Zoekertjes

KOOR ZOEKT GEDREVEN DIRIGENT(m/v)

Brugge
koor zoekt dirigent

The Bare Necessities is een gemengd  Brugs koor dat bestaat uit een 45-tal enthousiaste amateurkoorleden van alle leeftijden. Het koor brengt al ruim 20 jaar bewerkingen van musicalliederen, jazzstandards, klassieke popsongs en close harmony.

Koor zoekt enthousiaste dirigent(m/v)

Averbode
organisatie zoekt dirigent

Het gemengd koor De DOSIBELS uit Averbode is op zoek naar een dirigent. De DosibEls is een open koor in alle opzichten en hebben een gevarieerd repertoire. Ons koor telt een 25-tal leden, muziekkennis is geen vereiste.

ZEEUWS-VLAAMS KAMERKOOR ZOEKT EXTRA ZANGERS OM BEETHOVEN TE EREN

Aardenburg, Zeeland
koor zoekt zanger(s)

Voor uitvoering van de jarige Beethoven zijn magistrale koorfantasie en pakkende Mis in C  kunnen de rangen van het Zeeuws-Vlaams kamerkoor nog wat aangevuld worden. Heb je zin om dit project met het kamerkoor mee te zingen? Of wil je misschien toch een vast lid worden?

Een enthousiast koor tijdens Vlaanderen Zingt

Tienen
organisatie zoekt koor

Hallo. Zaterdag 15 augustus 2020 organiseren wij in Tienen onze jaarlijkse Vianderfeesten met als fantastische afsluiter van de avond 'Vlaanderen Zingt'. Voor die avond zijn we nog op zoek naar een enthousiast koor dat zin heeft om voor een enthousiaste menigte hits, schlagers, ...

Mannenkoor zoekt accordeonist

9240 ZELE
koor zoekt dirigent

De zangmaatschappij “Vlamingen Vooruit”, 145 jaar jong,  te Zele-Huivelde (nabij E17) zoekt een accordeonist-dirigent bij het zingen van meestal oude Vlaamse liederen. Wij repeteren om de 14 dagen op dinsdagavond met een 8tal optredens  per jaar.

Sopraan zoekt koor in omgeving Gent

Gent
zanger zoekt koor

Hallo! Ik ben een sopraan met veel zangervaring in a capella / close harmony en ook een beetje in klassiek koorwerk. Ik zoek al enige tijd naar een koor, zangroep of gelijkgestemde zielen waar ik lekker mee kan zingen in (omgeving) Gent. Ben zeg maar een fanatieke amateur.

Koninklijk Sint- Jozefskoor Roeselare zoekt dirigent

roeselare
koor zoekt dirigent

Het Koninklijk Sint- Jozefskoor uit Roeselare zoekt een nieuwe dirigent. Hij/zij leidt  dit 80-jarige koor naar een nieuwe periode in haar geschiedenis. Van de traditie als vierstemmig kerkkoor houdt het een repertorium van religieuze muziek over.

Belgium's Got Talent zoekt muzikaal talent

Vilvoorde
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Momenteel ben ik voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent op zoek naar (muzikaal) talent. Onze Vlaamse koren mogen hierbij zeker niet ontbreken.

Lourdesreis

Hamme
dirigent zoekt zanger(s)

Ik ben dirigente en ga op aanvraag Bisdom Gent een gelegenheidskoor samenstellen om de diensten in Lourdes te verzorgen van 17 tem 23 juli. Interesse? Vervoer gebeurt met TGV.
Kostprijs
all in: 540 euro,
single: 115 euro supplement.

Simone

Koor zoekt zangers

Egem - Pittem
koor zoekt zanger(s)

Koor zoekt zangers. Het Egems Gemengd Koor onder leiding van Nikolay Pentchev zoekt koorleden, sopranen, alten, tenoren en bassen.Wil je deel uitmaken van onze leuke zanggroep?

Koorleden en figuranten gezocht voor Het Land van de Glimlach

Izegem
organisatie zoekt zanger(s)

Wil je graag je koorervaring uitbreiden met een vorm van muziektheater? Wil je graag deel uitmaken van een grote en unieke operetteproductie? Voor "Het Land van de Glimlach" (operette van F. Lehár) zoekt "a TEMPO!" koorleden, die willen meezingen en figureren. 

Zing jij graag? AmiChorus zoekt enthousiaste koorleden!

Maasmechelen
dirigent zoekt zanger(s)

AmiChorus... Het jong-volwassen koor van Maasmechelen! Het koor staat in zijn oprichtingsfase en zoekt nog koorleden, tussen 28 jaar en 60 jaar, die in deze vriendengroep willen komen meezingen.

Op zoek naar een koor in het Mechelse?

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Op donderdag 19 maart kan je bij Salvocalee de sfeer en de muziek eens komen opsnuiven. Zoals bij de meeste koren zijn wij vooral op zoek naar EXTRA BASSEN - BARITONS en TENOREN. Uiteraard is iedereen nog van harte welkom!

Theater Tol zoekt zangers (m) op freelance basis.

Antwerpen
organisatie zoekt zanger(s)

Theater Tol is een Internationaal Muziektheater gezelschap uit Antwerpen (België). Theater Tol werkt gedetailleerd, poëtisch, en communiceert door middel van een originele, ongewone, visuele en muzikale taal. Het gezelschap gebruikt beelden, spel en muziek.

NEW FEMALE CHOIR

Antwerpen
dirigent zoekt medewerker, zanger(s)

My name is Sergio Garrido and I am Master student in Choral conducting at KCAntwerpen. I write this call because I decided to create a new female choir in the city and I would love to get contacts of interested people for achieving this idea.

Mannen gezocht

Olen
koor zoekt zanger(s)

Ben jij de man die graag zingt? En ben je toevallig op zoek naar een enthousiaste bende uit de Kempen? Of wil je gewoon eens iets nieuws proberen? Dan zoeken wij jou! Laat snel iets horen.

Koor zoekt instrumentale begeleiding

Zevekote-Gistel
koor zoekt begeleider

Wij zijn een gemengd kerkkoor, onze 20 leden hebben een leeftijd van 20 tot 70 jaar.  Onze orgelist wenst de begeleidingen af te bouwen daar zij wat minder tijd vrij krijgt door haar drukke job.  Ben jij die persoon die al altijd eens met een koor wilt samenwerken? Speel jij orgel?

bassen en tenoren gezocht

2950 Kapellen
organisatie zoekt zanger(s)

Ons jonge gemengd koor de " RavenhofSingers " bestaat uit een 25 tal leden wij zoeken aanvulling voor onze bassen en tenoren.

Koorleden en figuranten gezocht voor Het Land van de Glimlach

Izegem
organisatie zoekt koor

Wil je graag je koorervaring uitbreiden met een vorm van muziektheater?

Wil je graag deel uitmaken van een grote en unieke operetteproductie? 

Mannen gezocht leeftijd 18-30

Aachen
dirigent zoekt zanger(s)

FLOW sucht männliche Unterstützung! Du bist ein leidenschaftlicher Sänger, zwischen 18 und 30 Jahre alt und würdest wahnsinnig gerne bei uns mitsingen? Dann hast du nun die Chance 🙌 😊
Momentan suchen wir sowohl einen neuen Tenor als auch einen neuen Bass/Bariton 🙂

Pagina's