Nieuws

Festival
Nu speciale korting voor zangers van koren die bij Koor&Stem zijn aangesloten voor de unieke korennocturne @LABIOMISTA en de zangworkshop met VOCES8!
Advies
Deel je mening in deze vragenlijst en formuleer aanbevelingen voor een sterk(er) beleid ten aanzien van grensoverschrijdend gedrag.
Podiumkans
Stel je koor voor 30 september kandidaat om te zingen op de kerstmarkt van Brussel!
Koor&Stem vzw
Zijn onze activiteiten betaalbaar en bereikbaar? Om zoveel mogelijk drempels weg te nemen, zet Koor&Stem de komende jaren stevig in op toegankelijkheid in al haar aspecten!
Festival
Veertig koren, meer dan duizend zangers en zeventien podia op zondag 18 september in de Leuvense benedenstad!
Festival
Op zondag 25 september 2022 kan je in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem en Meise de mooiste wandelplekjes ontdekken met de mooiste koorklanken.
Dirigeren
Ben je startend dirigent? Dirigent in opleiding? Pas afgestudeerd? Er zijn dit jaar heel wat fijne observatiestages, masterclasses en initiatiedagen voor wie zich verder wil verdiepen.
Koor&Stem vzw
Kan je een koor overtuigen bij Koor&Stem aan te sluiten? Je ontvangt dan zelf een korting van 20% op het lidgeld van jouw koor. 
Dirigeren
Opdat Nees' muziek zou blijven klinken, roepen we alle koren op om in 2023 een werk te programmeren en ons dat te laten weten.
Zingen op school
Iedere school in Vlaanderen of Brussel kan een Zingende School worden. Omdat het gezond én leuk is. Meld je snel aan.
Tijdens IKV in Genk van 30 september t.e.m. 2 oktober kunnen zowel zangers als dirigenten interessante workshops volgen. Ook met VOCES8!
Festival
Het festival voor popkoren in Scherpenheuvel komt eraan! We praten met twee dirigenten van koren die zullen deelnemen.

Pagina's