Zoekertjes

Je zocht op: organisatie
9 resultaten gevonden

De DosibELS Averbode op zoek naar extra zangers

Scherpenheuvel-Zichem
organisatie zoekt zanger(s)

Het gemengd koor de DOsibELS uit Averbode  startte zowat 8 jaar geleden als onderdeel van KF De Sint-Jansvrienden. Ze brengen een breed repertoire van popmuziek tot intieme vierstemmige koormuziek. Het koor maakt een doorstart met een nieuwe dirigente.

Koor gezocht

Waarschoot ( Lievegem)
organisatie zoekt koor

Met ons woon en zorgcentrum zijn wij opzoek naar een koor dat graag een optreden wil geven in december 2020. Bij voorkeur tussen Kerst en nieuwjaar. Uiteraard met nodige vergoeding. Repertoire zelf te kiezen . We beschikken over een ruime zaal met podium waar zeker 20 personen op kunnen.

Koor Camerata Orpheon zoekt bassen en tenoren

Kraainem
organisatie zoekt zanger(s)

Camerata ORPHEON is een ambitieus vocaal ensemble van een twaalftal geschoolde zangers, opgericht in 2006.
Roland MATHEWS dirigeert en begeleidt dit ensemble met vocale en muzikale kennis.

Sprookjesmusical zoek koor voor samenwerking.

Zottegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een gemengd koor die graag in onze musical wil meezingen. Een gloednieuwe sprookjesmusical vol avontuur, magie, verwondering en vriendschap. Nivalia!

Kennismaking Taizé viering

Ledegem
organisatie zoekt koor

Wij zijn op zoek naar een koor die tijdens het weekend van 3 en 4 januari 2020 de 4 vieringen zou willen opluisteren in onze pastorale eenheid van Ledegem en Rumbeke. Wij zouden graag onze mensen laten kennismaken met Taizé.

Kerstliedjes zingen

Antwerpen
organisatie zoekt koor, zanger(s)

Voor de voorziening waar ik werk ben ik op zoek naar een aantal muziekanten die ergens in december kertliedjes kunnen brengen. Ik werk met personen met een mentale/fysieke beperking. Die enorm van muziek en instrumenten houden.

Choir to Perform in February 2020

Leuven
organisatie zoekt koor

Hello! I am looking for a choir to perform a joint concert with Dublin Youth Orchestra, at St Anthony's Church in Kraainem, on the evening of Friday February 21st 2020. The choir would perform first, with the orchestra then taking stage after them.

Kerstkoor gezocht voor " De Veldekens zingt Kerst"

Berchem ( Antwerpen )
organisatie zoekt koor

Voor onze jaarlijkse kerstdrink op zaterdag 14/12 zoeken we een koor of groep  om een soort "De Veldekens zingt Kerst" te organiseren.Hierbij zal samen met onze buurtbewoners en de senioren van het dienstencentrum De Veldekens , kerstklassiekers gezongen worden.

Woonzorgcentrum zoekt koor voor kersfeest

Tielt Winge
organisatie zoekt koor

Hallo iedereen , voor ons kerstfeest bij de oudjes in het rusthuis zijn we nog dringend op zoek naar een (Kerst) KOOR .. met eventueel bijpassende muziekbegeleiding ! We zouden deze ongeveer een uurtje willen laten optreden en er een supergezellige NM van willen maken ..