Nieuws

Festival
Dit jaar geen weekend, maar een hele maand Singing Brussels! Tussen 8 mei en 6 juni kan je deelnemen aan verschillende workshops en ateliers.
Koorwereld
Van 27 februari tot 7 maart is het de week van de vrijwilliger. Dé ideale gelegenheid om je vrijwilligers in de bloemetjes te zetten.
Advies
Je kan als vereniging contact opnemen met SEMU en ontvangt dan een formulier met enkele keuzeopties.
Onderzoek
We nodigen zangers uit om een korte vragenlijst in te vullen in het kader van een Bachelorproef van de opleiding Logopedie & Audiologie Thomas More.
Verschillende partners slaan de handen in elkaar om op verschillende plaatsen in het land Gregoriaanse vespers te zingen en inspirerend materiaal aan te bieden.
Zin om op een gedreven manier met gepassioneerde zangers aan de slag te gaan? Stel je dan kandidaat!
Koor&Stem vzw
BEvocaL, het Belgisch nationaal jeugdkoor, bestaat al drie jaar.
Een mooie kans om je persoonlijke muziekbibliotheek aan te vullen. Onze uitgaven van de voorbije jaren zijn nog tot en met 15 februari verkrijgbaar met korting.
Advies
Hier lees je de regels rond buitenschoolse activiteiten, die ingaan vanaf 1 februari 2021.
De tweede week van februari (8-14) wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Breng ook jij een ode?
Zingen op school
Onze eerste online sessie over zingen met kinderen op school was een succes. Volgende afspraak op woensdagvoormiddag 3 februari!
Onze allereerste vormingen van 2021 vinden logischerwijs online plaats, waaronder een Koor- en dirigentendag op 30 januari. Ontdek het programma.

Pagina's