U bent hier

Laatste lied van de maand om te zingen met mensen met dementie

Door de niet zo zonnige zomer konden de bloemen de laatste weken welig bloeien en groeien. De boodschap van Louis Neefs om "ons een bloem te laten" kon zo meer dan vervuld worden! We sluiten onze reeks "Lied van de maand" af met nog zo'n bloem: zing mee met "Tulpen uit Amsterdam"!

Met een tekstblad dat je kan afdrukken voor de deelnemers en een videoclip van het lied kan je zingen heel gemakkelijk inzetten in de zorg voor mensen met en zonder dementie. Je vindt er ook een eenvoudige affiche, waarmee je wat extra reclame kan maken om te komen meezingen. In de witte balk kan je zelf schrijven wanneer je zangactiviteit doorgaat.

Deel je ervaringen met ons via liedvandemaand [at] koorenstem.be of gebruik de hashtag #destemvanonsgeheugen op Facebook of Instagram.  Stuur ons jullie verhaal, een mooie foto of een korte video van jullie ‘Lied van de maand’ activiteit. Wil je bovendien kans maken op een gratis cd van De Stem van ons Geheugen met bijbehorende tekstbundel? Vul dan ook dit onderstaand formulier in.

Hier invullen

 
Liedtekst download pdf
Invul affiche download pdf
Filmpje

naar YouTube

Doe mee met de actie ‘Lied van de maand’ van Koor&Stem, De Stem van ons Geheugen in samenwerking met onze partners Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, Imelda / wzc Den Olm, HIK volwassenenonderwijs en Cera. Je krijgt elke maand ideeën om zingen gemakkelijk in te zetten in de zorg voor mensen met en zonder dementie.

Over De Stem van ons Geheugen

 
Koor&Stem
Online
11 maart 2024
In dit webinar geven we je handvaten om aan de slag te gaan met zingen en dementie
Koor&Stem
Online
24 april 2024
In dit webinar geven we je handvaten om aan de slag te gaan met zingen en dementie
Terug naar boven