Zoekertjes

Projectkoor CHANTage zoekt alten en tenoren

Diksmuide
koor zoekt zanger(s)

Projectkoor CHANTage is een koor uit Diksmuide dat zich niet vastpint op één genre. We brengen ieder jaar een concertreeks rond één welbepaald thema. In het verleden brachten we reeds concerten met als thema's kerst, The Beatles, Modern-klassiek, Jazz, Musical en onlangs nog Queen.

Open repetitie Scala Vocale

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Het Mechels vocaal ensemble Scala Vocale is een gemengd amateurkoor dat de ambitie heeft om muziek van goede kwaliteit op te voeren, met voldoende variatie in een breed spectrum van stijlen.

Sopraan/Mezzo gezocht

Bekkevoort
koor zoekt zanger(s)

Vocalix is een vierstemmige vocale groep uit Bekkevoort. Met het oog op een uitbreiding en vernieuwing van het repertoire zoeken we een extra damesstem: sopraan of mezzo. Genre: lichte muziek, pop, jazz, kerst, eigentijds...

Het Koninklijk Sint-Niklaasmannenkoor Ieper gaat op zoek naar een enthousiaste Dirigent (m/v)

Ieper
koor zoekt dirigent

Wie zijn wij?
~ Vriendengroep
~ 30 zangers
~ Vierstemmig mannenkoor
~ Repertoire:
* Kerkelijke muziek
* Opera en musical
* Moderne koorwerken

Koor gezocht voor Carmina Burana

Kempen
koor zoekt koor

Welk koor heeft tijd en zin om met ons, 4-tune, het werk Carmina Burana te zingen in het weekend van 6-7 juni 2020? Ervaring met dit werk is uiteraard meegenomen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze dirigent Bert Verdonck of onze voorzitter Els Verwaest. 

Kerstkoor gezocht voor " De Veldekens zingt Kerst"

Berchem ( Antwerpen )
organisatie zoekt koor

Voor onze jaarlijkse kerstdrink op zaterdag 14/12 zoeken we een koor of groep  om een soort "De Veldekens zingt Kerst" te organiseren.Hierbij zal samen met onze buurtbewoners en de senioren van het dienstencentrum De Veldekens , kerstklassiekers gezongen worden.

Viermaliks zoekt dirigent

Mechelen
koor zoekt dirigent

Treed jij in de voetsporen van Hans Scholliers? Zoek jij een koor dat niet getrouwd is met één muziekstijl, maar durft blijven vreemdgaan en ontdekken? Dat steevast naar buiten komt met een totaalperformance en daarvoor niet terugschrikt van een eigentijds jasje en danspasje.

Het Olenzea koor zoekt een dirigent

Boechout
koor zoekt dirigent

Het Olenzea koor is een gemengd koor van 30 zangers, de eerste 15 jaar uitsluitend familie, nu na 20 jaar aangevuld met vrienden. Wij zingen op dinsdag van 20u tot 22u in Boechout Kasteel Fruithof.

Dirigent zoekt parochiekoor

Kontich
dirigent zoekt koor

Mijn voorkeuren gaan uit naar liturgische zang (geen concert-zang); Koor vooraan in kerk, voor deelname van volk (niet op oksaal); niet te ver van huis. Zelf ben ik geen organist.

Woonzorgcentrum zoekt koor voor kersfeest

Tielt Winge
organisatie zoekt koor

Hallo iedereen , voor ons kerstfeest bij de oudjes in het rusthuis zijn we nog dringend op zoek naar een (Kerst) KOOR .. met eventueel bijpassende muziekbegeleiding ! We zouden deze ongeveer een uurtje willen laten optreden en er een supergezellige NM van willen maken ..

KiKoMo Moerbrugge zoekt begeleid(st)er

Oostkamp
koor zoekt begeleider

Wij zijn een kinderkoor.  Met een leuke bende geestdriftige, lagere schoolkinderen repeteren wij wekelijks in lagere school "De Vaart" te Moerbrugge om tijdens het jaar mooie optredens te kunnen geven.  Wij zijn dringend op zoek naar een begeleidster/begeleider om samen met on

Muziekatelier Kalken

Kalken
koor zoekt dirigent

Het gemengd koor van het Muziekatelier Kalken bestaat uit een 40-tal zangers. Op de laatste provinciale koorwedstrijd werden we in tweede categorie gerangschikt. We repeteren wekelijks één uur en zingen van gregoriaans tot hedendaags.

Jong dameskoor Mavelle nodigt zangeressen uit!

Hasselt
koor zoekt zanger(s)

Jong dameskoor Mavelle kiest voluit voor hedendaags klassieke muziek !  Unplugged, puur.

World Choir Games - West-Vlaams pop-upkoor

West-Vlaanderen
koor zoekt zanger(s)

Wil jij ook graag deelnemen aan de World Choir Games? Krijg je daartoe niet de kans omdat jouw koor niet deelneemt? Dan is hier een mogelijke oplossing. Er wordt een tijdelijk West-Vlaams koor opgericht (= een pop-upkoor) dat zal deelnemen in de categorie "Gemengde kamerkoren".

Vocaal ensemble zoekt een tenor en een bas

Linkebeek
koor zoekt zanger(s)

Melting Vox, gespecialiseerd in a capella muziek van de XX ste en XXI ste eeuw, zoekt een tenor en een lage bas met ervaring. Repetities maandag avond in Linkebeek.

Tijl Uilenspiegelkoor zoekt dirigent

Overijse
koor zoekt dirigent

Het Tijl Uilenspiegelkoor is een 4-stemmig gemengd amateurkoor. Wij bestaan reeds 36 jaar en tellen een 30-tal zangers.  Onze huidige chef legt zijn dirigeerstokje neer na ons kerstconcert in december, maar wij willen graag verder zingen onder een nieuwe dirigent.

vacature sopraan of mezzo-sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Heb jij de stem die we zoeken? Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een sopraan en/of mezzo-sopraan. Als je graag zingt, stemvast bent en dus alleen een stem kan houden, ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Vocaal Ensemble Seicento zoekt tenoren en bassen

De Pinte
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Seicento uit De Pinte is recentelijk uitgebreid met enkele sopranen en alten, en daardoor is de balans van het koor uit evenwicht geraakt.  Tenoren en bassen zijn dus van harte welkom! 

wie wil met Nederlands popkoor samen zingen ?

Mechelen, Brugge, Gent
koor zoekt zanger(s)

Popkoor Amazing uit Holten, Nederland, zoekt een koor waarmee we samen kunnen optreden in het weekend van 20-22 maart 2020. Wij bestaan 25 jaar en vieren ons jubileum met een weekendje weg in Brugge, Mechelen en Gent. We slapen in Brugge.

Koren gezocht om te zingen op de kerstmarkt van Antwerpen

Antwerpen
organisatie zoekt koor

Zin om te zingen op de kerstmarkt in Antwerpen? We zijn op zoek naar koren om te zingen aan de Winterbar van de kerstmarkt in Antwerpen. Zin om je helemaal onder te dompelen in de gezellige kerstsfeer? Laat het dan snel weten, want kerstmis komt steeds dichter bij! 

Pagina's