Zoekertjes

dirigent gezocht voor opstart geheugenkoor

Haaltert
zanger zoekt dirigent

Ik ben op zoek naar een dirigent voor het opstarten van een 'geheugenkoor' , bij voorkeur op zaterdagvoormiddag. De bedoeling is dat we in het woonzorgcentrum (WZC Sint-Anna Haaltert) samen met bewoners, familie en personeel samen kunnen zingen.

Enthousiaste zangers gezocht voor geheugenkoor

Velm
organisatie zoekt begeleider, zanger(s)

Is zingen je 2e natuur? Vind je het fijn om samen met anderen liedjes uit de oude doos te toveren? Ben je enthousiast om mensen met dementie een fijne muzikale namiddag te bezorgen?

Nieuw televisieprogramma zoekt zangers met een sterk verhaal

Vlaanderen
organisatie zoekt solist

Voor een nieuw televisieprogramma ben ik op zoek naar zangers die met een lied iets bijzonders willen vertellen. In een opnamestudio met behulp van een professionele zangcoach en producer krijg jij de kans om dé plaat (een cover) van je leven op te nemen. Pretty dope right?

JONGERENKOOR ZOEKT PIANIST

Berg-Kampenhout
koor zoekt begeleider

Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 64 leden, 31 kinderen en 33 jongeren, uit Berg-Kampenhout. Leden zijn 6-12jr en 12jr tot momenteel 30 jaar oud. Wij bestaan in april 32 jaar.

Begeleiding vocaal ensemble

Lubbeek
koor zoekt begeleider

Pianist(e)/Keyboards gezocht voor begeleiding van vocale groep "Vocalix". Jaarlijks verschillende concerten gepland, reeds enkele datums in agenda 2018 ingevuld. Repetities regio Leuven. Gangbare artiestenvergoeding.

Perpetuum Jazzile nodigt je uit op het podium

Vlaanderen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

The Joy of Music bvba – Music Promotors nodigen jou en je koor uit om deel te nemen aan een wedstrijd. Je maakt kans om met Perpetuum Jazzile het podium te delen! Het is een van de meest spectaculaire koren ter wereld. Ze zijn met ongeveer 40 leden en komen uit Slovenië.

koortje zoekt zanger

Antwerpen
zanger zoekt zanger(s)

'Ons groepke' is een a capella koortje van 5 vrienden die zelf liedjes arrangeren, dus zonder dirigent. We zijn momenteel met 4 dames en 1 man en we zingen een allegaartje van stylen, moderne en oudere popliedjes, kerstliedjes, enz. De jongste is eind twintig, de oudste begin vijftig.

jongerenkoor is op zoek naar zangers

Elewijt
koor zoekt zanger(s)

Ben je jong en zing je graag? Sta je eens graag op een podium met een groepje? Dan kan je 'De bachanten ' komen versterken, een jongerenkoor voor jongens en meisjes tussen 8 en 16 jaar. Zij treden regelmatig op onder andere in samenwerking met plaatselijke verenigingen, har

The Voice van Vlaanderen zoekt 60-plussers

Vlaanderen
organisatie zoekt solist

The Voice van Vlaanderen zoekt zangtalenten (m/v) ouder dan 60, voor een versie van 'The Voice' waarin enkel deze leeftijdscategorie zal aantreden. 

Koor Alma Musica zoekt dirigent

Antwerpen
koor zoekt dirigent

Koninklijk Gemengd Koor Alma Musica is op zoek naar een nieuwe dirigent. Heb je interesse?  Neem contact met de heer Walter De Strycker (voorzitter/0475 363508)

Canzonetta zoekt mannen

Kessel-Lo
koor zoekt zanger(s)

Koorleden komen en sommigen gaan… Op dit moment kunnen we best wat versterking gebruiken in de bas- en tenorpartijen. Bij Canzonetta in Kessel-Lo zingen is bijzonder moeilijk voor wie geen basis notenleer heeft.

Muzische Workshops zoekt freelance docenten muziekinitiatie

Deurne
organisatie zoekt begeleider

Gezocht Freelance docenten voor workshops "Muziekinitiatie". Onze organisatie organiseert muzische workshops binnen een brede context. Wij willen ons docententeam uitbreiden en zijn op zoek naar gemotiveerde vakdocenten.

muzikale begeleiding gezocht

Sint-Gillis-Waas
koor zoekt begeleider

Enthoesiast wereldmuziekkoor Spirit, Sint-Gillis-Waas, zoekt (piano)begeleider voor wekelijkse repetities (zaterdagvoormiddag), met het oog op optredens. Wil je dit engagement graag aangaan, gelieve contact op te nemen met onze dirigente, gsm 0477/780432.

Enthousiaste dirigent gezocht voor gemengd koor Egidius

Beerse
koor zoekt dirigent

Wij zijn een energiek en enthousiast gemengd koor dat zich kenmerkt door een gezonde mix van kwaliteit en plezier, want … samen zingen … daar word je blij van! Een degelijk amateurkoor dat openstaat voor verschillende genres en dat al een breed muzikaal repertoire bijeen gezong

Gemengd koor & jeugdkoren zoeken extra dirigent

Buggenhout-Opdorp
koor zoekt dirigent

Het K.G. Parafonenkoor en hun jeugdwerking uit Opdorp zoeken een dirigent die de koren mee kan ondersteunen. Door de sterke groei in het ledenaantal is het interessant om de groepen regelmatig op te splitsen om efficiënt te kunnen werken.

Solidariteitskoor Caminhando zoekt nieuwe dirigent!

Leuven
koor zoekt dirigent

Caminhando is een enthousiaste, gemotiveerde groep van circa 50 zangers, gemiddeld tussen 30 en 50 jaar oud. Al ruim 20 jaar brengen zij solidariteitsliederen en zingen ze 3- of 4-stemmig.

Muziektheater Transparant zoekt klassieke zangers

Antwerpen
organisatie zoekt solist, zanger(s)

Ben je een muzikaal talent tussen 15 en 25 jaar, op zoek naar een project om je podiumervaring binnen een professionele context uit te bouwen Dan is dit TRANSLAB project iets voor jou!

Audivi Vocem zoekt vrouwenstemmen

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Audivi Vocem is een klein gregoriaans ensemble van momenteel drie vrouwen. Wij zoeken nog één of twee extra stemmen. Vooral een warme sopraan of mezzo zou een welkome bijdrage zijn voor onze klankkleur.

Cantate zoekt versterking

Aarschot
koor zoekt zanger(s)

Het gemengd door Cantate Aarschot zoekt versterking. Na een succesvol jaar 2017 met een deelname aan het korenfestival Aarschot Volkoren en twee gesmaakte kerstconcerten starten we 2018 met een nieuw project.

Pro Arte zoekt dirigent

Lummen
koor zoekt dirigent

Pro Arte is een dynamische groep zangers die serieus (en) hard - en gelukkig ook met humor - werken tijdens de repetities en zo de muzikale lat steeds iets hoger leggen. Het huidig repertoire bestrijkt een grote diversiteit aan koorwerken van componisten van vroeger tot nu.

Pagina's