U bent hier

Over deze zoekfunctie

zet je koor op de kaart

Jammer, ons koor staat er niet bij. Hoe kan dat?

In deze zoekfunctie nemen we koren op die aangesloten zijn bij Koor&Stem.  Als aangesloten koor beslis je zelf of je al dan niet op de website wil staan. Hoe moet dit? De ledenadministrator van je koor vinkt dit aan bij de koorgegevens in de ledenadministartie. Je kan er ook extra info aanvullen: een kort wervend tekstje, foto, e-mail, link naar jullie website en/of social media. 

Opgelet: omdat we momenteel een nieuw plaform voor ledenbeheer in gebruik nemen, is het voorlopig nog niet mogelijk om wijzigingen door te voeren. Voor dringende aanpassingen kan je ons steeds een mailtje sturen. Contacteer ons via info [at] koorenstem.be, tel. +32 (0)3 237 96 43 of ons contactformulier.

Sommige koren hebben een foto maar anderen niet.

Dat klopt. Je kan effectief optioneel een foto toevoegen. Het klassieke fotoformaat, landscape, met de verhouding 4:3, komt het beste tot z'n recht. Kies een heldere, scherpe, uitnodigende foto en hou het alsjeblieft naturel: geen banners, affiches, louter logo's of fel bewerkte foto's.

Tips nodig om het wervende tekstje te schrijven?

Deze zoekfunctie wordt hoofdzakelijk gebruikt door mensen uit je regio op zoek naar een tof koor. Spreek hen rechtstreeks aan. Wie zijn jullie? Waar staan jullie voor? Maak een goede eerste indruk en schrijf wervend. Hou het bondig en beperk je tot een 5-tal regels. Meer details en info over het koor lezen ze op jullie eigen website. Schrijf een stukje dat niet gauw gedateerd is en verwijs dus niet naar een concreet concert of project in de nabije toekomst.

Moeten we verplicht een e-mailadres opgeven?

Niet noodzakelijk, maar zorg er wel voor dat het publiek je in dat geval gemakkelijk kan contacteren via andere weg. Dat kan een link zijn naar de website van het koor, een Facebookpagina of Instagramaccount, ...

Vragen? Hulp nodig? Contacteer ons via info [at] koorenstem.be, tel. +32 (0)3 237 96 43 of ons contactformulier.

vind een koor

Terug naar boven