Zoekertjes

Muzenisse zkt. vrouw

Stekene
koor zoekt zanger(s)

Een aantal jaren geleden geklasseerd in 1e afdeling bestaat het Kamerkoor Muzenisse (met 18 zangers) dit jaar 30 jaar en ons repertorium is heel gevarieerd zowel qua stijl als in tijd. In mei geven we een verjaardagsconcert met een muzikale reis door Europa en daarbuiten. 

Wie komt onze mannengroep versterken ... ?

Meulebeke
koor zoekt zanger(s)

Ik ben dirigent van een fijn 4-stemmig koortje in Meulebeke met de naam "Crescendo" bestaande uit een 20-tal leden. Er heerst een hele fijne warme sfeer en een wil om steeds beter en beter te worden.

Nederlands popkoor zoekt optredens in Belgie

Castricum
koor zoekt locatie

Wij zijn een Nederlands popkoor en hebben al een aantal uitwisselingen gedaan met koren in Italië en Engeland. Wij reizen van 21 mei 2020 (volgend jaar) tot 23 mei 2020  naar Lier, Leuven en Mechelen en we zouden graag willen weten of iemand een optreden met publiek voor

Koor voor huwelijksaanzoek

Antwerpen
organisatie zoekt koor

Ik zou mijn vriendin ten huwelijk willen vragen op het nummer 'Harvest moon' van Neil Young. Ik zoek daarvoor enkele enthousiaste koorleden die bij wijze van mini flashmob ons op een afgesproken plaats en tijdstip zouden willen verrassen zodat ik mijn huwelijksaanzoek kan doen?

Klein koor gezocht voor 24 december

Borgerhout
organisatie zoekt koor

We willen onze senioren vlak voor kerstavond laten genieten van een echte kerstsfeer. Daarom zijn we (Dienstencentrum De Fontein) op zoek naar een koor dat bij ons voor een uurtje kan komen zingen. We kijken uit naar jullie antwoord!

CON AMORE ZOEKT BEGELEIDER-PIANIST

Ekeren-Antwerpen
koor zoekt begeleider

De C-koren in Ekeren zoeken voor hun koor Con Amore een begeleider-pianist, die om de twee tot drie weken een uurtje kan begeleiden tijdens hun repetitie onder leiding van Veerle Claessens.

Koren zoeken leden

Gent
koor zoekt zanger(s)

Jongerenkoor Furiakanti en jeugdkoor Furiale van Arte Musicale VZW uit Gent zijn dringend op zoek naar nieuwe leden om samen met ons te komen zingen.

KOOR ZOEKT KOOR

Brugge (Sint-Andries)
koor zoekt koor

Het ‘gemengd Brugs concertkoor’ Bryghia Cantat o.l.v. dir. Reinhilde Uyttendaele – ongeveer 30 koorleden- zoekt een koor uit West- of Oost-Vlaanderen, om samen te concerteren, in de loop van 2019 of 2020.

Koorleden voor klassiek koor gezocht

Boom
koor zoekt zanger(s)

Klassiek koor capella Di Albero in Boom zoekt nog gemotiveerde zangers en zangeressen, voornamelijk bassen en sopranen,om ons koor te versterken  Wij repeteren iedere  woensdagavond van 19u45-21u45 in de muziekacademie van Boom in klas 1.

Koor gezocht voor toneelvoorstelling

Gent
organisatie zoekt koor

Tijdens de Gentse Feesten speelt het Vernieuwd Gents Volksttoneel van Bob De Moor in een regie van Frank Van Laecke: "Zakman" van Jo Van Damme. Met Katelijne Verbeke en Jurgen Delnaet in de Minard. In het najaar ook op reis. We zoeken een koor van 12 mensen om mee te spelen.

Absurdistisch locatieproject van Ballet Dommage

Leuven tot Genk
organisatie zoekt koor

Ballet Dommage is een theatercollectief, opgericht in 2010 door Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ballet Dommage zoekttheatraal zangtalent voorVOLK: Fragment 3, een project waarbij Ballet Dommage gedurende een maand lang rondtrekt met vervoerbare decors, van Leuven tot Genk.

Kom je meezingen met het Ortolaan Gemengd Koor?

Wommelgem-Antwerpen
dirigent zoekt zanger(s)

Dag lieve mensen, kom je meezingen? Het Ortolaan Gemengd Koor uit Wommelgem-Antwerpen bestaat 65 jaar. Ons amateurkoor brengt mooie muzikale resultaten en telt zo een 25-tal enthousiaste koorleden, voornamelijk senioren.

Uitwisseling met het Wereldkoor Passion (NL)?

Uithoorn
koor zoekt koor

Ik zing in het Wereldkoor Passion uit Uithoorn. Dit ligt 15 km van Amsterdam. Wij zingen Wereld muziek ( Japans, Grieks,Russisch,Bulgaars e.z.v)  uit het hoofd met choreografie erbij.

Ambitieus koor zoekt sopranen

Kortrijk
koor zoekt zanger(s)

Altra Voce is een gemengd liefhebberskoor uit Kortrijk met een respectabele geschiedenis.

Westel Musical Producties zoekt zangcoach

Westerlo
organisatie zoekt dirigent

Westel Musical brengt elke twee jaar een musical. Voor hun nieuwe productie 'Hairspray' zijn ze nog op een zoek naar een zangcoach die de stukken kan aanleren aan het ensemble. De repetities zijn in april-juni 2019 op maandag- of vrijdagavond. 

Strijdkoor Kontrarie zoekt dirigent

Herent (bij Leuven)
koor zoekt dirigent

Kontrarie is een vierstemmig strijdkoor uit Herent (bij Leuven). Gelovend in de kracht van muziek, zingen wij geëngageerde liederen uit de hele wereld.

Wanted zangers en zangeressen voor Nederlandstalige popsongs

Niel
organisatie zoekt zanger(s)

Wij Cantecleerkoor Niel beginnen aan een nieuw repertorium met Nederlandstalige popsongs. Wij zoeken vesterking: vooral mannen maar ook sopranen en alten zijn zeer welkom!

Popkoor zoekt zangeressen

Grimbergen
dirigent zoekt zanger(s)

Het popkoor Solares in Grimbergen zoekt nog enthousiaste jong volwassenen (18-28j.) met een passie voor muziek! Ons repertoire bestaat uit pop, musical en Disney. We repeteren tweewekelijks in het weekend.

Wij zoeken mannen!

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Die Cierlycke wil mensen samenbrengen die plezier scheppen in het samen musiceren.  De focus van de werking van een koor als Die Cierlycke ligt in de verbondenheid en de bezieling van haar leden via het samen zingen, in het vinden van een harmonisch geheel en een eigen patin. 

CONOCHO DUBBELKWARTET ZOEKT TENOR

Edegem / Deurne
koor zoekt zanger(s)

Acapella groep zoekt TENOR. Conocho is een dubbelkwartet dat een 15-tal jaren geleden opgericht is. Ondertussen is het een vriendengroep geworden van “mensen met een gezamelijke liefde voor acapella”.

Pagina's