U bent hier

Wie zijn we

Wij zijn het aanspreekpunt voor koren, dirigenten, zangers en wie bezig is met vocale muziek in Vlaanderen, want #zingendoejesamen. We verenigen meer dan 1000 koren in heel Vlaanderen. Amateurkoren kunnen bij ons terecht voor advies, vorming, koorcoaching, verzekeringen, podiumkansen en meer. Ook met projecten en initiatieven als Koorklank, Doewap, De Stem van ons Geheugen, Singing Brussels en de organisatie van de World Choir Games 2021 ondersteunen en promoten we het samen zingen. Zowel binnen als buiten de koorwereld, in het onderwijs, in de zorgsector en tot over de landsgrenzen heen.

We ondersteunen koren en zangers, brengen zingende mensen samen, promoten het koorleven. Dit alles met een open vizier en frisse blik op de toekomst.
Maak kennis met het team van Koor&Stem. Voor welke vraag kan je bij welke stafmedewerker terecht?
Zingen doe je samen
Koor&Stem zou Koor&Stem niet zijn zonder de vele regionale vrijwilliger medewerkers in de verschillende Vlaamse provincies.
We werken samen met diverse nationale en internationale partners: in de muzieksector, amateurkunsten, sociaal-cultureel werk, overheden en privé.
We hechten veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens en respecteren jouw privacy. Hier vind je onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrieven. Ontvang nieuwtjes, kalender en info over zingen, koor, vocale muziek, onze projecten.

Terug naar boven