U bent hier

Koren die zijn aangesloten bij Koor&Stem gebruiken voortaan het platform Twizzit. Dat is een efficiënt en gebruiksvriendelijk ledenbeheersysteem, CRM, planningstool en verschillende optionele modules om de interne en externe communicatie te ondersteunen, een eenvoudig financieel pakket, … Het zijn maar enkele van de extra features die het platform biedt. 

CRM en groepsindeling

Als lid van Koor&Stem krijg je een CRM-systeem (Contact Relationship Management) waarmee je niet enkel je leden beheert, maar ook je oud-leden, je sympathisanten, je nieuwsbriefabonnees, … Gemakkelijk filteren, overzichtelijke groepen maken, gegevens up-to-date houden: gedaan met het bijhouden van aparte Excel-bestanden. Alles kan in Twizzit! 


Agenda en planning

Bovendien krijg je ook toegang tot de agendafunctie binnen Twizzit. Maak een evenement aan, plan een wekelijkse repetitie of een uitzonderlijk repetitieweekend, en vraag je zangers om in Twizzit aan te duiden of ze aanwezig zullen zijn op deze activiteiten. Krijg dus in real-time een zicht op de aan- en afwezigheden!

Toegang voor zangers

Inderdaad, ook dat is standaard inbegrepen in je lidmaatschap: elk koorlid kan je toegang geven tot Twizzit, zowel via de website als via een mobiele app. Zangers kunnen zo zelf hun eigen gegevens bijwerken en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het koor! 


Extra mogelijkheden bijbestellen?

Daarnaast heeft Twizzit nog vele andere features die je als koor extra kan bijbestellen. Een module om externe nieuwsbrieven te versturen? Check! Een eenvoudige website-builder? Check! Een online ticketing systeem? Check! Een upgrade aanvragen kan eenvoudig via je Twizzit-omgeving.
Bezoek de website van Twizzit.

Sinds juni 2022 kreeg elke voorzitter en ledenadministrator van een bij Koor&Stem aangesloten koor toegang tot de eigen beheeromgeving in Twizzit, zowel via het web als via de app.

Hier inloggen

Handleiding & video

We stellen hier een handleiding en instructievideo ter beschikking.  Je kan er blijvend van gebruik maken en naar teruggrijpen ter ondersteuning bij het gebruik van Twizzit. Binnenkort komt er ook een FAQ-rubriek met de meest gestelde vragen en antwoorden.

Webinars

Faq

TOEGANG TOT TWIZZIT

Wanneer exact krijgen we toegang tot het nieuwe systeem?

Alle 'voorzitters' en 'ledenadministratoren' van de bij Koor&Stem aangesloten koren kregen op woensdag 8 juni 2022 een mailtje met de uitnodiging een login aan te maken met gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee krijg je als admin toegang tot de kooromgeving. Hou die gegevens dus goed bij. Hier in de instructievideo tonen we het voor. 

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Surf naar app.twizzit.com en klik onderaan op 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?' Volg dan deze eenvoudige stappen om het wachtwoord en/of de gebruikersnaam van je account opnieuw in te stellen. Het wachtwoord wordt verzonden naar het eerste e-mailadres (email 1) dat staat opgegeven in jouw contactprofiel op Twizzit. 

Wie is er admin van de eigen kooromgeving?

Aanvankelijk heeft Koor&Stem de 'ledenadministrator' en 'voorzitter' van de aangesloten koren admin gemaakt van de eigen Twizzit-omgeving. Maar je hebt ook zelf de mogelijkheid om extra admins toe te voegen als je dat zou willen. (zie p.27 in de handleiding). 

Kunnen de koorleden zelf ook toegang krijgen tot Twizzit?

Ja dat kan. En het is ook nodig als je ervoor kiest om het Twizzit-platform ten volle te gebruiken: koorleden met een account kunnen dan hun eigen gegevens up-to-date houden, interne nieuwtjes raadplegen en hun aanwezigheid in de kalendermodule aangeven. We raden wel aan om ruim de tijd te nemen om als admin het platform goed te leren kennen alvorens je uitnodigingen uitstuurt naar de koorleden.

Geen activatiemail ontvangen?

Check zeker ook even je spammapje? Niks te vinden? Neem dan contact met ons op via ledenbeheer [at] koorenstem.be. We dubbelchecken het e-mailadres en sturen opnieuw.

leden beheren

Onze leden zijn niet verzekerd via Koor&Stem. Moeten we die dan aansluiten?

Ja, dat is de bedoeling. Je geeft dan de koorleden een aansluiting van het type 'niet-verzekerd' en dit heeft uiteraard geen impact op de kostprijs van het lidmaatschap. Hier in de instructievideo zie je de handeling.

Terug naar boven