U bent hier

Koor- en dirigentendag

Koor&Stem

De koor-en dirigentendag is de plek om je te informeren en je te laten inspireren over bestuurlijke en artistieke koorkwesties. Je maakt kennis met nieuw repertoire en kan netwerken met gelijkgestemden. Dirigenten, voorzitters, bestuursleden zijn van harte welkom!

Over de dag verspreid zullen er verschillende lezingen en workshops zijn, en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan het Koor&Stem team.

Artistieke workshops

Speciaal voor dirigenten zijn er twee artistieke workshops: één over Dag Vreemde Man, en één over Stage coaching. Dag Vreemde Man is de opvolger van Gelukkig Zijn: een interessante liedbundel vol inspiratie om met je koor te zingen.

Workshops en lezingen over zakelijke thema's 

Ook voor koorbesturen is er een uitgebreid aanbod op de Koor- en dirigentendag. Over vijf verschillende thema's kan je een workshop of lezing volgen:

  • Hoe nieuwe zangers werven? 
  • Subsidiemogelijkheden
  • Twizzit
  • Vergoedingsmogelijkheden 
  • Een koor besturen: doelstellingen op korte en lange termijn

Mogelijkheid om vragen te stellen

Het volledige Koor&Stem-team is aanwezig op deze dag en staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Heb je een specifieke vraag over verzekeringen, feitelijke vereniging/ vzw, auteursrechten, repertoire, Twizzit,... Neem ze zeker mee!

Inschrijven mogelijk vanaf 15 december!

 

Wanneer

17 februari 2024 van 11:00 tot 17:00

Wat

infosessie of lezing, (koren)ontmoeting, workshop

Waar

CC Het Gasthuis
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Prijzen

€0.00
Gratis
Inschrijven wel verplicht!

Wie

dirigenten, koorbesturen

Contact

Erik Demarbaix, erik.demarbaix@koorenstem.be
Terug naar boven