Zoekertjes

Alt en tenor gezocht voor polyfonie

Brugge
organisatie zoekt zanger(s)

Voor vocaal ensemble Sulis zijn we op zoek naar een tenor en een alt om ons ensemble te vervolledigen. Momenteel bestaan we uit een sopraan, een mezzo, een bariton en een bas. We willen ons concentreren op 5 tot 6 stemmige polyfonie met uitstapjes naar andere stijlen.

Repetent/zangcoach gezocht showkoor AMUSE

Beringen
koor zoekt dirigent

Leuk dat je hier terecht bent gekomen, dat wil maar één ding zeggen: jij bent geïnteresseerd in onze AMUSE-familie!  Ben je gebeten door meerstemmigheid en koormuziek? Heb je al enige ervaring in het begeleiden van koren? Lees dan zeker verder!

Koor uit Schilde zoekt dirigent

Schilde
koor zoekt dirigent

Het gemengd koor 'Uyt jonsten versaemt' van Schilde, telt ongeveer 35 leden en bestaat 53 jaar.  Oorspronkelijk gestart als kerkkoor evolueerden we in de loop van de jaren tot een 'klassiek' koor met een zeer uitgebreid en uiteenlopend repertoire.

Coördinator gezocht voor SPOTZ-ON

Schelle
organisatie zoekt medewerker

Je hebt de operationele leiding over ‘SPOTZ-ON’: je bent verantwoordelijk voor het showkoor en de (musical) figurantenopleidingen op organisatorisch vlak en bouwt deze succesvol uit.

Overdagkoor Daytime Pelt zoekt tenoren

Pelt
koor zoekt zanger(s)

Zing je graag ? Overdag in plaats van in de avond? Zang- of koorervaring en/of notenkennis zijn niet meteen een vereiste.
Wil je deel uitmaken van onze toffe groep?

Vrouwenkoor Cappella Concinite zoekt eerste sopranen

Leuven
koor zoekt zanger(s)

Zing je graag en heb je zang- of koorervaring?
Wil je deel uitmaken van een toffe vrouwengroep?

Gezocht: Koor omgeving Gent

Gent
dirigent zoekt koor

Hi! Ik ben dirigent, ik woon sinds kort in Gent en ben daarom op zoek naar een koor die nog een dirigent nodig hebben! Merci! Met vriendelijke groet,
Eliane Heijnen

Gezocht: Koorzangers / -zangeressen met hooikoorts

Vilvoorde
organisatie zoekt zanger(s)

Voor een programma van productiehuis PIT (dpg media) zijn we op zoek naar 8 koorzangers en zangeressen die deel willen nemen aan een korte proef. 

Rockgroep zoekt koor

Vlaanderen
organisatie zoekt koor

Voor een rockgroep uit de UK zijn we op zoek naar een Belgisch/Vlaams koor om de band te ondersteunen bij hun optredens in culturele centra in heel Vlaanderen.

Koor Awellé zoekt dirigent

Leuven
koor zoekt dirigent

Awellé – vernoemd naar een Afrikaans wiegelied  – werd vijfentwintig jaar geleden als strijdkoor uit de grond gestampt, en heeft sindsdien altijd een gezonde portie gekte en eigenzinnigheid bewaard.

a capella zangers of koor gezocht

Tielt
zanger zoekt zanger(s)

Ik zou graag in een mini koor of a capella groepje zingen met een 4 à 8-tal zangers of zangeressen. Regio Tielt - Roeselare -Deinze - Brugge - Gent. Ken je een bestaande groep of zin om samen samen iets op te starten? 

Repetitor gezocht

Gent
dirigent zoekt begeleider

Gezocht: Repetitor voor koorrepetities op woensdagavond (19.15 u - 21.30 u). Repetitie-plaats: Midden Zeeuws Vlaanderen, +/- 25 km van Gent. Vergoeding uiteraard voorzien. Email voor meer info. lestaeghepascal@gmail.com.

3 jongedames gezocht voor concertfilm in TRIX

Antwerpen
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar 3 jonge energieke koorzangeressen tussen 12-16 jaar voor een korte concertopname van 10 minuten in muziekcentrum TRIX. Het gaat om 2 songs, de partijen zijn niet heel complex maar wel luid en krachtig. 3 stemmig kunnen zingen is een vereiste!

AMICALEKOOR ZOEKT DIRIGENT!

Londerzeel
koor zoekt dirigent

Amicalekoor bestaat uit een 40-tal leden van 19 tot 75 en zoekt een dirigent die deze leden wil leiden en begeesteren met zijn/haar passie voor muziek!