U bent hier

Koorcoaching

Ieder koor, elke zanggroep is uniek, en dat is het mooie. De klank. Het repertoire. De uitstraling. Wij kunnen je ondersteunen bij de artistieke ontwikkeling van je groep via ons aanbod koorcoaching: een topdocent op jouw repetitie, ondersteuning op maat gedurende 2 tot 6 coachingsuren,  feedback en schriftelijk verslag nadien.

Aanpak

We sturen een gespecialiseerde docent bij je langs om actief te werken aan stemvorming, ademhaling, klankvorming, gehoorvorming, studie van koorrepertoire, koorregie of andere aspecten van de koorwerking. De focus ligt evenwel op stemvorming en repertoire.

Maatwerk

Koorcoaching is altijd maatwerk. Elk koor bepaalt zelf hoe er kan gewerkt worden: geef aan waar de noden zitten en na overleg met de docent gaan we van start.
Voor Koor&Stem is werken aan een duurzame verbetering van de artistieke en organisatorische kwaliteit van het koorleven in Vlaanderen een prioriteit, vandaar het belang van koorcoaching binnen ons aanbod.

Gemotiveerde aanvraag

Een sessie koorcoaching bestaat uit minimaal twee uur begeleiding, met een maximum van 6 uur per koor en per jaar. Die toekenning gebeurt op basis van een gemotiveerde aanvraag en na overleg, en is afhankelijk van het beschikbare totaalbudget coachingsuren voor het seizoen 2017-18.

Gedeelde kost

Koor&Stem zorgt voor de betaling van het honorarium van de docent. Als koor neem je de verplaatsingsonkosten van de docent voor je rekening. Je ontvangt na afloop een schriftelijk verslag over de koorcoaching.

Vul het aanvraagformulier in en mail het naar een van onze koorconsulenten: Erik Demarbaix of Marleen Moortgat (Koor&Stem Gent). Zij zullen je aanvraag verder opvolgen en de nodige afspraken maken.

Terug naar boven