Zoekertjes

Je zocht op: oost-vlaanderen
7 resultaten gevonden

Dirigent(e) gezocht

Sint-Niklaas
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Zin om een groep anderstalige volwassenen, leuke Nederlandstalige liedjes aan te leren? Dan ben je de ideale persoon om in onze school mee te werken om onze cursisten Nederlands tweede taal bekend te maken met de Nederlandstalige muziek.

Nieuwe dirigent in Brussel

Brussel
dirigent zoekt koor

Ik ben net verhuisd van Amsterdam naar Brussel en op zoek naar koren die een dirigent nodig hebben in België. Ik ben gespecialiseerd in Russische en Scandinavische muziek en koren op elk niveau.
Ik heb goede referenties op aanvraag. 

Nieuw mannenkoor

Gent
dirigent zoekt zanger(s)

Sinds september zijn wij gestart met een nieuw mannenkoor. Met een extra tweede tenor, een bariton en een bas zou onze koorsamenstelling perfect zijn.

Bijzonder welkom!

Repetities op donderdag van 19 tot 21 in het Gentse augustijnenklooster.

open call - CLOSE Festival zoekt a capella groepen!

Leuven
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Op zaterdag 5 februari 2022 organiseert WISPER zijn jaarlijkse zangfestival in OPEK Leuven. CLOSE Festival is een ontmoetingsplek voor a capella lovers in heel Vlaanderen.

The Voice Kids is terug!

Vilvoorde
organisatie zoekt koor, solist, zanger(s)

Een televisiestudio. Een podium. Vier stoelen. Een microfoon. Een stem. Misschien wel jouw stem? Is zingen jouw leven en durf je het aan om jouw talent te tonen aan de wereld? 

Hoge sopranen en basstemmen gezocht

gent
organisatie zoekt zanger(s)

Hoge sopranen en bassen gezocht voor koor Cantandum Gent. Ons koor van een 25- tal enthousiaste basiszangers, is op zoek naar fris klinkende hoge sopraanstemmen, en robuuste basstemmen.

GEMENGD KOOR ZOEKT STEMMEN

Massemen (Wetteren)
koor zoekt zanger(s)

Het Martinuskoor zingt weer! Wat vorig jaar een jubileumjaar moest worden van 50 jaar Martinuskoor, wordt er dit jaar eentje: 50 + 1! Wat is het heerlijk om weer samen te mogen zingen.