U bent hier

Nieuws

Na drie succesvolle edities is het op 30 september opnieuw tijd voor een publiek feest op één van de drukst bezochte pleinen van Antwerpen.
Internationaal
Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Catalaanse koorfederatie is er een uitwisselingsproject tussen kinderkoren uit Barcelona en uit Vlaanderen.
... voor de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen. Schrijf je vlot? Ben je handig met social media en hou je van koormuziek? Dan is deze opdracht iets voor jou.
Het Belgisch Nationaal Jeugdkoor treedt op tijdens het slotspektakel van OdeGand 2018 op zaterdag 15/09!
Podiumkans
Het Festival van Vlaanderen Mechelen viert haar 50-jarige bestaan met de tweede editie van het lentefestival LUNALIA.
Internationaal
Zingen onder leiding van gerenommeerde dirigenten, genieten van koorconcerten, cultuur en cuberdons in een internationale sfeer, van 8 tot 14 juli 2019.
Podiumkans
Het Korenfestival Vlaanderen, dat is ontmoeting en verbroedering voor alle soorten koren, van alle genres en leeftijden.
Podiumkans
Vanaf 17 augustus staan er opnieuw verschillende publieke piano's in Gent waar iedereen naar hartenlust kan op spelen. Ook ideaal voor koren om van zich te laten horen! 
Op donderdag 14 juni 2018 organiseerden we de officiële Kick-Off voor het nieuwe project van De Stem van ons Geheugen.
Internationaal
Fantastisch nieuws bereikt ons voor we de zomer ingaan. De World Choir Games 2020 zullen effectief plaatsvinden in Vlaanderen!
Eind december 2018 staat er in Antwerpen een grote kerstboom met een trapvormig podium. Daarop horen zangers te staan. En samen vormen zij... de Zingende Kerstboom!
Concertgebouw Brugge stuurt je tijdens seizoen 2018-2019 de Kosmos in! Maak je op voor een duovlucht van kunst en wetenschap.

Pagina's