U bent hier

Communiceren met je minderjarige zangers in Twizzit

Koor&Stem schakelde dit jaar over naar een nieuw ledenbeheersysteem: Twizzit. Na enkele webinars over de eerste stappen en live infosessies, is deze webinar specifiek gericht op de kinder- en jeugdkoren. Bij het communiceren met je minderjarige zangers is het uiteraard belangrijk dat je ook de ouders, plusouders, enz. betrekt. Tijdens dit webinar tonen we je de verschillende mogelijkheden die Twizzit hiervoor biedt.  

Twizzit kan veel meer dan enkel je ledenlijst beheren. In het basispakket dat je krijgt bij het lidmaatschap van Koor&Stem zit een sterke (interne) communicatiemodule, zodat je gemakkelijk via Twizzit kan mailen met je koorleden. Het kan zelfs nog een stapje verder: als je koorleden toegang hebben tot Twizzit, kan er zelfs real-time gechat worden. Uiteraard is het bij minderjarige zangers wel belangrijk dat de ouders, plusouders, ... ook mee de communicatie kunnen volgen.

Na het volgen van deze webinar kan/ken je:

  • Koorleden (en hun ouders, plusouders, enz.) uitnodigen voor Twizzit
  • De verschillende mogelijkheden van Twizzit voor communicatie met minderjarige zangers
  • De juiste keuze maken tussen deze mogelijkheden

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail. 

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Dit is een interactief webinar, speel ons gerust vooraf al je vragen door!

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

5 december 2022 van 20:00 tot 21:00

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen
voorzitters en ledenadministratoren

Contact

ledenbeheer@koorenstem.be

Terug naar boven