Zoekertjes

Je zocht op: koor
11 resultaten gevonden

Koor gezocht

Waarschoot ( Lievegem)
organisatie zoekt koor

Met ons woon en zorgcentrum zijn wij opzoek naar een koor dat graag een optreden wil geven in december 2020. Bij voorkeur tussen Kerst en nieuwjaar. Uiteraard met nodige vergoeding. Repertoire zelf te kiezen . We beschikken over een ruime zaal met podium waar zeker 20 personen op kunnen.

Koor gezocht!

Sint-Niklaas
zanger zoekt koor

Ik ben op zoek naar een koor, liefst in Oost-Vlaanderen, dat op zaterdagnamiddag of zondag repeteert. Ik ben bereid wat rond te rijden, de plaats is minder van belang voor mij. Ik ben een alt-stem. Kan iemand me uit de nood helpen?

Bij voorbaat hartelijk dank!
Hedwig

Sprookjesmusical zoek koor voor samenwerking.

Zottegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een gemengd koor die graag in onze musical wil meezingen. Een gloednieuwe sprookjesmusical vol avontuur, magie, verwondering en vriendschap. Nivalia!

Kennismaking Taizé viering

Ledegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een koor die tijdens het weekend van 3 en 4 januari 2020 de 4 vieringen zou willen opluisteren in onze pastorale eenheid van Ledegem en Rumbeke. Wij zouden graag onze mensen laten kennismaken met Taizé.

Kerstliedjes zingen

Antwerpen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Voor de voorziening waar ik werk ben ik op zoek naar een aantal muziekanten die ergens in december kertliedjes kunnen brengen. Ik werk met personen met een mentale/fysieke beperking. Die enorm van muziek en instrumenten houden.

Choir to Perform in February 2020

Leuven
organisatie zoekt koor

Hello! I am looking for a choir to perform a joint concert with Dublin Youth Orchestra, at St Anthony's Church in Kraainem, on the evening of Friday February 21st 2020. The choir would perform first, with the orchestra then taking stage after them.

Samenwerking koren

Drongen/Gent
koor zoekt koor

Volgend jaar op 24 oktober 2020 voert het koor Fa.Si.nant uit Baarle/Drongen de Theresiënmesse en het Salve Regina in g van J.Haydn uit, samen met 4 solisten en het Ghent Symphonia Orchestra o.l.v. Geert Soenen. Zij zijn nog op zoek naar andere koren in Oost-Vl. of West-Vl.

Koor gezocht voor Carmina Burana

Kempen
koor zoekt koor

Welk koor heeft tijd en zin om met ons, 4-tune, het werk Carmina Burana te zingen in het weekend van 6-7 juni 2020? Ervaring met dit werk is uiteraard meegenomen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze dirigent Bert Verdonck of onze voorzitter Els Verwaest. 

Kerstkoor gezocht voor " De Veldekens zingt Kerst"

Berchem ( Antwerpen )
organisatie zoekt koor

Voor onze jaarlijkse kerstdrink op zaterdag 14/12 zoeken we een koor of groep  om een soort "De Veldekens zingt Kerst" te organiseren.Hierbij zal samen met onze buurtbewoners en de senioren van het dienstencentrum De Veldekens , kerstklassiekers gezongen worden.

Dirigent zoekt parochiekoor

Kontich
dirigent zoekt koor

Mijn voorkeuren gaan uit naar liturgische zang (geen concert-zang); Koor vooraan in kerk, voor deelname van volk (niet op oksaal); niet te ver van huis. Zelf ben ik geen organist.

Woonzorgcentrum zoekt koor voor kersfeest

Tielt Winge
organisatie zoekt koor

Hallo iedereen , voor ons kerstfeest bij de oudjes in het rusthuis zijn we nog dringend op zoek naar een (Kerst) KOOR .. met eventueel bijpassende muziekbegeleiding ! We zouden deze ongeveer een uurtje willen laten optreden en er een supergezellige NM van willen maken ..