Zoekertjes

Nieuw Brussels vocaal ensemble zoekt enthousiaste zangers (m/v)

Ukkel en Brusselse Regio
koor zoekt zanger(s)

Pas opgericht vocaal-instrumentaal Ensemble Clamavi uit het brusselse en regio zoekt frisse en/of ervaren vrouw-en mannenstemmen uit alle registers voor ons eerste seizoen 2019 met nieuwe sacrale muziek.

CANTILONE 2.0 en LUDO CLAESEN zoeken ZANGERS

Borgloon
koor zoekt zanger(s)

Vanaf 9 januari 2019 neemt Ludo Claesen de directie van zangkoor Cantilone Borgloon over. We willen het koor dan ook versterken met bijkomende zangers en zangeressen.

NLK zoekt tenoren

Maaseik
koor zoekt zanger(s)

Het Nieuw Limburgs Kamerkoor, is een jong projectkoor bestaande uit zangers tussen 20 en 45 jaar. Het repertoire is voornamelijk gericht op de 20ste en 21ste eeuwse (Vlaamse) koormuziek.

Begeleider gevraagd voor Mannenkoor ZWK

Antwerpen
dirigent zoekt begeleider

Het Mannenkoor ZWK uit Antwerpen is op zoek naar een vaste begeleider.Wij repeteren op donderdagavond van 20.30u tot 22.00u in de refter van het Sint-Norbertusinstituut aan de Amerikalei. Meer details te verkrijgen bij Johan Clerckx, dirigent van het koor.

Auditie voor nieuw project van Musica Nova

Wilrijk
koor zoekt zanger(s)

Musica Nova is een klein maar fijn en uitdagend koor (momenteel 28 leden) onder leiding van een uitdagende dirigent en met een uitdagend programma. Musica Nova werkt projectmatig en staat open voor enthousiaste nieuwe zangers.

Vocaal ensemble zoekt zangers/zangeressen!

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

‘Zoveel Hertz’ is een bruisend vocaal ensemble o.l.v. Dirk De Nef, met een veelzijdig repertoire waar kwaliteit vooropstaat. We zijn nog zeer actief op zoek naar enthousiaste en geëngageerde tenoren, bassen en alten, maar ook sopranen mogen hun kans wagen.

Vocaal Ensemble zoekt zangeressen

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil graag uitbreiden met een sopraan en een mezzo-sopraan. Wij zijn niet op zoek naar geschoolde (ex-)professionals maar naar dames die graag zingen, stemvast zijn en dus alleen een stem kunnen houden.

Warm koor MusicAmi zoekt dirigent!

Mortsel
koor zoekt dirigent

Jij houdt ervan om te leiden, om een bende enthousiaste koorzangers op donderdagavond te dirigeren en daardoor het gezamenlijke geluksgevoel te doen stijgen en ons meer energie te bezorgen? Dan ben jij diegene die MusicAmi zoekt! 

FIORI MUSICALI zoekt MANNENSTEMMEN

Sint-Niklaas
koor zoekt zanger(s)

Fiori Musicali zoekt vooral mannenstemmen. Muziek kunnen lezen is natuurlijk een pluspunt maar heren met een goed muzikaal gehoor mogen zich daardoor niet laten afschrikken! We repeteren op dinsdag van 19.30 tot 21.30 in de SAMWD, Hofstraat 13 te Sint-Niklaas.

Strijkoor Kontrarie zoekt dirigent

Herent (bij Leuven)
koor zoekt dirigent

Kontrarie is een vierstemmig strijdkoor uit Herent (bij Leuven). Gelovend in de kracht van muziek, zingen wij geëngageerde liederen uit de hele wereld.

Koor gezocht voor kerstactie NMBS

Brussel
organisatie zoekt koor

The Oval Office, een communicatiebureau, zoekt een swingend en dynamisch koor om mee te doen aan een kerstactie in 5 Belgische stations.

Kerkkoor zoekt dirigent

Londerzeel
koor zoekt dirigent

Het St. Kristoffelkoor zoekt een nieuwe dirigent. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Jedidja Koor zoekt nieuwe dirigent

Oudenaarde
koor zoekt dirigent

Jedidja Koor uit Ename zoekt een nieuwe dirigent. We zijn een gemengd koor met een 50-tal leden, van twintigers tot tachtigers, en brengen meestal liederen in de populaire sfeer.

Zing mee voor een goed doel!

Werchter
organisatie zoekt zanger(s)

Ben je 25 jaar of ouder, woon je in de omgeving van Werchter en hou je van zingen? Pop/rock/wereld muziek… Zing dan met ons mee, voor een goed doel! We zoeken nog gemotiveerde zangers/zangeressen (of meer) om het aantal leden van 15 naar 25 te brengen.

Vocaal ensemble zoekt nieuwe stemmen

Lubbeek
koor zoekt zanger(s)

Met het oog op nieuwe concerten en optredens in 2019, en het uitwerken van een nieuw repertoire is Vocaal ensemble Vocalix op zoek naar extra damesstemmen: sopraan, mezzo en/of alt. Het genre is pop, jazz, close harmony met begeleiding en a cappella.

Zangers gezocht voor Verdi Requiem

Brussel/ Ukkel
dirigent zoekt zanger(s)

A Coeur Joie (regio Brussel) organiseert een groot project met koor en orkest met een concert in Bozar in mei 2020.  Het werk dat uitgevoerd zal worden is het Requiem van Verdi dat gedirigeerd zal worden door Pascale Van Os.

Gaudeamus zoekt enthousiaste zangers

Overijse
koor zoekt zanger(s)

Vocaal ensemble uit regio Brussel-Leuven zoekt enthousiaste zangers. Het Vocaal Ensemble Gaudeamus bestaat uit 2 sopranen, 2 alten, 3 tenoren en 2 bassen en staat onder leiding van de dynamische dirigent Filips Pieters.

Dameskoor Zimra zoekt dirigent

Izegem
koor zoekt dirigent

Dameskoor Zimra zoekt een dirigent. In haar jonge bestaan ( 5 jaar ) heeft Zimra al mooie projecten/concerten mogen verwezenlijken in binnen-en buitenland ( 2 per jaar ) en samengewerkt met fantastische muzikanten.

Gemengd koor Cum Splendore vzw zoekt herenstemmen

Gent (Sint-Amandsberg)
koor zoekt zanger(s)

Gemengd koor Cum Splendore wil graag het aantal bassen en tenoren uitbreiden. We repeteren elke woensdag van 20u00 tot 22u00 in het Sint-Janscollege, Joseph Gérardstraat 16 te Sint-Amandsberg. Steeds welkom om de sfeer op te snuiven en mee te genieten.

extra tenor gezocht

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Op zondag 16 december 2018 brengt Scala Vocale integraal het Weihnachtsoratorium van JS BACH. Om onze tenoren te versterken zoeken wij nog een extra tenor die dit werk reeds kent en recent heeft meegezongen.

Pagina's