U bent hier

Zingen met kleuters op school

Kleuters genieten van zingen en muziek maken in de klas. Kleuterleerkrachten hebben dus alle baat bij nieuwe inspiratie in muzikale werkvormen. 

Annemie Cobbaert werkt tijdens vier woensdagnamiddagsessies met kleuterleerkrachten aan nieuwe liederen, ritmespelletjes, gehoorspelletjes en stemspelletjes die je de dag nadien al meteen kan uittesten in je klas. In iedere sessie diept ze één onderwerp verder uit: werken met ritmische bouwstenen, grafische partituren, liedprenten en kleurenpartituren. Natuurlijk maakt ze daarbij steeds de koppeling naar verschillende begrippen uit het leerplan.

Annemie Cobbaert is kleuteronderwijzeres en studeerde tevens klassieke zang aan het Lemmensinstituut in Leuven: de unieke combi om met kinderen tussen 0 en 6 aan de slag te gaan. Aan hogeschool Thomas More geeft Annemie muziek aan de studenten bachelor kleuteronderwijs. Tegelijkertijd schuimt ze kleuterklassen en bibliotheken af, per fiets en met hopen licht en handig materiaal om zelf met kleuters, peuters, dreumesen en baby's actief muziek te maken. Ondertussen groeit er een nieuwe woning in Sint-Katelijne-Waver met plaats voor een muziekruimte om samen met jonge kinderen te musiceren. Ook de deelnemers aan deze vierdelige reeks zullen daar ontvangen worden.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt tot 8 om voldoende ruimte te garanderen voor elke deelnemer! Als de huidige coronamaatregelen onveranderd blijven, zal de eerste sessie van 10 maart 2021 online plaatsvinden.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bezorg ons je btw-nummer ook via dit opmerkingenveld.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

10 maart 2021 tot 26 mei 2021
Lesmomenten
10 maart 2021 van 14:00 tot 17:00
31 maart 2021 van 14:00 tot 17:00
5 mei 2021 van 14:00 tot 17:00
26 mei 2021 van 14:00 tot 17:00

Wat

meerdaagse opleiding

Waar

't Huis van Mie Mol
Kuikenstraat 54
2860 Sint-Katelijne-Waver (2 km van het treinstation)

Prijzen

€220.00
standaardprijs
€200.00
Koor&Stem leden

Wie

leerkrachten
met name uit het kleuteronderwijs

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven