Zoekertjes

Je zocht op: dirigent
6 resultaten gevonden

Dirigent Jeugd- en Kinderkoor gezocht!

Heusden-Destelbergen 9070
koor zoekt dirigent

Het Jeugdkoor SAM is dringend op zoek naar een nieuwe dirigent die met entoesiasme jongeren tss 7 en 14-15 warm kan maken voor samenzang. Een voordeel maar geen absolute voorwaarde is zeker als de kandidaat over klavierbegeleidingscapaciteiten beschikt.

Jongerenkoor Amaryllis uit Peer zkt. dirigent

Peer
koor zoekt dirigent

Amaryllis is een toffe groep jonge dames uit Peer die graag en bovenal zeer goed zingen. Als jongerenkoor wordt vooral het pop-rockrepertoire vertolkt. Recente en iets oudere hits worden zowel muzikaal begeleid als a capella gezongen. Amaryllis is een 15-koppige bende met een passie voor zingen.

Kamerkoor Basaltes zoekt enthousiaste dirigent(e)

1850 Grimbergen
koor zoekt dirigent

Ba.sal.tes [bαzαltεs] ; m,v 

1.gepassioneerde zangers die met de basiliek van Grimbergen als uitvalsbasis, garant staan voor een sterk staaltje gezongen muziek binnen een brede waaier aan genres: religieus of profaan, oude of hedendaagse composities 

KONINKLIJK SINT-MARTINUSKOOR AVELGEM ZOEKT DIRIGENT(E)

Avelgem
koor zoekt dirigent

Het gemengd Koninklijk Sint-Martinuszankoor uit Avelgem zoekt een nieuwe dirigent(e). Het koor telt een 55-tal leden en zingt zowel  religieuze als profane, oude als hedendaagse liederen. We vormen een hechte, warme koorfamilie die openstaat voor elke amateur die houdt van samen zingen.

Diversiteitskoor Alieco zoekt extra dirigent(en)

Wilrijk/Hoboken
dirigent zoekt dirigent

Het diversiteitskoor Alieco richt zich op iedereen die graag overdag (vrijdagnamiddag) in een ongedwongen sfeer wil samen zingen. Het koorgroepje is momenteel erg klein en ligt owv Corona stil. Eens het veiligheidsgevoel weer opleeft, zouden de repetities weer kunnen plaats vinden.

Musica Nova zoekt dirigent

Boom/Wilrijk
koor zoekt dirigent

In juni 2021 neemt Musica Nova, een koor met een rijk verleden, afscheid van haar huidige dirigent.