Zoekertjes

Je zocht op: koor
17 resultaten gevonden

De Nachtegaal zoekt dirigent

Waalre Nederland
koor zoekt dirigent

Hallo enthousiaste dirigent. We zijn op zoek naar jou! De Nachtegaal uit Waalre (Vlakbij Valkenswaard en da's weer vlakbij Lommel en Achel)  is een gemengd koor met 33 leden.

Koor Cantate Domino Deinze zoekt nieuwe dirigent!

Deinze
koor zoekt dirigent

Onze huidige dirigent Gertjan Scheir neemt afscheid van onze vereniging, na een lange en mooie periode van 14 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken dirigent(e) die met ons naar de toekomst wil kijken en deskundig en inspirerend leiding kan geven.  

KOOR ZOEKT DIRIGENT(E)

Roosdaal-Pamel
koor zoekt begeleider, dirigent

Wie zijn we ?  Het FUSA koor van de parochie Pamel uit Roosdaal is een gemengd koor dat tijdens de corona-crisis zonder dirigent viel. Het koor is in 1ste instantie een kerkkoor en luistert eucharistievieringen op.

Zangkoor Noorderklanken zoekt dirigent

Hamont-Achel
koor zoekt dirigent

Zangkoor Noorderklanken uit Hamont-Achel is een gemengd vierstemmig koor met een 35-tal leden.

Mannenkoor Gaudeamus Sinaai zoekt dirigent

Sinaai (Sint-Niklaas)
koor zoekt dirigent

Mannenkoor Gaudeamus Sinaai is een koor met een rijke traditie die al meer dan 45 jaar een gevestigde waarde is in het Waasland.

Zeemanskoor zoekt mannen (met zeebenen)

Leopoldsburg
koor zoekt zanger(s)

Echte zeemannen zitten blijkbaar altijd op zee. Toch zoeken we nog enkele exemplaren die aan wal zitten. Ben jij de man (sorry vrouwen) die ons koor wil versterken? Repetities om de 14 dagen op zondag voormiddag van 10-12 uur en ...

Dirigent gezocht

Vorselaar
koor zoekt dirigent

Wie zijn we ?  Het Sint Ceciliakoor van de Sint Pieterparochie van Vorselaar is een gemengd koor dat elk weekend een eucharistieviering opluistert.

Dirigent gezocht

Sint-Antonius-Zoersel
koor zoekt dirigent

Het Sint-Caeciliakoor van Sint-Antonius-Zoersel is een gemengd kerkkoor van ongeveer 20 zangers. We ondersteunen elke zondag de 'gewone' eucharistieviering en maken extra werk van de kerkelijke hoogdagen.

Solidariteitskoor uit Mechelen zoekt nieuwe zangers!

Mechelen
koor zoekt zanger(s)

Solidariteitskoor Boboto uit Mechelen is een dynamisch vierstemmig gemengd koor, onder leiding van dirigente Hilde Van Belle. We zingen liederen uit alle windstreken en steunen goede doelen met onze optredens.

Schola Gregoriana

Berchem Pulhof
koor zoekt zanger(s)

In normale tijden 2 misvieringen per maand ,1e in OLVMiddelares Berchem Pulhofen 3e zondag.in StJacob Antwerpen, telkens om 10 uur. Repetities steeds elke vrijdagavond voor desbetreffende vieringen.

Hail, bright Cecilia!

Tervuren
koor zoekt dirigent

Ons kerkkoor heeft een zeer lange geschiedenis, en we verzorgen nog steeds de wekelijkse zondagsvieringen in de mooie  kerk van Sint-Jan-Evangelist te Tervuren, nu de hoofdkerk van onze parochiefederatie.

Zanggroep in Nederland zoekt dirigent/e

Hapert Noord Brabant
koor zoekt dirigent

Heb je affiniteit met lichte muziek en vind je dirigeren leuk dan ben je bij deze enthousiaste groep aan het juiste adres!

VOKEM zoekt zangers SATB

Schilde
koor zoekt zanger(s)

VOKEM staat voor vokaal en Voorkempen. Bij VOKEM, gemengd koor, zingen mensen met een grote liefde voor koormuziek.Het koor brengt muziek van alle tijden en streeft niet alleen naar kwaliteit maar ook naar originaliteit.

Koor zoekt zangers/zangeressen voor nationale tour

anderlecht
koor zoekt zanger(s)

Cultureel Centrum Beeldenstorm is op zoek naar zangers/zangeressen voor hun nieuw koor voor een nationale tour. Beeldenstorm beschikt over een netwerk van concertmogelijkheden via zijn talrijke culturele partners in heel België.

Chapeau heeft plaats voor een extra bas

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Chapeau uit Wevelgem heeft plaats voor een extra bas 😊🎶🎶🎶 Zingen bij het Vocaal Ensemble Chapeau betekent zingen in een kleine bezetting. Je vindt het fijn of het is eerder niets voor jou en voel je je veel beter in een groter koor ...

Alten en tenoren gezocht

Brugge
koor zoekt zanger(s)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste alten en tenoren. Repetities zijn op donderdagavond tussen 20.00uur en 22.00 uur. Neem gerust eens een kijkje op onze website. Is je interesse gewekt? Neem telefonisch contact op met onze voorzitster!

UKA zkt REPETENT

Antwerpen
koor zoekt begeleider

Het Universitair Koor Antwerpen zoekt een nieuwe repetent om op de piano de repetities en het concert te begeleiden. We repeteren wekelijks op dinsdagavond, onder leiding van dirigent Dirk De Nef, in het centrum van Antwerpen.