Zoekertjes

KONINKLIJK SINT-MARTINUSKOOR AVELGEM ZOEKT DIRIGENT(E)

Avelgem
koor zoekt dirigent

Het gemengd Koninklijk Sint-Martinuszankoor uit Avelgem zoekt een nieuwe dirigent(e). Het koor telt een 55-tal leden en zingt zowel  religieuze als profane, oude als hedendaagse liederen. We vormen een hechte, warme koorfamilie die openstaat voor elke amateur die houdt van samen zingen.

Diversiteitskoor Alieco zoekt extra dirigent(en)

Wilrijk/Hoboken
dirigent zoekt dirigent

Het diversiteitskoor Alieco richt zich op iedereen die graag overdag (vrijdagnamiddag) in een ongedwongen sfeer wil samen zingen. Het koorgroepje is momenteel erg klein en ligt owv Corona stil. Eens het veiligheidsgevoel weer opleeft, zouden de repetities weer kunnen plaats vinden.

Musica Nova zoekt dirigent

Boom/Wilrijk
koor zoekt dirigent

In juni 2021 neemt Musica Nova, een koor met een rijk verleden, afscheid van haar huidige dirigent.

Meezingen in 2021 in twee barokconcerten?

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Grijp je kans om volgend jaar aan twee schitterende projecten van Muzikaal Ensemble Alegría mee te doen.

Zang muziekbuddy gezocht

Deurne
zanger zoekt begeleider, zanger(s)

Zingen is mijn passie. Ik volgde workshops bij oa Magalie Gelin, Didier Likeng, Indra Bone en Anita Daulne. Kleinkunst, chanson, gospel, wereldmuziek, musical, lichte pop, a capella zijn mijn ding. Ik ben op zoek naar iemand die in duo graag mee de pannen van het dak zingt.

Het gemengd koor Amicante zoekt dirigent(e)

Gent
koor zoekt dirigent

Het gemengd koor Amicante uit Gent zoekt een nieuwe dirigent(e). Het koor telt een 30-tal leden en zingt vrij uiteenlopende genres:  religieus en profaan, oud en hedendaags.

het Roeselaars Kamerkoor zoekt tenoren en bassen

Roeselare
koor zoekt zanger(s)

Ben jij tenor, bariton of bas? Ben je te vinden voor een uitdaging en zing je graag op een goed niveau, dan zien we je graag in het Roeselaars Kamerkoor! Ons repertoire is heel veelzijdig van polyfonie over barok, klassiek en hedendaags repertoire.

Pianobegeleider met ervaring gezocht voor Mannenkoor ZWK

Antwerpen stad
koor zoekt begeleider

Wij zijn op zoek naar een begeleider om onze vaste begeleider op te volgen.  Na meer dan 50 jaar begeleiden geeft hij zijn piano door. Ben je geïnteresseerd kan je contact opnemen met de dirigent, Johan Clerckx.

Dirigent gezocht voor Solidariteitskoor Boboto

Mechelen
koor zoekt dirigent

Solidariteitskoor Boboto uit Mechelen is een dynamisch vierstemmig gemengd koor. We zingen liederen uit alle windstreken en steunen goede doelen met onze optredens.

Voix Célestes dameskoor zoekt sopranen

Kapellen
koor zoekt zanger(s)

Voix Célestes dameskoor o.l.v. de jonge en dynamische dirigent Simon De Paepe, is op zoek naar sopranen. Het volgende concert is voorzien in het weekend van 26-27-28 februari 2021. Op het programma staat muziek van Fauré, Liszt, Poulenc, Mendelssohn, Brahms en Benoit.

Seicento zoekt tenoren en bassen

De Pinte
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Seicento uit De Pinte is op zoek naar een tenor en een bas.  Seicento bestaat momenteel uit een 20-tal enthousiaste zangers.  Voor het repertoire wordt hoofdzakelijk geput uit de renaissancepolyfonie.

Tenoren en bassen gezocht!

zoersel
koor zoekt zanger(s)

Kantamiko, een spiksplinternieuw popkoor start op 15 oktober. Om onze mannen te steunen zoeken we nog tenoren en bassen die met ons willen  meezingen. We repeteren op donderdagavond in het centrum van  Sint Antonius Zoersel.

Ook dames blijven welkom!

Popkoor Moosa-iek zoekt gemotiveerde tenoren en alten!

Stevoort - Sint Lambrechts Herk
koor zoekt zanger(s)

Superleuk popkoor zoekt gemotiveerde tenoren en alten.  We zijn in volle groei met ambitieuze plannen en zijn daarom op zoek naar gemotiveerde mensen.  Onder de leiding van een gedreven dirigent, met de ondersteuning van een aktief bestuur en gewoon met een toffe groep mensen zul je zek

Meisjeskoor VOX zoekt dirigent(e)

Desselgem
koor zoekt dirigent

VOX is een spetterende groep van 13 jongedames tussen 18 en 25 jaar met een grote goesting om samen te zingen. Onze voorkeur gaat voornamelijk uit naar popsongs maar de interesse en de liefde voor muziek en verschillende repertoires ligt ook breder. 

Sopranen en bassen gezocht

Gent
koor zoekt zanger(s)

Voor ons volgende koorproject zoekt koor Cantandum te Gent nog enkele medezangers. Om een evenwichtige verdeling te hebben tussen de verschillende stemgroepen, zoeken we specifiek naar enkele frisse hoge sopraanstemmen, en robuuste basstemmen.

Miniemenkoor recruteert 2 tenoren en 1 alt

Brussel
koor zoekt zanger(s)

Bent u een Bachliefhebber en zou u graag maandelijks een Bachconcert meezingen met orkest? Het koor van de Miniemen in Brussel zoekt voor seizoen 2020-21 goede zangstemmen en recruteert twee tenoren (T1 & T2) en één alt (A2).

Tenoren en sopraan gezocht

Stekene
koor zoekt zanger(s)

Kamerkoor Muzenisse uit Stekene is op zoek naar (minstens) twee tenoren en één sopraan. Ons repertoire is heel veelzijdig, wij zijn niet gebonden aan een kerk, alhoewel we occasioneel wel diensten opluisteren.

ENTHOUSIASTE ZANGERS GEZOCHT

Oud-Heverlee (Blanden)
koor zoekt zanger(s)

Zin om samen te zingen in een toffe groep waar leren en plezier maken hand in hand gaan ? Dan ben je welkom bij Kinderkoor & Jeugdkoor De kleine Johannes. Onze koorgroepen bieden plaats aan enthousiaste zangers tussen 8 en 35 jaar.

Pianobegeleider gezocht

Bouwel/Grobbendonk
koor zoekt begeleider

Onze OLV kids/ teens zijn op zoek naar een enthousiast persoon die ons op de piano zou willen begeleiden. Ben jij iemand die piano kan spelen, niveau hogere graad ( of meer), graag met kinderen omgaat en zich af en toe, of elke week kan vrijmaken?

showkoor Enchanté zoekt dirigént (m/v/x)

Gent
koor zoekt dirigent

Showkoor Enchanté is een muzikaal en artistiek project van ARTBIJ, een vzw die voor jongeren kansen creëert om zich uit te leven op een podium. Ervaring is niet van belang, maar eerder de goesting om het podiumbeest in jezelf los te laten binnen een semiprofessioneel kader.

Pagina's