Zoekertjes

Je zocht op: antwerpen
15 resultaten gevonden

Auditie nieuwe zangers voor Choral Jazz “When Music Sounds”

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Vanuit een rijke traditie koos Musica Nova er 2 jaar geleden voor om projectmatig te werken. Steeds wisselend repertoire, verschillende stijlen, a capella of begeleid met orkest, ... Elk project is een op zichzelf staand geheel.

Koorleden gezocht

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Het Don Boscokoor zoekt nieuw bloed, zing jij graag maar niet alleen kom dan even langs in de Heilige Familiekerk te Hoboken. Wij repeteren in de kapel van de Don Boscokerk, Salesianenlaan 1A (achteringang van de kerk) elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:15 uur.

De DosibELS Averbode op zoek naar extra zangers

Scherpenheuvel-Zichem
organisatie zoekt zanger(s)

Het gemengd koor de DOsibELS uit Averbode  startte zowat 8 jaar geleden als onderdeel van KF De Sint-Jansvrienden. Ze brengen een breed repertoire van popmuziek tot intieme vierstemmige koormuziek. Het koor maakt een doorstart met een nieuwe dirigente.

Orgelist gezocht

Antwerpen
dirigent zoekt begeleider

Het Mannenkoor ZWK zingt elke eerste zondag van de maand in de H.Geestkerk om 10.30u de hoogmis. We zingen het gregoriaans proprium ( Introïtus,  Offertorium en Communio).  Daarnaast zingen we het gregoriaanse kyriale en nog een nederlandstalig samenzang lied.  Tijdens de communie brengen we nog

Alegría houdt open repetities op 30 jan en 6 feb.

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Ben je het alleen zingen onder de douche beu?
Of wil jij liever elke donderdagavond met gelijkgestemde zielen zingen?

vacature (mezzo-)sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Zoeken we jou? Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een (mezzo-)sopraan.

Kerstliedjes zingen

Antwerpen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Voor de voorziening waar ik werk ben ik op zoek naar een aantal muziekanten die ergens in december kertliedjes kunnen brengen. Ik werk met personen met een mentale/fysieke beperking. Die enorm van muziek en instrumenten houden.

Koreta zoekt zangers

Reet
koor zoekt zanger(s)

Het Parochiaal gemengd vierstemmig koor Reet Aartselaar, afgekort Koreta, bestaat reeds 47 jaar en heeft in deze lange periode tal van succesvolle  realisaties op zijn palmares verzameld.

Concert Tour of St Philomena's Catholic High school for Girls

London
koor zoekt locatie

Good morning/Bonjour, we are a Catholic Secondary school for girls in London. We are planning a tour for our junior choir and will be in Antwerp 10th and 11th June 2020. We are singing in Brussels Cathedral and are looking for a second venue.

Open repetitie Scala Vocale

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Het Mechels vocaal ensemble Scala Vocale is een gemengd amateurkoor dat de ambitie heeft om muziek van goede kwaliteit op te voeren, met voldoende variatie in een breed spectrum van stijlen.

Koor gezocht voor Carmina Burana

Kempen
koor zoekt koor

Welk koor heeft tijd en zin om met ons, 4-tune, het werk Carmina Burana te zingen in het weekend van 6-7 juni 2020? Ervaring met dit werk is uiteraard meegenomen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze dirigent Bert Verdonck of onze voorzitter Els Verwaest. 

Kerstkoor gezocht voor " De Veldekens zingt Kerst"

Berchem ( Antwerpen )
organisatie zoekt koor

Voor onze jaarlijkse kerstdrink op zaterdag 14/12 zoeken we een koor of groep  om een soort "De Veldekens zingt Kerst" te organiseren.Hierbij zal samen met onze buurtbewoners en de senioren van het dienstencentrum De Veldekens , kerstklassiekers gezongen worden.

Viermaliks zoekt dirigent

Mechelen
koor zoekt dirigent

Treed jij in de voetsporen van Hans Scholliers? Zoek jij een koor dat niet getrouwd is met één muziekstijl, maar durft blijven vreemdgaan en ontdekken? Dat steevast naar buiten komt met een totaalperformance en daarvoor niet terugschrikt van een eigentijds jasje en danspasje.

Het Olenzea koor zoekt een dirigent

Boechout
koor zoekt dirigent

Het Olenzea koor is een gemengd koor van 30 zangers, de eerste 15 jaar uitsluitend familie, nu na 20 jaar aangevuld met vrienden. Wij zingen op dinsdag van 20u tot 22u in Boechout Kasteel Fruithof.

Dirigent zoekt parochiekoor

Kontich
dirigent zoekt koor

Mijn voorkeuren gaan uit naar liturgische zang (geen concert-zang); Koor vooraan in kerk, voor deelname van volk (niet op oksaal); niet te ver van huis. Zelf ben ik geen organist.