U bent hier

Reflection zingt voor Katrinahome

Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem tijdens De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in heel het land. In Antwerpen is dat het vocaal ensemble Reflection.

Het vocaal ensemble Reflection o.l.v. Patrick Windmolders zet haar stemmen deze kerst ten dienste van Katrinahome. Reflection is een (semi)professioneel koor en laat zich voor de gelegenheid begeleiden door een ensemble. Het wordt een concert boordevol kerstmuziek waar het publiek hier en daar zelfs de gelegenheid krijgt om mee te zingen. de!Kunsthumaiora doet ook een duit in het zakje door haar concertzaal ter beschikking te stellen. De zaal is rolstoeltoegankelijk.

Katrinahome vzw is een voorziening met afdelingen in Hoboken, Mortsel en Vremde die woonvoorziening en dagbesteding organiseert voor een tachtigtal personen met een verstandelijke beperking. Het dagcentrum Den Buiten in Vremde bestaat nog maar sinds vorig jaar. De bewoners zorgen er samen voor de twee ezeltjes Anaïs en Frou Frou en verzorgen zelf de ezelwei, de composthoop, etc. Samen met Natuurpunt stippelen ze wandelingen uit en plukken ze ook appels uit hun boomgaard, die de bewoners en hun begeleiders samen verwerken tot appelchips en appelsap. Ze maken ook zelf goudbloemzalf en werken aan een beleeftuin waar kruiden en planten met alle zintuigen kunnen geproefd, geroken en bevoeld kunnen worden. In samenwerking met de kringwinkel Opnieuw& Co is er tot slot ook een aanbod uitgewerkt rond arbeidsmatig werken, allemaal op eigen tempo, zonder werkdruk.

Concert

15 december 20.00 u.,  Theater van de Kunsthumaniora (campus Harmonie), Karel Oomsstraat 24, 2018 Antwerpen. Deuren: 19.30u.

Kostprijs €12. Reserveer je ticket via info [at] reflectionvocaal.be

Meer concerten - komt allen tezamen

Reflection zingt voor Katrinahome op 15 december te Antwerpen.
Terug naar boven