Zoekertjes

Orgelist gezocht

Kampenhout
dirigent zoekt begeleider

Na het onverwachte overlijden van onze orgelist zoeken wij een nieuwe orgelist voor ons kerkkoor (O.-L.-Vrouwparochie Kampenhout) Wij zijn een koor met een 20 tal zangers.

Boboto zoekt dirigent!

Mechelen
dirigent zoekt dirigent

Solidariteitskoor Boboto uit Mechelen is een dynamisch vierstemmig gemengd koor. We zingen liederen uit alle windstreken en steunen goede doelen met onze optredens.

Enthousiaste, swingende dirigent(e) gezocht!

Zoersel
koor zoekt dirigent

Ons spiksplinternieuw koor Kantamiko zoekt een enthousiast swingende dirigent om na corona een wervelende start te maken. Alle muziekgenres staan op ons verlanglijstje, dus ben jij een muzikale duizendpoot die graag mee aan de wieg staat van een koor neem dan zeker contact met ons op!

"Zangers (z)onder de douche" zoeken frisse begeleider

Bornem
koor zoekt begeleider, dirigent

'Zingen (Z)onder De Douche' is een recretatief koortje uit Bornem. Ze zoeken iemand die tijd/zin heeft om een bont allegaartje van (enkele) mannen en (vooral) vrouwen liedjes aan te leren en op piano te begeleiden. 

OLV KIDS/TEENS ZOEKEN PIANIST TE BOUWEL

Bouwel
dirigent zoekt begeleider

WIj zijn een vrolijke maar vooral zanglustige bende van 6 tot 14 jaar. Ze noemen ons de OLV KIDS/ TEENS. We repeteren elke woensdag van 13u tot 14.45 te Bouwel met onze dirigente Ilse Parijs. Jammer genoeg hebben we geen pianist(e). 

Jongerenkoor Koraal zoekt (mannelijke) zangers

Mechelen
dirigent zoekt zanger(s)

Ben jij een (mannelijke) zanger tussen 14 en 21 jaar oud? Of ken jij wel iemand die graag uit volle borst zingt?

Jardindesvoix zoekt versterking

Gent
koor zoekt zanger(s)

Het Gentse barokkoor Jardindesvoix is op zoek naar versterking. We zoeken vooral hoge sopranen, tenoren en bassen. Wij bestaan ca 15 jaar en zijn zoals gezegd gespecialiseerd in barokmuziek.

Koor zoekt begeleider

Hove
koor zoekt begeleider

Het koor Cantabile uit Hove zoekt een nieuwe begeleider voor de repetities vanaf juli 2020. Wij repeteren op zondagavond van 20 tot 22U en zingen een klassiek repertoire. Wij geven verschillende uitvoeringen per jaar.

KOOR ZOEKT GEDREVEN DIRIGENT(m/v)

Brugge
koor zoekt dirigent

The Bare Necessities is een gemengd  Brugs koor dat bestaat uit een 45-tal enthousiaste amateurkoorleden van alle leeftijden. Het koor brengt al ruim 20 jaar bewerkingen van musicalliederen, jazzstandards, klassieke popsongs en close harmony.

Koor zoekt enthousiaste dirigent(m/v)

Averbode
organisatie zoekt dirigent

Het gemengd koor De DOSIBELS uit Averbode is op zoek naar een dirigent. De DosibEls is een open koor in alle opzichten en hebben een gevarieerd repertoire. Ons koor telt een 25-tal leden, muziekkennis is geen vereiste.

ZEEUWS-VLAAMS KAMERKOOR ZOEKT EXTRA ZANGERS OM BEETHOVEN TE EREN

Aardenburg, Zeeland
koor zoekt zanger(s)

Voor uitvoering van de jarige Beethoven zijn magistrale koorfantasie en pakkende Mis in C  kunnen de rangen van het Zeeuws-Vlaams kamerkoor nog wat aangevuld worden. Heb je zin om dit project met het kamerkoor mee te zingen? Of wil je misschien toch een vast lid worden?

Een enthousiast koor tijdens Vlaanderen Zingt

Tienen
organisatie zoekt koor

Hallo. Zaterdag 15 augustus 2020 organiseren wij in Tienen onze jaarlijkse Vianderfeesten met als fantastische afsluiter van de avond 'Vlaanderen Zingt'. Voor die avond zijn we nog op zoek naar een enthousiast koor dat zin heeft om voor een enthousiaste menigte hits, schlagers, ...

Op zoek naar een koor in het Mechelse?

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Op donderdag 19 maart kan je bij Salvocalee de sfeer en de muziek eens komen opsnuiven. Zoals bij de meeste koren zijn wij vooral op zoek naar EXTRA BASSEN - BARITONS en TENOREN. Uiteraard is iedereen nog van harte welkom!

Enthousiast zangers/zangeressen gezocht voor Gospelconcert

Sijsele (Damme)
dirigent zoekt zanger(s)

Op 1 mei 2021 geeft het MéGà jeugdkoor (afdeling jeugd en plus samen) een gospelconcert in de cultuurfabriek in Sijsele. Hiervoor staan we natuurlijk best met een grote groep op het podium. Daarom doen we een speciale oproep naar jongeren om met ons mee te komen zingen.