Zoekertjes

Cappella Concinite zoekt eerste sopranen

Leuven
koor zoekt zanger(s)

Cappella Concinite is een vrouwenkoor in Leuven o.l.v. Ludo Claesen. Wij zijn op zoek naar eerste sopranen!

Gezocht: mannen voor pop- en rockkoor

Wetteren
koor zoekt zanger(s)

GEZOCHT: Mannen voor onze zingende bende - pop- en rockkoor Paramour . Tussen al het vrouwelijk geweld zijn nog een paar plaatsen vrij voor mannen die stevig in hun schoenen staan. Solliciteer nu!¬†ūüėČ

Akorin zoekt enthousiaste nieuwe leden!

Hasselt
koor zoekt zanger(s)

Akorin is het koor van Hogeschool PXL en Universiteit Hasselt. We zoeken personen die enige band hebben met beide instellingen (alumni, personeel, (internationale) studenten, postactieven....)

Word jij één van de nieuwe leden voor volgend academiejaar?

Geen ervaring vereist

Akorin zoekt enthousiaste nieuwe leden!

Hasselt
koor zoekt zanger(s)

Akorin is het koor van Hogeschook PXL en Universiteit Hasselt. We zoeken personen die enige band hebben met beide instellingen (alumni, personeel, (internationale) studenten, postactieven....)

Geen ervaring vereist

Inschrijven via www.akorin.be

Gospel zingen met White 'n' Black !

Schilde
koor zoekt zanger(s)

Beste Gospelliefhebbers,

 

Wat staat er in 2019 nog in het gospelagenda: 

 

Workshops op:

15 september: 13u-17u, in de kerk in Schilde Bergen

27 oktober: 13u-17u, in de kerk in Schilde Bergen

 

Deelname aan uitvoeringen op:

Vlaams Muziektheater zoekt koorzangers en figuranten

Heist-op-den-Berg
organisatie zoekt zanger(s)

Vlaams Muziektheater zoekt:

Koorzangers & Figuranten

Auditie: 24 september 2019

VMT brengt in 2020 de operette ‚ÄúHet land van de glimlach‚ÄĚ van Franz Lehar.

Zangers gezocht voor "The Wound in the Water"!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Musica Nova, projectkoor, bestaat deels uit een vaste ledenkern, maar wordt voor elk project opnieuw samengesteld. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een bestand van zangers, die al eerder met ons meezongen of interesse toonden voor deelname aan onze projecten. 

Kon. St-Ceciliakoor zoekt een begeleider

3511 Kuringen
koor zoekt begeleider

Het kon. St-Ceciliakoor uit Kuringen zoekt een begeleider voor de wekelijkse zondagse misviering. 

Just for Fun organiseert audities

Sint-Katelijne-Waver
koor zoekt zanger(s)

Just for Fun organiseert audities in september 2019 !

 

Just For Fun (JFF) is een vocal-jazz groep uit Mechelen. Het ensemble bestaat reeds 23 jaar en kwam 8 jaar geleden onder de professionele leiding van dirigent Johan De Lombaert.

Showkoor Line-Up Audition Call!

Kontich
koor zoekt zanger(s)

Na zijn eerste spetterende en hartverwarmende show 'Ticket to the Moon'¬†lanceert showkoor Line-Up¬†nieuwe audities!¬†Nieuwe leden kunnen in september starten.¬†Wij zijn alvast op zoek naar extra zangers in alle stemcategorie√ęn, echter in het bijzonder zeker sopranen.¬†

Koorzangers gezocht

Antwerpen
organisatie zoekt zanger(s)

BSO-producties zoekt koorzangers voor een uniek winterconcert in december 2019-januari 2020 (vier opvoeringen). We zoeken volwassenen, jongeren en kinderen. Titel van het project is MusicalWonderland.

Muzarthekoor zoekt dirigent

Antwerpen
organisatie zoekt dirigent

Na een fijn eerste koorjaar zoekt het Muzarthe koor naar een nieuwe dirigent(e) wegens verhuis van de vorige dirigente. Heb jij zin om een koor te leiden?

K√łr zoekt versterking

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

K√łr, een koor uit Hoboken onder leiding van Nick Stroobants,¬†zoekt extra enthousiaste, gemotiveerde en muzikale zanger(es)s(en). Wat mag je verwachten?

Zangers gezocht voor ons diversiteitskoor Alieco

Wilrijk
koor zoekt zanger(s)

Met ons diversiteitskoor zingen we tijdens de daguren. Samen met mensen die ‚Äėanders zijn‚Äô, vb ASS, HSP, bipolariteit, ‚Ķ¬†maar ook oudere of andersvalide mensen zijn welkom. Kortom iedereen die graag overdag zingt en ‚Äės avonds aan rust toe is.

nieuw mannenkoor en orkest provincie Antwerpen

Kapellen, Mortsel, Baarle, Lichtaart
dirigent zoekt zanger(s)

Graag wil ik van start gaan met een nieuw mannenkoor en ook met een orkest. Repetitielocatie, wanneer we repeteren en muziekkeuze gebeurt in overleg met ge√Įnteresseerde koor- en orkestleden. Interesse? Stuur mij een e-mail met een telefoonnummer waarop ik u kan bereiken.

HARMONIE ZOEKT KOREN

Humbeek
organisatie zoekt koor

Op 6 en 7 maart 2020 organiseren wij, de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia, ons jaarlijks concert in de Gemeentelijke Sporthal te Humbeek. We zijn op zoek naar koren die aan dit concert willen meewerken door samen een groot koor te vormen.

Vivente Voce hoort stemmen!

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De Grote Generatiewissel bij Vivente Voce (SATB, 45 stemmen) zet zich door. We zijn op zoek naar stemmen! Een auditie organiseren we niet. Wel organiseren we op (pinkster)maandag 10 juni en zondag 16 juni eerstkomend open repetities.

Hadricantus Wijgmaal zoekt dirigent 

Leuven
koor zoekt dirigent

Hadricantus is een Wijgmaals gemengd koor met een fijne verslaving: zot van zingen! Als vierstemmig koor willen wij ingebed blijven in de Wijgmaalse gemeenschap en engageren we ons ten aanzien van de lokale parochiegemeenschap.

Organist gezocht voor 1 nov en Kerstdag

Kuringen
koor zoekt begeleider

Het kon. St-Ceciliakoor Kuringen is op zoek naar een organist voor de eucharistieviering van 1 nov en Kerstdag. We zijn een drie- tot vierstemmig koor dat de eucharistieviering van beide hoogdagen (9:30u) verzorgd. Het orgel is pas gerestaureerd en speelt enorm soepel.

De Piccolo’s zoekt dirigent

Pelt
koor zoekt dirigent

Tiener- en jeugdkoor de Piccolo’s zoeken met ingang van september 2019 een nieuwe dirigent. De wekelijkse repetities gaan door op vrijdagavond van 19:00 tot 22:15 in basisschool Boseind in Neerpelt (Pelt). 

Pagina's