Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Als je je school aanmeldt als Zingende School kan je er vanaf september 2024 voor kiezen om een betalend lidmaatschap aan te schaffen. De ledenvoordelen gelden dan voor zowel de leerlingen als de leerkrachten van de onderwijsinstelling. Binnen het gratis lidmaatschap ontvang je een logo en informatie over hoe je kan zingen op school, binnen het betalend lidmaatschap kan je via kortingen in onze webshop en bij onze vormingen ook actief profiteren van je lidmaatschap. Ontdek de verschillende formules hieronder.

Gratis lidmaatschap

Ontvang ons schoolpoortlogo

Zo toon je aan ouders, leerlingen en de buurt dat jullie school inzet op zingen! Wanneer je aanmeldt als Zingende School, nemen we contact met je op om het logo persoonlijk te komen overhandigen tijdens een zangmoment dat belangrijk is voor de school.

Jouw school op de kaart

Als Zingende School zetten we je op een handig kaartje. Je vindt er jezelf op terug, maar ook de scholen uit de buurt. Word deel van onze community en ontdek wie er net als jullie graag zingt op school. Neem zeker ook een kijkje in het blokje 'Laat je inspireren' en ontdek motiverende voorbeelden uit andere scholen.

Blijf geïnformeerd via onze Zingbrief

Minimum vijf maal per jaar ontvang je, voor of na een schoolvakantie, onze Zingbrief per e-mail. Daarin ontvang je nieuws, tips, links over zingen op school. Als er speciale aanbiedingen zijn, hoor je dat als eerste.

Toegang tot intervisie

In maart organiseren we traditiegetrouw enkele intervisies, speciaal voor onze Zingende Scholen. In 2025 strijken we neer in Heverlee en Gentbrugge. Daar kan je deelnemen aan een workshop met nieuw liedrepertoire en ontmoet je andere leerkrachten. En natuurlijk is er ook... taart!  (Tip: binnen het betalende lidmaatschap is deze intervisie gratis voor 2 leerkrachten van je school!)

 

 

 

 

 

 

 

Betalend lidmaatschap

Binnen het betalend lidmaatschap kan je via kortingen in onze webshop en bij onze vormingen ook actief profiteren van je lidmaatschap. Bij uitstek voor scholen met een schoolkoor is dit interessant! Dit zijn de extra's die je ontvangt.

Ledentarief op alle Koor&Stem activiteiten

Het betalende lidmaatschap van Zingende School betekent dat alle leerkrachten en leerlingen van je school gebruik kunnen maken van het ledentarief op alle Koor&Stem activiteiten. Ontdek hier onze kalender en geef bij je inschrijving aan dat je een betalende Zingende School bent door voor het ledentarief te kiezen.

Gratis naar onze intervisiedag in maart

Als jouw school als Zingende School een betalend lidmaatschap aanschaft, kan je met 2 leerkrachten van je school gratis naar onze intervisiedagen. Daar kan je deelnemen aan een workshop met nieuw liedrepertoire en ontmoet je andere leerkrachten van Zingende Scholen. En natuurlijk is er ook... taart! 

Korting in onze webshop

Bij een betalend lidmaatschap hoort een mooie korting van 20%! Je ontvangt een code die het hele schooljaar geldig is en die je 2x kan gebruiken.

Twee lessenpakketten

Als betalende Zingende School ontvang je bovendien 2 gratis lessenpakketten: een Doewapbundel en een schoolzangdagbundel.

Toegang tot de bibliotheek

Koor&Stem bezit een grote koorbibliotheek. Als betalende Zingende School kan iedere leerkracht op de school gratis ontlenen in onze bibliotheek. Wil je specifiek advies, maak dan op voorhand een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Formules & tarieven

Hier vind je de lidmaatschapsformules met bijhorende voordelen die we aan Zingende Scholen aanbieden.  De kostprijs voor een betalend lidmaatschap is €100 per schooljaar.

 


Gratis lidmaatschap


Lidmaatschap €100
 


Ontvang het schoolpoortlogo
 

✔️

✔️
 

Deel van onze community
 

✔️

✔️
 

Vermelding op onze website
 

✔️

✔️
 

5x per jaar de Zingbrief
 

✔️

✔️
 

Toegang tot de intervisie
 

betalend

gratis voor 2 personen
 

Ledentarief K&S activiteiten
 
 
✔️
 

Toegang tot 2 lespakketten
 
 
✔️
 

20% korting in de webshop
 
 
✔️
 

Toegang tot de bibliotheek
 
 
✔️
 

Aanmelden

Intern
Dit is een veld voor interne berichten over deze aanvraag.

OVER JE SCHOOL

Wat is het instellingsnummer van je school? Je kan dit hier opzoeken.


Adresgegevens

 

ZINGENDE SCHOOL

Lidmaatschap 2024-2025

Vanaf dit schooljaar 2024-2025 bieden we de keuze aan tussen een gratis en een betalend lidmaatschap aan €100.

 

Graag wat meer info

Stond je school in schooljaar 2023-2024 ook al geregistreerd als een Zingende School?
Heeft de school een schoolkoor?
Beschrijf hier kort de werking van het schoolkoor. Is het schoolkoor het volledige schooljaar actief of zet het in op projecten/bepaalde periodes? Wanneer wordt er gerepeteerd? Staat het koor open voor alle leerlingen of wordt er met een bepaalde leeftijdsgroep gewerkt? Zijn er toonmomenten? Wanneer? Zijn er andere activiteiten, welke?
Maakte je in het verleden al gebruik van het aanbod van Koor&Stem?
Wat doet je school (nog) rond zingen en/of muziek op school?
Je school meldt zich aan als Zingende School. Welke actie(s) plan je om tijdens het schooljaar 2024-2025 een Zingende School te zijn?
Als je nog een schoolpoortlogo moet ontvangen: tijdens welke gelegenheid dit jaar, bij voorkeur tijdens het eerste trimester, komen we dat het beste officieel overhandigen in aanwezigheid van zingende kinderen en directie (eventueel ouders, hangt van de gelegenheid af)?CONTACTPERSOON


Tweede contactpersoon

Wil je ons nog iets vragen of vertellen?
Terug naar boven