U bent hier

Godeliva Cantat en Ishtar zingen voor vzw Speling

Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem tijdens De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in de verschillende Vlaamse provincies. In West-Vlaanderen is dat Godeliva Cantat uit Gistel. 

Ishtar o.l.v. Michel Vangheluwe en het koor Godeliva Cantat o.l.v. dirigent Geert Steelant zingen samen voor het goede doel.  Kerst, liefde en vrede waaien door Europa, dit is de titel van de drie hartverwarmende concerten t.v.v. vzw De Speling uit Brugge.

Op het hoogtepunt van de avond zingen niet alleen Ishtar en Godeliva Cantat, maar ook het koor van vzw Speling en de leden van het koor Smile samen met het publiek enkele bekende kerstliederen. In de pauze en achteraf kun je bijpraten bij een drankje.

Vzw Speling wil kansen bieden aan zij die het moeilijk hebben om te participeren in de maatschappij, aan zij die in onze maatschappij niet voor vol worden aanzien, aan mensen die moeten knokken om erbij te horen. In hun werking gaan ze uit van de krachten en mogelijkheden van de deelnemers en bieden hen kansen om sterker in de wereld te staan. Ze doen dat onder meer door kwetsbare personen de kans te geven te werken met en zorgen voor dieren, maar ook door inclusieve samenwerkingen en acties op te zetten, zoals bijvoorbeeld inclusief theater en koorzang. 

Er zijn maar liefst drie concerten gepland. Niet te missen!

Concerten

15 december 20.00 u.  Don-Boscokerk Torhout
16 december 20.00 u.  Don-Boscokerk Torhout
17 december 18.00 u.  OLV Hemelvaartkerk Gistel

Tickets & meer info

Verwittig je vienden of nodig je netwerk uit via onze Facebookevenementen. 
Concerten 15/16 december Torhout en concert 17 december Gistel

Meer concerten - komt allen tezamen

Terug naar boven