Zoekertjes

Singhet Scone zoekt sopranen

Dilbeek
koor zoekt zanger(s)

Het Kon. Gemengd Koor Singhet Scone is nog op zoek naar enkele sopranen om haar vierstemmig koor te vervoegen. Ons repertoire bestaat uit allerlei genres van klassiek tot hedendaagse muziek, zowel profaan als geestelijke muziek.

AWELLé zoekt nog een Tenor en een Bas

Heverlee (Leuven)
dirigent zoekt zanger(s)

Het vriendenkoor(tje) AWELLé  (SATB - 19 personen - folk, klassiek, renaissance, wereld en hedendaagse muziek) zoekt nog een tenor en een bas om ons te versterken - graag basiskennis notenleer - repetitie op dinsdag avond in Heverlee Leuven - cafetaria Home Vogelzang

Zangensemble zoekt dirigent of begeleider

Brugge
koor zoekt begeleider, dirigent

Zang ensemble (SATB, 11 zangers) zoekt begeleider of dirigent voor maandelijkse coaching en dirigeren op concerten.

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce (SATB, 45 stemmen) zet zich door. Nu zijn we op zoek naar jonge, diepe basstemmen. Een auditie organiseren we niet. Gewoon aanschuiven in de repetitie (Destelbergen, Kerkham 3, op de eerste verdieping van dienstencentrum De Reinaert).

Damesstemmen gezocht

Lubbeek
koor zoekt zanger(s)

Met het oog op nieuwe concerten en optredens in 2019, en het uitwerken van een nieuw repertoire is Vocaal ensemble Vocalix op zoek naar extra damesstemmen: sopraan, mezzo, alt. Het genre is pop, jazz, close harmony met begeleiding en a cappella

Popkoor Zwart op Wit zoekt enthousiaste zangers!

Dilbeek
koor zoekt zanger(s)

Zwart op Wit is een Dilbeeks gemengd popkoor dat wekelijks samenkomt om gevarieerde popnummers te zingen.Vanaf september 2018 wordt het schooljaar in 3 blokken opgedeeld, met telkens een ander thema voor de liedjes. Dit geeft je de mogelijkheid om aan te sluiten wanneer het jou past!

Open repetitie Clari Cantus

Kessel-Lo
koor zoekt zanger(s)

Ben jij een tenor of een bas tussen 13-25 jaar en ben je op zoek naar een koor, kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens de open repetitie op woensdag 17 oktober!

Heb jij de stem die we zoeken?

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' bestaat uit een sopraan, een mezzo-sopraan en twee alten. Op zich een prima bezetting maar toch willen we graag uitbreiden met een sopraan en een mezzo-sopraan.

jongeren gezocht voor theaterproductie

Leuven
organisatie zoekt zanger(s)

Voor onze nieuwe productie, Zero for conduct, van de Gentse theatermaker Haider Al Timimi zoeken we 10 jongeren tussen 15 en 22 jaar.

Just For Fun op zoek naar diepe bas

Sint-Katelijne-Waver
koor zoekt zanger(s)

Het vocal jazz ensemble Just For Fun met thuisbasis te Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een diepe bas. Een affiniteit met het zingen van lichte muziek is een pluspunt. Onder leiding van dirigent Johan De Lombaert, streeft JFF naar een swingende sound. Regelmatige concerten en v

Vocaal ensemble zoekt sopranen, tenoren en bassen

Gent
koor zoekt zanger(s)

Het Amandi Consort is een jong amateur-ensemble van een twintigtal ervaren koorzangers, liefhebbers van de magistrale muziek van de zestiende eeuw. Een fijn- en veelstemmig genootschap dat polyfonie in kleine bezetting per stem opbouwt.

Mannen gezocht om Cum Splendore te vervoegen

Gent
koor zoekt zanger(s)

Vocaal ensemble "Cum splendore Gent" zoekt extra stemmen, in het bijzonder herenstemmen (TB) voor komende projecten. Reguliere repetities vallen op woensdagavond tussen 20:00 en 22:00 te Sint-Amandsberg.

Funky Fabolishes Fabota Family zoekt dirigent

Leuven
organisatie zoekt dirigent

Funky Fabolishes Fabota Family is een divers gezinskoor ontstaan binnen Kinderwerking Fabota (deelwerking van Buurtwerk 't Lampeke te Leuven). Kinderen, ouders en buurtbewoners zingen samen rond een thema. De jongste deelnemer is 8 de oudste 80 jaar.

showkoor AMUSE zoekt koorleden!

Leuven
organisatie zoekt zanger(s)

Showkoor AMUSE is een koor dat niet alleen zingt, maar ook danst en entertaint. Elk jaar gaan we op zoek naar mensen die zich vol enthousiasme in AMUSE willen smijten. Wekelijks repeteren we in Leuven op dinsdagavond van 19u30 tot 22u30.

Vocaal Ensemble zoekt tenor en bassen

Vosselaar
koor zoekt zanger(s)

Close Voices is een nieuw vocaal ensemble. Wij zijn een groep geëngageerde zangers met een 3-tal sopranen, 3-tal alten, 2 tenoren en 1,5 bas. Heel graag zouden wij nog 1 tenor en 2 bassen verwelkomen. Elk lid oefent thuis zijn/haar partij in, enige muzikale kennis is een vereiste.