U bent hier

Onvoltooid Landschap komt naar Aalst!

Het verhaal van Annelies Verbeke over het leven van Edgar en Julienne tijdens Wereldoorlog I op muziek van Maarten Van Ingelgem zal op 9 en 10 november 2018 te horen zijn in de Sint-Martinuskerk te Aalst. 

Een rits koren uit de regio, zowel jeugd als volwassenen, zingt mee: Vivace en Cantala onder leiding van Frederik Meireson, Cantate Domino onder leiding van Andries De Winter, Kantilene onder leiding van Martine Vandevoorde, Kratzfuss onder leiding van Philippe Souvagie. Uit Gent horen we Kalliope onder leiding van Sabine Haenebalcke.

Haenebalcke leidde ook de creatie destijds in Kortrijk in 2014 en stond mee aan de wieg van het project. Jonas Van Thielen (Edgar) en Ella Michiels (Julienne) nemen de vertellersrol op zich. De jongens van Die Verdammte Spielerei omlijsten het geheel op sax en percussie.

Het meerkorenproject komt tot stand dankzij de gewaardeerde steun van de Stad Aalst. In 2015 was de compositie nog te horen in Genk, Edegem en Antwerpen en haalde het zelfs de 13de plaats in de Klara Top 100. Een hedendaagse koorcompositie die de harten beroert van honderden uitvoerders en luisteraars. Aanrader!

Met:

Goed nieuws: nieuwe uitvoeringen van het oratorium Onvoltooid Landschap op 9 en 10 november 2018 in de Sint-Martinuskerk te Aalst!
Terug naar boven