Zoekertjes

Popkoor zoekt zangeressen

Grimbergen
dirigent zoekt zanger(s)

Het popkoor Solares in Grimbergen zoekt nog enthousiaste jong volwassenen (18-28j.) met een passie voor muziek! Ons repertoire bestaat uit pop, musical en Disney. We repeteren tweewekelijks in het weekend.

Wij zoeken mannen!

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Die Cierlycke wil mensen samenbrengen die plezier scheppen in het samen musiceren.  De focus van de werking van een koor als Die Cierlycke ligt in de verbondenheid en de bezieling van haar leden via het samen zingen, in het vinden van een harmonisch geheel en een eigen patin. 

CONOCHO DUBBELKWARTET ZOEKT TENOR

Edegem / Deurne
koor zoekt zanger(s)

Acapella groep zoekt TENOR. Conocho is een dubbelkwartet dat een 15-tal jaren geleden opgericht is. Ondertussen is het een vriendengroep geworden van “mensen met een gezamelijke liefde voor acapella”.

ensemble zoekt sopraan en mezzo-sopraan

Arendonk

Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een sopraan en een mezzo-sopraan. Wij zijn niet op zoek naar geschoolde (ex-)professionals maar naar dames die graag zingen, stemvast zijn en dus alleen een stem kunnen houden.

Bocanto zoekt dirigent

Bocholt
koor zoekt dirigent

Gemengd koor Bocanto uit Bocholt is op zoek naar een dirigent. Ons koor telt 45 enthousiaste leden. In 2020 plannen we voor ons 50-jarig bestaan de uitvoering van de Carmina Burana van Karl Orff samen met andere koren. We repeteren elke donderdag van 20u tot 22u in de Steen te Bocholt.

Zangkoor Volk fragment 3 - Ballet Dommage

Genk
organisatie zoekt koor

Voor een nieuw project zijn we op zoek naar mensen die graag zingen. VOLK: Fragment 3 maakt deel uit van VOLK, een omvangrijk project van Ballet Dommage waarin ze op zoek gaan naar bijzondere en spontane ontmoetingen in een diverse samenleving.

Koor aanvaardt ervaren zangers en zangeressen

Middelkerke
koor zoekt zanger(s)

Ervaren zangers en zangeressen van alle niveaus zijn welkom op onze wekelijkse repetities op zondagavond van 19:30 tot 21:30 h te Middelkerke. 
Op het repertoire staan de grote opera- en operettekoren, grote religieuze koorwerken, en koren uit de filmmuziek. 

Van goed naar beter!

Londerzeel
koor zoekt dirigent, zanger(s)

Wij zoeken een dirigent om een meerstemmig koor met een twintigtal zangers bij te scholen met wekelijkse herhalingen! Evenzeer welkom:  zangers voor een knap en gezellig kerkkoor die uitkijken naar nog betere resultaten!

Orgelist gezocht

Antwerpen
dirigent zoekt begeleider

Het Mannenkoor ZWK is op zoek naar een orgelist/begeleider voor de eerste zondag de maand gedurende het jaar. Wegens ziekte kan onze begeleider dit niet meer op zich nemen.

Begeleider gezocht voor ouderenkoor in WZC

Aalst
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Wij zitten momenteel met enkele muzikale/zanggrage bewoners in ons rusthuis en hadden graag een koortje opgestart! Helaas hebben we nog geen dirigent gevonden. Vandaar deze oproep! Voel je je aangesproken om onze koorleden te begeleiden dan horen wij dit met veel plezier.

Koor AAnhef zoekt dirigent

Wijnegem
zanger zoekt dirigent

Koor Aanhef is een parochiekoor dat de vieringen op zondagmorgen 9 u 30 verzorgt. Repetitie is op vrijdagavond, maar kan eventueel ook op een andere dag. Wij zoeken dringend een dirigent!

Vocaal ensemble zoekt SATB!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

‘Zoveel Hertz’ is een bruisend vocaal ensemble o.l.v. Dirk De Nef, met een veelzijdig repertoire waar kwaliteit vooropstaat, en we zijn nog op zoek naar ALLE stemmen om ons ensemble te versterken.

Popkoor Moosa-iek is op zoek naar mannenstemmen

Sint Lambrechts Herk (Hasselt)
zanger zoekt zanger(s)

Popkoor Moosa-iek, onder professionele leiding van Dirk-Jan Kerris is op zoek naar mannenstemmen! 

Seniorenkoor De Genieters zoekt begeleider

Antwerpen
koor zoekt begeleider

De Genieters treden voornamelijk op in Rust en Verzorgingstehuizen in en rond het Antwerpse en zoeken voor de repetities en de optredens een vaste begeleider. We repeteren op woensdagnamiddag in lokaal Expo Rex, Kristus Koning, Van Rijswijcklaan.

Sterke stemmen gezocht voor passionate singing!

Gent - Drongen
koor zoekt zanger(s)

Intimate Voices is een hecht vocaal ensemble van geoefende en muzikaal beslagen zangers en zangeressen die wekelijks, op zondagavond van 18.30-21.00 uur, repeteren in Baarle Drongen, onder de deskundige leiding van dirigent en professioneel muzikant Lucas de Lil.

CANTILONE 2.0 en LUDO CLAESEN zoeken ZANGERS

Borgloon
koor zoekt zanger(s)

Vanaf 9 januari 2019 neemt Ludo Claesen de directie van zangkoor Cantilone Borgloon over. We willen het koor dan ook versterken met bijkomende zangers en zangeressen.