Zoekertjes

Zing Verdi in Berlijn met het Festival Choir Flanders!

Brussel
dirigent zoekt zanger(s)

Festival Choir Flanders nodigt je uit om je aan te sluiten bij het Festival Chorus of Choral Space voor een spectaculaire uitvoering van Giuseppe Verdi's Messa da Requiem in de iconische grote zaal van de Philharmonie Berlijn.

Instuif zoekt koorbegeleider

Antwerpen 2018
organisatie zoekt begeleider

Instuif is een ontmoetingscentrum voor personen met een psychische kwetsbaarheid. We bieden onze bezoekers verschillende vrijetijdsactiviteiten aan. Voor ons koor zijn we op zoek naar een nieuwe muzikale begeleider. Koor ervaring is niet verreist. Een sterke muzikale achtergrond wel.

tijdelijke dirigent gezocht

Geel
koor zoekt dirigent

Onze dirigente verwacht binnenkort een kindje... waardoor wij voor onze volgende concerten op zoek zijn naar een vervangend dirigent.

Dirigent gezocht voor internationaal koor

Heverlee (Leuven)
koor zoekt dirigent

Imec vzw zoekt een (student) dirigent om ons koor te leiden vanaf januari op dinsdagmiddagen van 12u tot 13u30 (uren te bespreken) in de imec kantoren in Heverlee bij Leuven.

Ketnet zoekt kleinkind en muzikale grootouder met dementie

Vlaanderen
organisatie zoekt medewerker

We zijn op zoek naar een creatief duo, waarbij het kleinkind tussen de 10 en 14 jaar oud is, bij voorkeur expressief en de grootouder zich in de beginfase van dementie bevindt en muzikaal creatief is.

Bruxell'A Cappella zoekt alt

Sint-Joost-ten-Node
zanger zoekt zanger(s)

Bruxell’A Cappella is a klein internationaal gemengd kamerkoor, sinds 2023 onder leiding van Pieter De Moor. We gaan graag dieper in op de interpretatie van oude muziek uit de renaissance en barok, maar proeven ook van andere periodes.

dirigent

Idegem
koor zoekt vrijwilliger

Indiga koor Idegem zoekt een dirigent !

Kinderkoor De kleine Johannes zoekt dirigent

Oud-Heverlee
koor zoekt dirigent

We zijn op zoek naar een interim-dirigent vanaf februari '24.

Dankzij jou…

leert ons kinderkoor (zangers van 3de tot 6de leerjaar) enthousiast nieuwe eenstemmige en eenvoudige meerstemmige liederen.

extra ZANGER(S) gezocht

Dendermonde
koor zoekt zanger(s)

Een toonvaste tenor met basiskennis notenleer is meer dan welkom bij Vocaal Ensemble Similare. Op zicht zingen is geen vereiste maar het aanleertempo ligt vrij hoog. We zijn geen 'notenkrakers'. Ook een sopraan en een bas met die kwaliteiten zijn welkom.

Vocaal Ensemble Chapeau zoekt bas

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Als bas op zoek naar een vocaal ensemble waar een combi van heel diverse genres, streven naar afwerking, gemoedelijkheid en plezier belangrijk is ? Chapeau is het antwoord 🙂

Tijdelijke zangers gezocht (vooral bassen)

Elewijt
koor zoekt zanger(s)

Ons koor, het Elewijts Bachkoor, plant een concert op 21 april 2024. De werktitel is 'Een lied voor elk seizoen'.

Wij zoeken versterking. Iedereen is welkom maar tenoren en vooral bassen zijn heel welkom.

Dirigent(e) gezocht

Ninove
koor zoekt dirigent

Het 4-stemmig Koninklijk Ninoofs Zangkoor zoekt een dirigent(e). De wekelijkse repetities zijn op donderdagavond, maar de dag is bespreekbaar. Het repertorium bestrijkt alle muziekerioden van de renaissance tot moderne liederen.

Popkoor zoekt dirigent

Berchem(Antwerpen)
koor zoekt dirigent

Popkoor One of a Kind zoekt vanaf begin februari 2024 een professionele dirigent. Popkoor One of a Kind is een veelzijdig en onderscheidend popkoor  dat district Berchem een pop boost bezorgt. Het repertoire bestaat uit pop-, rock- en musicalnummers.

Auditie Johannespassie - Bach

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Zangers gezocht voor de Johannespassie van Bach - Auditie op 9 december 2023. Ben jij een gepassioneerde tenor of bas en wil je schitteren in het tijdloze meesterwerk, de Johannespassie van Johann Sebastian Bach? Dan is dit jouw kans!

Showkoor Enchanté zoekt productieleider

Gent
koor zoekt vrijwilliger, medewerker

Het Gentse showkoor Enchanté is op zoek naar enthousiaste vrijwilliger met organisatorisch talent. Je ondersteunt ons bestuur in de organisatie van een gloednieuwe zaalshow met ons 34-koppig koor in mei 2024.

CANDELS & CAROLS from SCRATCH!

LEUVEN

Word jij ook graag eens koorzanger voor 1 dag? Zoek je al lang een gezellige activiteit die je rond Kerstmis samen kunt doen? Ligt het engagement om wekelijks te repeteren voor jou te hoog maar zing je toch graag in een grote groep?

Dames gezocht

Zomergem - Gent
koor zoekt zanger(s)

Gezocht: gezellige dames (sopraan, mezzo, alt) met koorervaring, een beetje ambitie en de wil om thuis ook eens naar de partituren te kijken

TENOREN - BARITONS - BASSEN GEZOCHT

Mechelen en omgeving
koor zoekt zanger(s)

Salvocalee is op zoek naar mannenstemmen om de muzikale balans binnen het koor mooier verdeeld te krijgen.  Zing om te zingen? Neem dan zeker contact op met onze dirigent Wim Salvo via info@salvocalee.be

ensemble zoekt sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Vocaal Ensemble ‘Cantamare’ uit Arendonk is al een tijdje op zoek naar een sopraan om de huidige bezetting van één sopraan, twee mezzosopranen en twee alten te versterken.

Dirigent gezocht voor een popkoor

Hoek/Terneuzen (Zeeland)
dirigent zoekt dirigent

Vocalband Flashback is al een tijdje op zoek naar een nieuwe dirigent. Na 10 jaar dirigeren is het tijd voor een nieuwe muzikale wind doorheen die geweldige ploeg. 

Pagina's