Zoekertjes

Je zocht op: dirigent
11 resultaten gevonden

Dirigent gezocht voor Tijl Ulenspiegelkoor

Overijse
koor zoekt dirigent

Het Tijl Ulenspiegelkoor uit Overijse is op zoek naar een dirigent. De huidige dirigent en koorleider houdt er na 37 jaar mee op. Het koor bestaat ook 37 jaar maar wij willen nog door. Het gemengd koor telt een 30-tal leden en is niet gebonden aan welke strekking dan ook.

Kidz- en jeugdkoor Muzikea zoekt enthousiaste dirigent

Tildonk
koor zoekt dirigent

Het jeugdmuziekatelier uit Tildonk (Haacht) is dringend op zoek naar een nieuwe koordirigent voor het kidz- en jeugdkoor. Superfijne bende met al verschillende jaren zangervaring en goesting in veel genres muziek. Repetities zijn op donderdagavond.

Koninklijk Catharinakoor Hasselt zoekt enthousiaste dirigent(e)

Hasselt
zanger zoekt dirigent

Wij zijn een gemengd koor en zingen oude en hedendaagse Liturgische liederen, zowel éénstemmig als meerstemmig in Hasselt (Limburg).
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent(e) om ons te dirgeren in de St. Catharinakerk van Hasselt.

Gezocht dirigent m/v

Eindhoven, Nederland
koor zoekt dirigent

Het Philips Philharmonisch Koor in Eindhoven (www.philipskoor.nl) zoekt per april/mei 2020 een nieuwe enthousiaste dirigent in verband met vertrek van onze huidige dirigent Béni Csillag.

het Roeselaars Kamerkoor zoekt een artistiek leider

Roeselare
koor zoekt dirigent

Wil jij Bart Naessens opvolgen als onze artistieke leider? Het RKK vormt een groep getalenteerde zangers die een gevarieerd repertoire verkennen van renaissance tot hedendaagse muziek.

Jongerenkoor Palabra zoekt dirigent

Houthalen
koor zoekt dirigent

Jongerenkoor Palabra is vanaf januari 2020 op zoek naar een nieuwe dirigent(e). We zijn op zoek naar iemand die creatief kan omgaan met jongeren en originele liedkeuzes maakt, noten kan lezen, gitaar of piano kan spelen om tijdens de repetities stukjes te kunnen voorspelen en begeleiden, ...

Wie wil ons koor uit de nood helpen?

Pittem
koor zoekt dirigent

We zijn een 4-stemmig gemengd koor, we zingen kerkliederen, profane liederen,... Welke dirigent(e) wil ons nieuwe liederen aanleren, we zijn een toffe bende? Laat het gerust weten!

Kinderkoor zoekt enthousiaste dirigent

Leuven (Wijgmaal)
koor zoekt dirigent

Kinderkoor Korewiet zoekt een enthousiaste koorleider. We repeteren elke dinsdag (niet tijdens de schoolvakanties), in Steinerschool Wijgmaal, van 15u tot 17u. (2 leeftijdsgroepen) 2x 45 min) met kinderen van 5-12 jaar. 

Het Koninklijk Sint-Niklaasmannenkoor Ieper gaat op zoek naar een enthousiaste Dirigent (m/v)

Ieper
koor zoekt dirigent

Wie zijn wij?
~ Vriendengroep
~ 30 zangers
~ Vierstemmig mannenkoor
~ Repertoire:
* Kerkelijke muziek
* Opera en musical
* Moderne koorwerken

Viermaliks zoekt dirigent

Mechelen
koor zoekt dirigent

Treed jij in de voetsporen van Hans Scholliers? Zoek jij een koor dat niet getrouwd is met één muziekstijl, maar durft blijven vreemdgaan en ontdekken? Dat steevast naar buiten komt met een totaalperformance en daarvoor niet terugschrikt van een eigentijds jasje en danspasje.

Het Olenzea koor zoekt een dirigent

Boechout
koor zoekt dirigent

Het Olenzea koor is een gemengd koor van 30 zangers, de eerste 15 jaar uitsluitend familie, nu na 20 jaar aangevuld met vrienden. Wij zingen op dinsdag van 20u tot 22u in Boechout Kasteel Fruithof.