Zoekertjes

Miniemenkoor recruteert 2 tenoren en 1 alt

Brussel
koor zoekt zanger(s)

Bent u een Bachliefhebber en zou u graag maandelijks een Bachconcert meezingen met orkest? Het koor van de Miniemen in Brussel zoekt voor seizoen 2020-21 goede zangstemmen en recruteert twee tenoren (T1 & T2) en één alt (A2).

Tenoren en sopraan gezocht

Stekene
koor zoekt zanger(s)

Kamerkoor Muzenisse uit Stekene is op zoek naar (minstens) twee tenoren en één sopraan. Ons repertoire is heel veelzijdig, wij zijn niet gebonden aan een kerk, alhoewel we occasioneel wel diensten opluisteren.

ENTHOUSIASTE ZANGERS GEZOCHT

Oud-Heverlee (Blanden)
koor zoekt zanger(s)

Zin om samen te zingen in een toffe groep waar leren en plezier maken hand in hand gaan ? Dan ben je welkom bij Kinderkoor & Jeugdkoor De kleine Johannes. Onze koorgroepen bieden plaats aan enthousiaste zangers tussen 8 en 35 jaar.

Pianobegeleider gezocht

Bouwel/Grobbendonk
koor zoekt begeleider

Onze OLV kids/ teens zijn op zoek naar een enthousiast persoon die ons op de piano zou willen begeleiden. Ben jij iemand die piano kan spelen, niveau hogere graad ( of meer), graag met kinderen omgaat en zich af en toe, of elke week kan vrijmaken?

showkoor Enchanté zoekt dirigént (m/v/x)

Gent
koor zoekt dirigent

Showkoor Enchanté is een muzikaal en artistiek project van ARTBIJ, een vzw die voor jongeren kansen creëert om zich uit te leven op een podium. Ervaring is niet van belang, maar eerder de goesting om het podiumbeest in jezelf los te laten binnen een semiprofessioneel kader.

Audition call showkoor Line-Up!

Kontich
koor zoekt zanger(s)

Showkoor Line-Up lanceert zijn jaarlijkse september Audition Call! Ben je sopraan-tenor-bas, houd je van zingen-dansen en zoek je een gezellig koor in regio Antwerpen? Reageer dan snel op dit zoekertje voor meer info!

Zoveel Hertz zoekt zangers met ambitie

omgeving van Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Zin om ons te vervoegen met oog op de World Choir Games volgende zomer? Schrijf je dan snel in voor één van onze audities, die uiteraard volledig corona-proof zullen plaatsvinden.

Showkoor Line-Up zoekt dirigent!

Kontich
koor zoekt begeleider, dirigent

Line-Up is op zoek naar een nieuwe dirigent vanaf september 2020. Ben jij een kei in het aanleren van nieuwe partituren en kan je ons begeleiden op de piano? Ben je bovendien op zoek naar een enthousiast en gemotiveerd amateur showkoor? Misschien ben jij dan wel de persoon die wij zoeken!

Op zoek naar een repetitielokaal

Mortsel/ Edegem/ Wilrijk
koor zoekt locatie

Wij zijn met ons popkoor ItTakes4 op zoek naar een nieuwe repetitieruimte in de buurt van Edegem/ Mortsel/ Wilrijk/ Antwerpen. Wij zijn met een 25-tal koorleden en zoeken een niet te dure ruimte met parking dichtbij.Wie kan er ons helpen? Alvast dank bij voorbaat!!

Zanggroep Alegria zoekt dirigent(e)!

Bocholt
koor zoekt dirigent

Zanggroep Alegria zoekt dirigent(e)!
Ben jij iemand die graag een tof jeugdkoor zou dirigeren?
Dan kunnen we jouw hulp gebruiken!
Momenteel repeteren we iedere vrijdag van 19u30-21u15 maar een ander moment kan besproken worden in samenspraak met onze leden.

Kør zoekt mannen

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Enthousiast, circa 20-koppig koor zoekt mannelijke stemmen. Zoals de meeste koren, zijn ook wij op zoek naar gemotiveerde mannelijke zangers om ons koor te vervoegen.

Vocal Group Pur Sang zoekt enthousiaste dirigent m/v

Lanaken
koor zoekt dirigent

De 19 wervelende dames van Pur Sang zoeken per direct een enthousiaste en gedreven dirigent(e) Onze wekelijkse repetitie-avond is op dinsdag van 20.30 tot 22.00 uur in Neerharen, gemeente Lanaken.

Jong dameskoor Mavelle verwelkomt nieuw zangtalent

Hasselt
koor zoekt zanger(s)

Het jong dameskoor Mavelle kiest voluit voor hedendaags klassieke muziek! Unplugged, puur. Ben jij een enthousiaste jongedame tussen 20 en 35 jaar en heb je zangtalent ? Kom dan zeker eens een repetitie bijwonen! 

Thaleia zoekt bas/alt-versterking

Erps Kwerps ( Kortenberg)
koor zoekt zanger(s)

Thaleia, een enthousiast goedlachs ensemble met 12 tal leden (30-60’ers), zingt een gevarieerd deels “a capella” deels pianobegeleid-repertoire dat gaat van renaissance, klassiek tot close harmony, jazz, pop en gospel. 

Singeleke koor zoekt enthousiaste dirigent/begeleider

Eke-Nazareth
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Singeleke koor is op zoek naar een nieuwe dirigent/pianobegeleider!

Wij zijn een gemengd koor bestaande uit een twintigtal enthousiaste jongvolwassenen, leeftijd tussen 19 en 32. Vanaf november 2020 hebben wij een nieuwe dirigent/pianobegeleider nodig. 

Jeugdkoor SAM zoekt enthousiaste DIRIGENT

Heusden-Destelbergen 9070
organisatie zoekt dirigent

Het Jeugdkoor SAM uit Heusden-Destelbergen zoekt een gedreven dirigent die graag met kinderen/jongeren omgaat.

De toffe bende bestaat momenteel uit een 20-25 zangers van 7-17 jaar.  Repetities gaan door op vrijdag in de vooravond.  Volledig corona-proof! :)

Koor Cantandum zoekt mede-koor om samen concert uit te voeren

Gent
koor zoekt koor

Gemengd koor Cantandum uit Gent (25 zangers) zoekt een koor om de mogelijkheid te hebben om samen een groter werk voor koor en orkest uit te voeren oktober/november 2021. Bedoeling is om zowel concert te plannen in Gent, als in de streek van het andere koor.

muzieklera(a)r(es) gezocht

bornem

Ik ben op zoek naar iemand die me privé wil helpen bij zang om me wat bij te scholen. Ik heb geen voorkennis.

Zelf zing ik al tijdje bij Zingen(Z)OnderDeDouche en heb meegedaan aan het Bart Peeters Deluxe-koor o.l.v.Hans Primusz.

Begeleider kinderkoor

Evere
organisatie zoekt begeleider, dirigent, zanger(s)

Werk je graag met kinderen? Zin om een jonge bende zangertjes aan te sturen?

Amici Vocaal Ensemble zoekt nieuwe stemmen!

Wilrijk/Brasschaat
koor zoekt zanger(s)

Bent u een gedreven koorzanger (SATB) die graag opnieuw wil zingen nu het terug mag? U leest vlot muziek en hebt al wat koorervaring? Wij verwachten u!

Pagina's