Nieuws

Koor&Stem vzw
We zoeken een gedreven vrijwilliger die zich twee halve dagen per week kan vrijmaken voor taken in de bibliotheek van Koor&Stem in Antwerpen.
Tom Johnson zingt met kinderen en hun (groot)ouders tijdens de Kunstendag voor kinderen in AMUZ op zondagmiddag 17 november.
Podiumkans
Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert WISPER zijn jaarlijkse a capella festival in OPEK Leuven.
Amateurkunsten
Het Steunpunt voor Bovenlokale Cultuur nodigt uit voor een grensverleggend netwerkevent in de KVS op 29/11. 
Koorwereld
Kan jouw koor haar repetitieruimte éénmalig ter beschikking stellen voor deze koorworkshop met Nederlandstalige liedjes?
Koor&Stem vzw
Koor&Stem werft een tijdelijke medewerker Marketing en Communicatie aan voor de organisatie van de World Choir Games 2020.
Koorwereld
Tijdens het weekend van 5-6 oktober vonden in C-Mine in Genk de eerste presentatieconcerten plaats. Lees hier een verslagje.
Podiumkans
Op 2 mei vinden de allerlaatste presentatieconcerten plaats voor koren die zullen deelnemen aan de World Choir Games. Mis deze kans niet!
Dirigeren
Kurt Bikkembergs schreef de Official Song voor de World Choir Games 2020. Het lied 'listen' is nu reeds beschikbaar in verschillende bezettingen.
Lees hier de officiële uitslagen van de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen die plaatsvond op 5-6 oktober 2019 in Genk.
Podiumkans
Beleef deze unieke koorhappening met ons mee tijdens het slotconcert of de study tour, op zondag 20 oktober in deSingel.
Klara en Concertgebouw Brugge nodigen zangers uit om mee te zingen tijdens Iedereen Klassiek op zaterdag 26 oktober 2019.

Pagina's