Zoekertjes

Je zocht op: oost-vlaanderen
6 resultaten gevonden

Koor Cantate Domino Deinze zoekt nieuwe dirigent!

Deinze
koor zoekt dirigent

Onze huidige dirigent Gertjan Scheir neemt afscheid van onze vereniging, na een lange en mooie periode van 14 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken dirigent(e) die met ons naar de toekomst wil kijken en deskundig en inspirerend leiding kan geven.  

Zangers gezocht voor pop-upkoor Aarschot Volkoren

Aarschot
organisatie zoekt zanger(s)

Zin op deel te nemen aan het korenfestival 'Aarschot Volkoren' op zaterdag 7 mei? Sluit dan aan bij het pop-upkoor! Tijdens 5 online repetities leren we 5  'feel good' nummers. Om de nummers af te werken, wordt er ook een avondrepetitie en een koordag georganiseerd.

Mannenkoor Gaudeamus Sinaai zoekt dirigent

Sinaai (Sint-Niklaas)
koor zoekt dirigent

Mannenkoor Gaudeamus Sinaai is een koor met een rijke traditie die al meer dan 45 jaar een gevestigde waarde is in het Waasland.

Dirigent(e) gezocht

Sint-Niklaas
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Zin om een groep anderstalige volwassenen, leuke Nederlandstalige liedjes aan te leren? Dan ben je de ideale persoon om in onze school mee te werken om onze cursisten Nederlands tweede taal bekend te maken met de Nederlandstalige muziek.

Nieuwe dirigent in Brussel

Brussel
dirigent zoekt koor

Ik ben net verhuisd van Amsterdam naar Brussel en op zoek naar koren die een dirigent nodig hebben in België. Ik ben gespecialiseerd in Russische en Scandinavische muziek en koren op elk niveau.
Ik heb goede referenties op aanvraag. 

Nieuw mannenkoor

Gent
dirigent zoekt zanger(s)

Sinds september zijn wij gestart met een nieuw mannenkoor. Met een extra tweede tenor, een bariton en een bas zou onze koorsamenstelling perfect zijn.

Bijzonder welkom!

Repetities op donderdag van 19 tot 21 in het Gentse augustijnenklooster.