U bent hier

Doewap voor kleuters

Deze activiteit is voorbij.

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Schaarbeek werk je via grafische partituren en verhaaltjes op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. 

Annemie Cobbaert heeft veel ervaring met zingen met jonge kinderen en kleuterklas. Ze is zangeres en docente lerarenopleiding kleuteronderwijs bij Thomas More Mechelen.

Beluister de liedjes op doewap.be/liedjes

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.
 

Wanneer

20 februari 2019 van 14:00 tot 16:30

Waar

Basisschool Champagnat
Richard Vandeveldstraat 4, 1030 Schaarbeek

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
Koor&Stem leden
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten die met jonge kinderen werken

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven