U bent hier

Doewap voor kleuters

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Schaarbeek werk je via grafische partituren en verhaaltjes op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. 

Annemie Cobbaert heeft veel ervaring met zingen met jonge kinderen en kleuterklas. Ze is zangeres en docente lerarenopleiding kleuteronderwijs bij Thomas More Mechelen.

Beluister de liedjes op doewap.be/liedjes

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

20 februari 2019 van 14:00 tot 16:30

Waar

Basisschool Champagnat
Richard Vandeveldstraat 4, 1030 Schaarbeek

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
Koor&Stem leden
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten die met jonge kinderen werken

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven