Zoekertjes

Dirigent gezocht

Vorselaar
koor zoekt dirigent

Wie zijn we ?  Het Sint Ceciliakoor van de Sint Pieterparochie van Vorselaar is een gemengd koor dat elk weekend een eucharistieviering opluistert.

Dirigent(e) gezocht

Sint-Niklaas
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Zin om een groep anderstalige volwassenen, leuke Nederlandstalige liedjes aan te leren? Dan ben je de ideale persoon om in onze school mee te werken om onze cursisten Nederlands tweede taal bekend te maken met de Nederlandstalige muziek.

Dirigent gezocht

Sint-Antonius-Zoersel
koor zoekt dirigent

Het Sint-Caeciliakoor van Sint-Antonius-Zoersel is een gemengd kerkkoor van ongeveer 20 zangers. We ondersteunen elke zondag de 'gewone' eucharistieviering en maken extra werk van de kerkelijke hoogdagen.

Solidariteitskoor uit Mechelen zoekt nieuwe zangers!

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Solidariteitskoor Boboto uit Mechelen is een dynamisch vierstemmig gemengd koor, onder leiding van dirigente Hilde Van Belle. We zingen liederen uit alle windstreken en steunen goede doelen met onze optredens.

Schola Gregoriana

Berchem Pulhof
koor zoekt zanger(s)

In normale tijden 2 misvieringen per maand ,1e in OLVMiddelares Berchem Pulhofen 3e zondag.in StJacob Antwerpen, telkens om 10 uur. Repetities steeds elke vrijdagavond voor desbetreffende vieringen.

op zoek...

Merchtem
organisatie zoekt koor

Hey, voor een muzikaal project (april 2023) zijn wij, de Koninklijke Muziekvereniging Concordia, Merchtem op zoek naar een Gospelkoor (liefst zo origineel mogelijk)...

Om samen met ons Harmonie-orkest een Gospelconcert te begeleiden. 

Hail, bright Cecilia!

Tervuren
koor zoekt dirigent

Ons kerkkoor heeft een zeer lange geschiedenis, en we verzorgen nog steeds de wekelijkse zondagsvieringen in de mooie  kerk van Sint-Jan-Evangelist te Tervuren, nu de hoofdkerk van onze parochiefederatie.

Zoekt uw koor een repetitieruimte?

Leuven
organisatie zoekt koor

De Kerkfabriek van Sint-Antonius Heverlee wil de kerkruimte graag ter beschikking stellen van koren voor hun repetities. Momenteel maken enkele koren al gebruik van deze mogelijkheid maar er zijn nog vrije momenten.
De kerk beschikt over een orgel en een elektrische piano.

Nieuwe dirigent in Brussels

Brussels
dirigent zoekt koor

Ik ben net verhuisd van Amsterdam naar Brussel en ik ben op zoek naar koren die een dirigent nodig hebben in België. Ik ben gespecialiseerd in Russische en Scandinavische muziek en koren op elk niveau. Ik heb goede referenties op aanvraag. 

BASSEN zijn de top!

Hoboken
dirigent zoekt zanger(s)

Daarom zoeken wij JOU om onze bassen te vervolledigen.

Ben je BAS?

Woon je in de buurt van Antwerpen? 

Zin om toe te treden tot een sympathiek koor?

Kerstliederen Op, op herders

Kapellen

Ik heb 30 partiturenboekjes en een cd erbij van "Op, op herders" enkele jaren geleden aangekocht om nieuwe kerstliederen te vinden. Jammer genoeg zijn de mannen nog verminderd in aantal zodat we ondertussen enkel 3-stemmig zingen. Alle boekjes en cd zijn nog nieuw!! Niet gebruikt...

Zanggroep in Nederland zoekt dirigent/e

Hapert Noord Brabant
koor zoekt dirigent

Heb je affiniteit met lichte muziek en vind je dirigeren leuk dan ben je bij deze enthousiaste groep aan het juiste adres!

VOKEM zoekt zangers SATB

Schilde
koor zoekt zanger(s)

VOKEM staat voor vokaal en Voorkempen. Bij VOKEM, gemengd koor, zingen mensen met een grote liefde voor koormuziek.Het koor brengt muziek van alle tijden en streeft niet alleen naar kwaliteit maar ook naar originaliteit.

Koor zoekt zangers/zangeressen voor nationale tour

anderlecht
koor zoekt zanger(s)

Cultureel Centrum Beeldenstorm is op zoek naar zangers/zangeressen voor hun nieuw koor voor een nationale tour. Beeldenstorm beschikt over een netwerk van concertmogelijkheden via zijn talrijke culturele partners in heel België.

Nieuw mannenkoor

Gent
dirigent zoekt zanger(s)

Sinds september zijn wij gestart met een nieuw mannenkoor. Met een extra tweede tenor, een bariton en een bas zou onze koorsamenstelling perfect zijn.

Bijzonder welkom!

Repetities op donderdag van 19 tot 21 in het Gentse augustijnenklooster.

Chapeau heeft plaats voor een extra bas

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Chapeau uit Wevelgem heeft plaats voor een extra bas 😊🎶🎶🎶 Zingen bij het Vocaal Ensemble Chapeau betekent zingen in een kleine bezetting. Je vindt het fijn of het is eerder niets voor jou en voel je je veel beter in een groter koor ...

Alten en tenoren gezocht

Brugge
koor zoekt zanger(s)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste alten en tenoren. Repetities zijn op donderdagavond tussen 20.00uur en 22.00 uur. Neem gerust eens een kijkje op onze website. Is je interesse gewekt? Neem telefonisch contact op met onze voorzitster!

Koor zkt man

Geel
koor zoekt zanger(s)

Nootabene is een modern, gemengd koor voor enthousiaste volwassenen met een spontane interesse in muziek en zang. We willen plezier en concentratie gebalanceerd samenbrengen om in een relaxte sfeer het beste uit onszelf te halen en samen een mooie prestatie te leveren op concerten.

Jonge mannenstemmen gezocht voor onze plusafdeling

Damme
dirigent zoekt zanger(s)

In november starten we opnieuw met een nieuw zangjaar. Voor onze groep jongeren en jongvolwassenen zijn we nog op zoek naar meer stemmen, vooral jonge mannenstemmen hebben we graag nog wat meer. Geen muzikale voorkennis of auditie nodig. Iedereen kan bij ons starten.

POPKOOR CON SPIRITO ZKT DIRIGENT(E)

Lo-Reninge
koor zoekt dirigent

Volwassen-popkoor Con Spirito uit Lo is op zoek naar een enthousiaste dirigent(e) van januari 2022 tot februari/maart 2023 (verlenging mogelijk). We bestaan uit een 20-tal zangers die allemaal vooral goesting hebben om samen te zingen.

Pagina's