U bent hier

Webinar ledenbeheer Twizzit (basis)

gratis
online

Vanaf 1 juni zullen alle bij Koor&Stem aangesloten koren Twizzit als nieuw ledenbeheersysteem gebruiken. Zet tijdens dit webinar samen met ons je eerste stappen in het systeem.

Twizzit is gebouwd om een efficiënt en actief ledenbeheer te voeren. Het geeft koren de kans om niet enkel op een gebruiksvriendelijke manier hun leden en contacten te beheren, maar ook om via de kalenderfunctie aanwezigheden bij te houden, via de app te communiceren naar alle leden, naast tal van andere features.

De basis uitgelegd

Heb je na het bekijken van de basisuitleg over Twizzit (het stappenplan en het bijhorende filmpje) nog vragen? Dan organiseert Koor&Stem op maandag 30 mei een webinar voor voorzitters en ledenadministratoren. Daarin tonen we je de belangrijkste handelingen in detail, zodat je verder met Twizzit aan de slag kan. 

Dit webinar wordt twee keer georganiseerd. Ben je niet beschikbaar op dinsdag 31 mei? Geen nood: je kan ook de dag voordien aansluiten tijdens het webinar op maandag 30 mei. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

31 mei 2022 van 19:30 tot 21:00

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen
voorzitters, ledenadministratoren

Contact

ledenbeheer@koorenstem.be

Terug naar boven