Zoekertjes

Je zocht op: organisatie
5 resultaten gevonden

MEIN GENT - les ballets C de la B zoekt zanggroepen/koren

Gent
organisatie zoekt begeleider, dirigent, koor, zanger(s)

In "Mein Gent” schetsen regisseurs Alain Platel en Frank Van Laecke een muzikaal portret van de stad Gent aan de hand van honderd vrijwilligers en drie acteurs: Pascale Platel, Ineke Nijssen en Gorges Ocloo. Romain De Coninck is nooit ver weg… Beide regisseurs worden h

Alt en tenor gezocht voor polyfonie

Brugge
organisatie zoekt zanger(s)

Voor vocaal ensemble Sulis zijn we op zoek naar een tenor en een alt om ons ensemble te vervolledigen. Momenteel bestaan we uit een sopraan, een mezzo, een bariton en een bas. We willen ons concentreren op 5 tot 6 stemmige polyfonie met uitstapjes naar andere stijlen.

Coördinator gezocht voor SPOTZ-ON

Schelle
organisatie zoekt medewerker

Je hebt de operationele leiding over ‘SPOTZ-ON’: je bent verantwoordelijk voor het showkoor en de (musical) figurantenopleidingen op organisatorisch vlak en bouwt deze succesvol uit.

Gezocht: Koorzangers / -zangeressen met hooikoorts

Vilvoorde
organisatie zoekt zanger(s)

Voor een programma van productiehuis PIT (dpg media) zijn we op zoek naar 8 koorzangers en zangeressen die deel willen nemen aan een korte proef. 

Rockgroep zoekt koor

Vlaanderen
organisatie zoekt koor

Voor een rockgroep uit de UK zijn we op zoek naar een Belgisch/Vlaams koor om de band te ondersteunen bij hun optredens in culturele centra in heel Vlaanderen.