Zoekertjes

Je zocht op: west-vlaanderen
11 resultaten gevonden

WORKSHOP GOSPELS ZINGEN

Lendelede
koor zoekt zanger(s)

Net zoals het voorbije jaar organiseert het gospelkoor Sonore terug een workshop gospels zingen onder leiding van Johan Delaere, die zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het genre en ondertussen tientallen arrangementen maakte van negro spirituals. Het is telkens leuk om te zien wat samen zi

Koor uit Brugge zoekt tenoren, bassen en sopranen

Brugge
koor zoekt zanger(s)

Het ‘gemengd Brugs concertkoor’ Bryghia Cantat o.l.v. dir. Reinhilde Uyttendaele – 30 koorleden - zoekt tenoren, bassen en sopranen.  We repeteren elke dinsdagavond in WZC Regina Coeli in Sint-Andries – Brugge.

Enthousiast zangers/zangeressen gezocht voor Gospelconcert

Sijsele (Damme)
dirigent zoekt zanger(s)

Op 30 mei 2020 geeft het MéGà jeugdkoor (afdeling jeugd en plus samen) een gospelconcert in de cultuurfabriek in Sijsele. Hiervoor staan we natuurlijk best met een grote groep op het podium. Daarom doen we een speciale oproep naar jongeren om met ons mee te komen zingen.

Opgewekte gemotiveerde dirigent gezocht

Oedelem

Het 40 tellende koor Cantando uit Oedelem zoekt een dirigent die de repetitie kan leiden op de 1ste donderdag van de maand. Cantando zingt liturgische en profane muziek. Per jaar een concert (of 2), van uitéénlopende aard. Repertorium is in samenspraak met de vaste dirigent.

Kennismaking Taizé viering

Ledegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een koor die tijdens het weekend van 3 en 4 januari 2020 de 4 vieringen zou willen opluisteren in onze pastorale eenheid van Ledegem en Rumbeke. Wij zouden graag onze mensen laten kennismaken met Taizé.

bassen en Tenoren gezocht

Meulebeke
koor zoekt zanger(s)

Ons koor Crescendo uit Meulebeke bestaat uit een 25-tal leden, waaronder slechts 5 mannen.
We zoeken dringend versterking voor onze Bassen en Tenoren.
We zoeken 'sterke stemmen' die de andere mannen  'op sleeptouw kunnen nemen'.

het Roeselaars Kamerkoor zoekt een artistiek leider

Roeselare
koor zoekt dirigent

Wil jij Bart Naessens opvolgen als onze artistieke leider? Het RKK vormt een groep getalenteerde zangers die een gevarieerd repertoire verkennen van renaissance tot hedendaagse muziek.

Samenwerking koren

Drongen/Gent
koor zoekt koor

Volgend jaar op 24 oktober 2020 voert het koor Fa.Si.nant uit Baarle/Drongen de Theresiënmesse en het Salve Regina in g van J.Haydn uit, samen met 4 solisten en het Ghent Symphonia Orchestra o.l.v. Geert Soenen. Zij zijn nog op zoek naar andere koren in Oost-Vl. of West-Vl.

Wie wil ons koor uit de nood helpen?

Pittem
koor zoekt dirigent

We zijn een 4-stemmig gemengd koor, we zingen kerkliederen, profane liederen,... Welke dirigent(e) wil ons nieuwe liederen aanleren, we zijn een toffe bende? Laat het gerust weten!

Projectkoor CHANTage zoekt alten en tenoren

Diksmuide
koor zoekt zanger(s)

Projectkoor CHANTage is een koor uit Diksmuide dat zich niet vastpint op één genre. We brengen ieder jaar een concertreeks rond één welbepaald thema. In het verleden brachten we reeds concerten met als thema's kerst, The Beatles, Modern-klassiek, Jazz, Musical en onlangs nog Queen.

Het Koninklijk Sint-Niklaasmannenkoor Ieper gaat op zoek naar een enthousiaste Dirigent (m/v)

Ieper
koor zoekt dirigent

Wie zijn wij?
~ Vriendengroep
~ 30 zangers
~ Vierstemmig mannenkoor
~ Repertoire:
* Kerkelijke muziek
* Opera en musical
* Moderne koorwerken