Concerten

8 december 2019
Oostende
Koren: Canta Fideles, Dameskoor Aimée Thonon, Gaudia Canticorum, Ier en Gunter, Voces Maris. Ten voordele van Colsol, hulporganisatie voor kansarmen.
8 december 2019
Esen (Diksmuide)
Het Koninklijk Sint-Pieterskoor Esen houdt een dankviering waarbij er via een concertmis 'dankjewel' gezegd wordt voor het verkrijgen van de koninklijke titel.
8 december 2019
Lille
Het Heggekoor nodigt u uit op een “Kerst in de Kempen”. Neen, geen Christmas carols, geen chansons de Noël, noch Weinachtsliedern. Op zondag 8 december brengt het Heggekoor voor U een volledig Nederlandstalig repertoire van oude, en minder oude, Vlaamse kerstliederen. De herderkens zullen bij nachte liggen. Er zal een kindekijn gheboren worden en de Kerstnacht zal weer schone zijn! Maar onze ...
8 december 2019
Zevergem (De Pinte)
Benefietconcert t.v.v. VZW Boven de Wolken in het kader van "De Warmste Week". Het koor Bekoord, het kinderskoor "Suverkliekske" en de "Harmonie van Zevergem" brengen een warm en entertainend programma. Er is ook een Beethoven-challenge.
8 december 2019
Mechelen
Het Mechels koor, Scala Vocale zingt een prachtig werk van Rossini, Petite Messe Solennelle. Naast het 45-koppig koor hoort u Cristel De Meulder (sopraan), Anita Dur (alt), Jan Caals (tenor) en Charles Dekeyser (bas).
8 december 2019
Lubbeek
van het klassieke "Ceremony of Carols" (Benjamin Britten) tot de klassiekers zoals "Last Christmas" en "Rudolph the red-nosed reindeer"
8 december 2019
Lede
Koorconcert "The Beatles, Bowie, Queen" door Amici Cantores Lede. Gastoptreden Bent VAN LOOY. Het wordt een uniek concert met onuitgegeven partituren voor : - Jonathan's pop-band - symfonisch ensemble (strijkers, blazers en pauken) - en vierstemmig koor Amici Cantores o.l.v. Joost De Smedt.
8 december 2019
Antwerpen 18 (Antwerpen)
Terwijl er her en der kerstconcerten worden georganiseerd, pakt de Sint-Norbertuskerk uit met een origineel gregoriaans kerstconcert. Het Gregoriaans Koor van Leuven onder leiding van Peter Canniere brengt de mooiste gregoriaanse gezangen uit de Advent en de Kersttijd. Gezangen zoals de hymne Veni Redemptor Gentium en het feestelijke Puer Natus est passeren de revue, net als andere heerlijke ...
8 december 2019
Etterbeek
Concert met zweeds en internationaal kerstmuziek en traditionneele „Lucia“ processie. 16:00 Familieconcert met het kinderkoor (10 €) 19:00 Concert met het „Lucia“ koor (15 €) Tickets zijn te koop in de Zweedse Kerk in Brussel (Av. des Gaulois 35, 1040 Brussel), in het ScanShop of Gourmet, of direct van een lid van het Zweedse Koor in Brussel (www.swedishchoir.com)
8 december 2019, 8 december 2019
Etterbeek
16:00 Familieconcert met het kinderkoor (10 €) 19:00 Concert met het „Lucia“ koor (15 €) Tickets zijn te koop in de Zweedse Kerk in Brussel (Av. des Gaulois 35, 1040 Brussel), in het ScanShop of Gourmet, of direct van een lid van het Zweedse Koor in Brussel (www.swedishchoir.com) Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands, Zweeds

Pagina's