U bent hier

Koor&Stem herschikt team

Koor&Stem vzw

Koor&Stem heeft de opdracht gekregen om tot eind 2020 het 'Local Organization Committee' van de World Games 2020 aan te sturen. Koor&Stem krijgt hiermee een unieke kans om invulling te geven aan een bijzonder boeiend internationaal project voor het koorleven in Vlaanderen en daarbuiten.

Voor de organisatie en het team van Koor&Stem vormt dit project ook een schitterende uitdaging. Het team zal tijdelijk worden uitgebreid. Hiervoor zijn onlangs een aantal vacatures uitgeschreven, maar er is meer.

Op verzoek van de Vlaamse overheid neemt Koenraad De Meulder de rol op van WCG director in deze lokale projectorganisatie voor de World Choir Games. Om hem de ruimte te geven om zich te concentreren op de realisatie van de World Choir Games, aanvaardt de Raad van Bestuur van Koor&Stem het ontslag van Koenraad De Meulder als directeur van Koor&Stem, zodra er een opvolger is aangesteld. In de functie van WCG director blijft Koenraad De Meulder in dienst van Koor&Stem. 

Om de continuïteit van de reguliere werking van Koor&Stem te garanderen, nam de Raad van Bestuur verder nog enkele strategische beslissingen in verband met de samenstelling van het team van Koor&Stem. 

Het management van Koor&Stem zal worden opgesplitst in de functie van directeur, verantwoordelijk voor het beleid en de strategische planning, en de functie van adjunct-directeur, verantwoordelijk voor de operationele werking van Koor&Stem. Sinds 1 oktober 2018 neemt Lucille Lamaker de functie van adjunct-directeur op zich. Sinds 1 oktober 2018 is Tessa Janssen coördinator van het secretariaat van Koor&Stem. Het secretariaatsteam wordt binnenkort uitgebreid met een medewerker voor onthaal en ledenadministratie.

Uiteraard zullen we jullie blijven informeren over de verdere stappen van dit geweldige project en alle andere activiteiten van onze organisatie!

Op verzoek van de Vlaamse overheid neemt Koenraad De Meulder de rol op van WCG director in de lokale projectorganisatie voor de World Choir Games.
Terug naar boven