Zoekertjes

Je zocht op: oost-vlaanderen
8 resultaten gevonden

Koor gezocht

Waarschoot ( Lievegem)
organisatie zoekt koor

Met ons woon en zorgcentrum zijn wij opzoek naar een koor dat graag een optreden wil geven in december 2020. Bij voorkeur tussen Kerst en nieuwjaar. Uiteraard met nodige vergoeding. Repertoire zelf te kiezen . We beschikken over een ruime zaal met podium waar zeker 20 personen op kunnen.

Koor gezocht!

Sint-Niklaas
zanger zoekt koor

Ik ben op zoek naar een koor, liefst in Oost-Vlaanderen, dat op zaterdagnamiddag of zondag repeteert. Ik ben bereid wat rond te rijden, de plaats is minder van belang voor mij. Ik ben een alt-stem. Kan iemand me uit de nood helpen?

Bij voorbaat hartelijk dank!
Hedwig

Sprookjesmusical zoek koor voor samenwerking.

Zottegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een gemengd koor die graag in onze musical wil meezingen. Een gloednieuwe sprookjesmusical vol avontuur, magie, verwondering en vriendschap. Nivalia!

zanger

Gent/Wondelgem
zanger zoekt begeleider

hallo

Muzenisse heeft muizenissen

Stekene
koor zoekt medewerker

Door omstandigheden is ons Kamerkoor Muzenisse uit Stekene op zoek naar 2 tenoren. 

Wij zingen zowel profane als geestelijke muziek, verschillende stijlen uit verschillende periodes. We zingen overwegend a capella al houden we ook wel van muziek met begeleiding. 

Vivente Voce zoekt jonge zangers. Welkom op onze open repetities van 19 en 26 januari 2020

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De generatiewissel bij Vivente Voce zet zich door ! Jonge zangers (tot circa 45 jaar) gezocht in alle stemgroepen (SATB) ! Extra welkom zijn sopranen en lage bassen.

Samenwerking koren

Drongen/Gent
koor zoekt koor

Volgend jaar op 24 oktober 2020 voert het koor Fa.Si.nant uit Baarle/Drongen de Theresiënmesse en het Salve Regina in g van J.Haydn uit, samen met 4 solisten en het Ghent Symphonia Orchestra o.l.v. Geert Soenen. Zij zijn nog op zoek naar andere koren in Oost-Vl. of West-Vl.

Gezocht: sopranen

9220 Hamme
koor zoekt zanger(s)

Het koor Cantamabile Hamme zoekt dringend enkele nieuwe sopranen, om toekomstige optredens veilig te stellen en het evenwicht tussen de stemmen te verbeteren.  Het koor telt thans 22 leden.