Zoekertjes

Je zocht op: koor
30 resultaten gevonden

Sopranen gezocht!

Brussel
koor zoekt zanger(s)

The Brussels Chamber Choir is looking for SOPRANO voices for its upcoming projects with performances on 28/3 and 10/6 and for the World Choir Games in Flanders on 11-14/7.

Singers should have good tuning, choral experience and should be able to read music at sight.

WORKSHOP GOSPELS ZINGEN

Lendelede
koor zoekt zanger(s)

Net zoals het voorbije jaar organiseert het gospelkoor Sonore terug een workshop gospels zingen onder leiding van Johan Delaere, die zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het genre en ondertussen tientallen arrangementen maakte van negro spirituals. Het is telkens leuk om te zien wat samen zi

Koor uit Brugge zoekt tenoren, bassen en sopranen

Brugge
koor zoekt zanger(s)

Het ‘gemengd Brugs concertkoor’ Bryghia Cantat o.l.v. dir. Reinhilde Uyttendaele – 30 koorleden - zoekt tenoren, bassen en sopranen.  We repeteren elke dinsdagavond in WZC Regina Coeli in Sint-Andries – Brugge.

Dirigent gezocht voor Tijl Ulenspiegelkoor

Overijse
koor zoekt dirigent

Het Tijl Ulenspiegelkoor uit Overijse is op zoek naar een dirigent. De huidige dirigent en koorleider houdt er na 37 jaar mee op. Het koor bestaat ook 37 jaar maar wij willen nog door. Het gemengd koor telt een 30-tal leden en is niet gebonden aan welke strekking dan ook.

Auditie nieuwe zangers voor Choral Jazz “When Music Sounds”

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Vanuit een rijke traditie koos Musica Nova er 2 jaar geleden voor om projectmatig te werken. Steeds wisselend repertoire, verschillende stijlen, a capella of begeleid met orkest, ... Elk project is een op zichzelf staand geheel.

Koorleden gezocht

Hoboken
koor zoekt zanger(s)

Het Don Boscokoor zoekt nieuw bloed, zing jij graag maar niet alleen kom dan even langs in de Heilige Familiekerk te Hoboken. Wij repeteren in de kapel van de Don Boscokerk, Salesianenlaan 1A (achteringang van de kerk) elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:15 uur.

enthousiaste zangeressen

Bilzen
koor zoekt zanger(s)

Popkoor Sing&Swing is een hechte damesgroep ( vanaf 16 jaar tot ...) uit Bilzen onder de leiding van Dirk-Jan Kerris.

Kidz- en jeugdkoor Muzikea zoekt enthousiaste dirigent

Tildonk
koor zoekt dirigent

Het jeugdmuziekatelier uit Tildonk (Haacht) is dringend op zoek naar een nieuwe koordirigent voor het kidz- en jeugdkoor. Superfijne bende met al verschillende jaren zangervaring en goesting in veel genres muziek. Repetities zijn op donderdagavond.

Alegría houdt open repetities op 30 jan en 6 feb.

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)

Ben je het alleen zingen onder de douche beu?
Of wil jij liever elke donderdagavond met gelijkgestemde zielen zingen?

Muzenisse heeft muizenissen

Stekene
koor zoekt medewerker

Door omstandigheden is ons Kamerkoor Muzenisse uit Stekene op zoek naar 2 tenoren. 

Wij zingen zowel profane als geestelijke muziek, verschillende stijlen uit verschillende periodes. We zingen overwegend a capella al houden we ook wel van muziek met begeleiding. 

vacature (mezzo-)sopraan

Arendonk
koor zoekt zanger(s)

Zoeken we jou? Het Arendonks Vocaal Ensemble 'Cantamare' wil uitbreiden met een (mezzo-)sopraan.

Opgewekte gemotiveerde dirigent gezocht

Oedelem

Het 40 tellende koor Cantando uit Oedelem zoekt een dirigent die de repetitie kan leiden op de 1ste donderdag van de maand. Cantando zingt liturgische en profane muziek. Per jaar een concert (of 2), van uitéénlopende aard. Repertorium is in samenspraak met de vaste dirigent.

Vivente Voce zoekt jonge zangers. Welkom op onze open repetities van 19 en 26 januari 2020

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

De generatiewissel bij Vivente Voce zet zich door ! Jonge zangers (tot circa 45 jaar) gezocht in alle stemgroepen (SATB) ! Extra welkom zijn sopranen en lage bassen.

bassen en Tenoren gezocht

Meulebeke
koor zoekt zanger(s)

Ons koor Crescendo uit Meulebeke bestaat uit een 25-tal leden, waaronder slechts 5 mannen.
We zoeken dringend versterking voor onze Bassen en Tenoren.
We zoeken 'sterke stemmen' die de andere mannen  'op sleeptouw kunnen nemen'.

Gezocht dirigent m/v

Eindhoven, Nederland
koor zoekt dirigent

Het Philips Philharmonisch Koor in Eindhoven (www.philipskoor.nl) zoekt per april/mei 2020 een nieuwe enthousiaste dirigent in verband met vertrek van onze huidige dirigent Béni Csillag.

het Roeselaars Kamerkoor zoekt een artistiek leider

Roeselare
koor zoekt dirigent

Wil jij Bart Naessens opvolgen als onze artistieke leider? Het RKK vormt een groep getalenteerde zangers die een gevarieerd repertoire verkennen van renaissance tot hedendaagse muziek.

Jongerenkoor Palabra zoekt dirigent

Houthalen
koor zoekt dirigent

Jongerenkoor Palabra is vanaf januari 2020 op zoek naar een nieuwe dirigent(e). We zijn op zoek naar iemand die creatief kan omgaan met jongeren en originele liedkeuzes maakt, noten kan lezen, gitaar of piano kan spelen om tijdens de repetities stukjes te kunnen voorspelen en begeleiden, ...

Koreta zoekt zangers

Reet
koor zoekt zanger(s)

Het Parochiaal gemengd vierstemmig koor Reet Aartselaar, afgekort Koreta, bestaat reeds 47 jaar en heeft in deze lange periode tal van succesvolle  realisaties op zijn palmares verzameld.

Samenwerking koren

Drongen/Gent
koor zoekt koor

Volgend jaar op 24 oktober 2020 voert het koor Fa.Si.nant uit Baarle/Drongen de Theresiënmesse en het Salve Regina in g van J.Haydn uit, samen met 4 solisten en het Ghent Symphonia Orchestra o.l.v. Geert Soenen. Zij zijn nog op zoek naar andere koren in Oost-Vl. of West-Vl.

Wie wil ons koor uit de nood helpen?

Pittem
koor zoekt dirigent

We zijn een 4-stemmig gemengd koor, we zingen kerkliederen, profane liederen,... Welke dirigent(e) wil ons nieuwe liederen aanleren, we zijn een toffe bende? Laat het gerust weten!

Pagina's