklijk Sint Franciscuskoor in Herentals voor de start van het nieuwe werkjaar op 1 september 2023. (1ste repetitie op maandag 28 augustus 2023). 

Operastage

Gent
organisatie zoekt zanger(s)

Wij zijn op zoek naar solisten en koorleden om deel te nemen aan deze fantastische operastage. Twijfel niet om contact op te nemen indien je vragen hebt! Hopelijk tot dan!

https://closeopera.wordpress.com/zomerstage/

Koor gezocht

Ledeberg-Heverlee
organisatie zoekt koor

Op disndag 28 maart en donderdag 30 maart organiseren wij een samenkomst van schoolboekenverantwoordelijken uit het secundair onderwijs. Om het event op te fleuren zijn we op zoek naar een bij voorkeur kinder- of jeugdkoor voor een optreden van niet langer dan 15' in de voormiddag.

Wie zingt er ook graag Bach, Händel, Vivaldi?

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Wie voert (ook) graag werken uit van Bach, Händel en Vivaldi? Dat doen we in twee concerten dit jaar: op 6 mei en op 18 november, beide in Antwerpen. Muzikaal Ensemble Alegría zoekt nog een alt, een tenor en een bas, om de balans compleet te maken. Dit is het ideale moment om in te stappen.

Koor in Bergeijk zoekt dirigent

lommel
koor zoekt dirigent

Wij zijn Zanggroep Pur Sang, uit Bergeijk, net over de grens in Nederland. We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent vanaf medio 2023, eerder in overleg. 
 

Kom er bij en … zing!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Goede stemmen - liefst met koorervaring - zijn steeds welkom in ons mannenkoor.
Klassiek, modern en in steun bij prestigieuze projecten.
Wij voorzien voldoende repetitietijd.
Wekelijks op donderdagavond van 20u30 tot 22u

Open Repetitie: Florilegium voert al 40 jaar concerten op!

Kessel-Lo
koor zoekt medewerker

Florilegium werd opgericht in 1981, maar de 40ste verjaardag daarvan zijn we helaas in de coronaperiode even uit het oog verloren.

WORKSHOPS FRANSE CHANSONS

Lendelede
dirigent zoekt zanger(s)

SI ON CHANTAIT

Het gemengd koor Sonore uit Lendelede organiseert enkele workshops rond Franse chansons.

Tijdens deze workshops krijg je de kans om kennis te maken met heerlijke nummers van Piaf tot Stromae, in nieuwe mooie drie- of vierstemmige bewerkingen voor gemengd koor.

Gemengd koor Per Voce Heule zoekt pianist (m/v).

Kortrijk - Heule
koor zoekt begeleider

Het gemengd koor Per Voce Heule zoekt pianist (m/v). 

Per Voce is een enthoesiast 4 stemmig koor met 40 tal leden onder begeleiding van dirigent Stijn Vermeersch, die zowel profane als niet-profane liederen brengen. 

Bas???

Gent
dirigent zoekt zanger(s)

Het mannenkoor "Tolle lege" is op zoek naar een bas.

Wij repeteren op donderdag van 19.30 tot 21.30 in het Gentse augustijnenklooster (Sint-Margrietstraat).

Het Kathedraalkoor werft aan!

Antwerpen
organisatie zoekt zanger(s)

Ben jij tssen de 10 en 16 jaar? Wil je je stem eens laten galmen onder de gewelven van de kathedraal? Of samen met anderen je zangtalent inzetten tijdens liturgie en concerten? DAN is het nieuwe kathedraalkoor voor jongens en meisjes iets voor jou!

popkoor zoekt zangers-zangeressen

Genk
koor zoekt zanger(s)

op 6 Februari 2023 starten wij met een nieuwe dirigente om ons popkoor te begeleiden. Momenteel zijn wij nog op zoek naar zowel mannen als vrouwen om het koor te versterken. Repetitie's vinden plaats van 20 tot 22u op maandagavond in de kerk van Boxbergheide.

Beginnend dagkoor zoekt mensen die graag zingen

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Hou jij ook zo van zingen? 

En heb je maandagmorgen een paar uurtjes vrij? 

Kom dan eens langs bij Hetkoor

Vanaf 6 februari 2023 oefenen we elke maandagmorgen van 10 tot 12 samen een aantal leuke nummertjes in. 

Mannenstemmen

Kapellen en omgeving
zanger zoekt vrijwilliger

Om ons gemengd koor te versterken, is Jucundi-Essenhout in Kapellen op zoek naar mannenstemmen. Jucundi-Essenhout is een lokaal, goed georganiseerd en gemoedelijk seniorenkoor dat onder leiding staat van een gevierd dirigent en begeleid wordt door een gedegen organist.

Schola Cantorum Gent blijft groeien!

9000 Gent
koor zoekt zanger(s)

Het Gentse kathedraalkoor Schola Cantorum gaat in steeds groeiende lijn vooruit, zowel in aantal leden als in kwaliteit van uitvoering.

Pagina's