Zoekertjes

vacature sopraan en mezzo-sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een sopraan en een mezzo-sopraan.

Popkoor zoekt zangeressen

Grimbergen
koor zoekt zanger(s)

Het popkoor Solares in Grimbergen zoekt nog enthousiaste jong volwassenen (18-28j.) met een passie voor muziek! Ons repertoire bestaat uit pop, musical en Disney. We repeteren tweewekelijks in het weekend.

Jeugdkoor Cantamico breidt uit en zoekt dirigent!

Grimbergen
koor zoekt dirigent

Jeugdkoor Cantamico uit Grimbergen breidt uit en richt, naast het bestaande jeugdkoor van 10 tot 18 jaar, een 18+ koor op.  Voor deze nieuwe groep, met zeer enthousiaste, gedreven jonge zangers met koorervaring, zijn we op zoek naar een gemotiveerde dirigent die hen wil leiden en inspir

Badkamerensemble zoekt dirigent

Kalmthout
koor zoekt dirigent

In het kader van Kreatief Kalmthout is het badkamerensemble (what’s in a name) dringend op zoek naar een dirigent(e). Wij zingen verschillende genres: licht klassiek, evergreens, filmmuziek … en staan ook open voor een nieuw genre.

nieuw mannenkoor provincie Antwerpen

Kapellen, Mortsel, Baarle, Lichtaart
dirigent zoekt zanger(s)

Graag wil ik van start gaan met een nieuw mannenkoor. Repetitielocatie, wanneer we repeteren en muziekkeuze gebeurt in overleg met geïnteresseerde koorleden. Interesse? Stuur mij een e-mail met een telefoonnummer waarop ik u kan bereiken.

VTM zoekt zingende mannen !

Vlaanderen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Voor een nieuw VTM-programma zijn we op zoek naar een (a capella)koor of zanggroep bestaande uit een fijne bende zangers (leeftijd: 20 tot 50 jaar) die niet bang zijn voor de camera.

Dirigent gezocht voor aChoired

Hasselt
koor zoekt dirigent

aChoired is een popkoor/zangensemble, dat momenteel bestaat uit een achttal zangers: 3 sopranen, 2 alten, 1 tenor, 1 bariton en 1 bas. (We hopen er op termijn nog minstens 1 tenor aan toe te voegen). Alle zangers en de begeleider zijn klassiek geschoold en bezitten dus een min of m

Cum Gaudio zoekt dirigent

Sint-Martens-Latem
koor zoekt dirigent

Wegens langdurige ziekte van de huidige dirigent is het kamerkoor Cum Gaudio uit Sint-Martens-Latem op zoek naar een vervanger.  Het koor, dat uit een 15-tal ervaren zangers bestaat, heeft zich gespecialiseerd in zowel geestelijke als wereldlijke oude muziek.  Het jaarprogramma bestaat

Arion zoekt dirigent

Leuven
koor zoekt dirigent

Na vier bijzonder boeiende en fijne jaren samenwerking, heeft dirigent Koen Vits besloten Arion te verlaten. Arion is dan ook op zoek naar een nieuwe dirigent.

Jongerenkoor Mavelle zoekt dirigent

Hasselt
koor zoekt dirigent

Jongerenkoor Mavelle uit Hasselt wil resoluut kiezen voor een hedendaags klassiek repertoire. Klassieke koorzang uit haar stoffige imago halen en omtoveren tot iets actueel dat jongeren kan aanspreken, dat is onze missie. Unplugged, puur...

Kinderkoor Canteclaer van zoekt dirigent(e)

Hoevenen-Stabroek
koor zoekt dirigent

Het kinderkoor Canteclaer te Hoevenen-Stabroek zoekt een jonge enthousiaste dirigent(e) vanaf september 2019. De kinderen repeteren wekelijks op zaterdagvoormiddag van 9.30u tot 11.00u in het J.O.S., Blokwegvelden te 2940 Hoevenen-Stabroek.

Vivente Voce hoort stemmen!

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce (SATB, 45 stemmen) zet zich door. We zijn op zoek naar stemmen, vooral tenoren. Maar andere stemmen ook welkom! Een auditie organiseren we niet.

WORKSHOP GOSPELS ZINGEN

Lendelede
koor zoekt zanger(s)

Na het grote succes van enkele maanden geleden, organiseert Sonore opnieuw een workshop 'gospels zingen' onder leiding van Johan Delaere. Je zingt met hart en ziel en blijft niet onbewogen bij deze swingende muziek! Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Koninklijk Sint‐Catharinakoor zoekt Dirigent(e)

Hasselt
koor zoekt dirigent

Koninklijk St.Catharinakoor te Hasselt zoekt dirigent !Het Koninklijk Sint‐Catharinakoor van Hasselt is een bloeiend kerkkoor met vijfentwintig enthousiaste zangers en zangeressen. Zij luisteren op zondagen de eucharistievieringen en feestelijke vieringen op.

Koor met spirit zoekt dirigent(e) met pit

Malle (Oostmalle)
koor zoekt dirigent

De 45 leden van het gemengd amateurkoor Musica Vera uit Malle, variërend van 30 tot 70 jaar, zingen klassiek over ballades tot fragmenten uit musicals. Religieuze liederen zijn hen echter ook niet vreemd.

koor zoekt mannen

Heule/Kortrijk
koor zoekt zanger(s)

Het gemengd koor Per Voce uit Heule zoekt nog enkele mannelijke zangers om ons tof koor te vervolledigen.

Muzikaal begeleider gezocht voor 'De Lakendallerkes'

Aalst
organisatie zoekt begeleider, zanger(s)

Het contactkoor 'De Lakendallerkes' is op zoek naar een nieuwe muzikaal begeleider.  WZC Lakendal bevindt zich in het hart van Aalst, vlak bij het 'Klein Parksken'.

Jacksonville kinderkoor zoekt samenwerking Vlaams koor

Brugge
koor zoekt koor

My name is Gui Proenca and I work at the Jacksonville Children's Chorus. This summer we are traveling to Bruges, Belgium and we are looking to collaborate with a local choral group. We will be in Brugge from 9AM to about 3PM on Saturday July 20th.

Tenor en bas gezocht

Gent
koor zoekt zanger(s)

Het Amandi Consort, 3 jaar geleden opgericht, telt 20 enthousiaste, warmhartige en fijnzinnige zangers en zoekt minstens één ervaren tenor en dito bas om de koorklank beter te balanceren.

Bent u die bas die Alegría zoekt?

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Heren opgelet: binnen het Muzikaal Ensemble Alegría is er ruimte om de bassectie te komen versterken. We komen graag in contact met gevorderde amateurkoorzangers, die denken over een goede basstem te beschikken, en bereid zijn auditie te doen.

Pagina's