U bent hier

Amabile

Samenstelling: 
Gemengd koor
Type: 
Concertkoor
Beschrijving: 

Amabile is een koor met ambitie uit de regio Noord-Limburg, Pelt. Wij zingen de mooiste parels uit de koormuziek waarbij geen enkele muziekperiode vergeten wordt. Liederen van vroeger maar ook de meer hedendaagse composities behoren tot ons repertoire. A capella, met begeleiding van strijkers of zelfs een volledig orkest, het hoort er allemaal bij!
Aan het roer van ons koor staat Alexandros Kavvadas, geboren en getogen in Athene. Met enige bescheidenheid durven we stellen dat we een rijzende ster in de wereld van koordirectie hebben kunnen overtuigen Amabile naar een hoger niveau te tillen. Sinds Alexandros in 2020 de rol van dirigent heeft opgenomen, waait er een frisse wind doorheen ons geliefd koor.
Ben je het beu om alleen te zingen of ben je op zoek naar een nieuw koor? Heb je zin om met een groep gelijkgestemden mooie koormuziek te ontdekken? Dan ben je misschien wel klaar voor ons koor Amabile! Als jij beschikt over een toonvaste zangstem, enige kennis van muziek hebt en bereid bent ook thuis aan de slag te gaan met partituren en oefenfiles, dan ben jij van harte welkom bij de Amabilisten!
Aarzel niet en kom mee zingen! Heb je er zin in of wil je meer info: amabileneerpelt@gmail.com

Repetitiedag: 
Vrijdag

Locatie:

Stationsstraat 25
3910 Neerpelt
Terug naar boven