Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Grijs Gezongen 2024

Koor&Stem

Onder impuls van Vic Nees organiseerden we in 2009 de eerste editie van Grijs Gezongen. De tweedaagse voor ervaren koorzangers, 55plus, was meteen een schot in de roos. In 2024 werken we hiervoor graag, net als in 2022, samen met Sabine Haenebalcke. 

In het prachtige kader van de abdij van Drongen zal zij ons laten proeven van pareltjes uit de Vlaamse en internationale koorliteratuur, op smaak gebracht met muzikale weetjes en anekdotes. Er staat ook een creatie van Sebastiaan Van Steenberge op het programma, speciaal voor de vocale bezetting van Grijs Gezongen.

Overnachting in de Oude Abdij Drongen is mogelijk, voor wie wil al vanaf zondagavond 6 oktober. Deelnemen zonder overnachting kan ook. We starten op maandag 7 oktober om 10u30, aanmelden vanaf 10u. Er is een avondsessie op maandag tot 21u. Dinsdag om 16u is er een toonmoment voor alle geïnteresseerden. We sluiten af omstreeks 17u. Er is een maximum aantal overnachtingsplaatsen, schrijf in vóór 20 september 2024. Bij je inschrijving via onderstaand formulier ontvang je een betalinguitnodiging van €80 per persoon als voorschot. 

Docent

Sabine Haenebalcke

Sabine Haenebalcke studeerde piano aan het Gentse conservatorium en volgde tal van cursussen koor- en orkestdirectie. Naast haar carrière als pianist, zong ze ook jarenlang bij het Collegium Vocale o.l.v. Philippe Herreweghe, bij Ex Tempore, Collegium Brugensis. In 1990 richtte ze het uitstekende vocaal ensemble Kalliope op dat ze tot 2023 bleef dirigeren. Daarnaast dirigeerde ze ook Toon op Toon in Ronse en het Kortrijks oratoriumkoor Altra Voce. Vanuit haar jarenlange koorervaring groeide Sabine uit tot een veelgevraagd coach en jurylid bij koorprojecten, wedstrijden en tornooien.

Praktisch

Programma

De titels kunnen we later in september melden. Vooraf studeren wordt niet gevraagd. We beginnen er samen aan.     

Over de doelgroep

Doelgroep: zangers plus 55 jaar met ruime koorervaring.

 

Waar, wanneer en wat

Van maandag 7 t.e.m. dinsdag 8 oktober. Met of zonder overnachting. Aanmelden doe je vanaf 10u op maandag, we starten om 10u30. Op dinsdag is er een toonmoment om 16 uur, het einde is voorzien omstreeks 17 uur. 

Kostprijs

met logies: €140 (leden Koor&Stem); €160 (niet-leden).
Dit omvat cursus, logies en volpension in een één- of tweepersoonskamer met douche/wc. Handdoeken zelf meebrengen, lakens zijn inbegrepen.

zonder logies: €110 (leden Koor&Stem); €125 (niet-leden)
Dit omvat cursus, 2x lunch, 1x avondmaal, koffie. 

Overnachting in tweepersoonskamer : €5 ppn af te trekken.

Aankomst zondagavond, met extra overnachting/ontbijt zondag 6/10: €50, met avondmaal op 6/10: €60

Deelname aan kansentarief mogelijk.

inschrijving:  vóór 20 september 2024 via de inschrijvingsknop hiernaast én betaling van het voorschot van € 80 p.p., of meteen het volledig bedrag op rek. BE39 731038901419 (Koor&Stem G) mvv “GG24”. Saldo te betalen voor 20/09.

Er is een maximum aantal overnachtingsplaatsen, schrijf dus snel in!

Bij annulatie voor de deadline (20/9) : volledige terugbetaling. Annulatie 20/9- 1/10: betaalde gelden min €80. Annulatie na 1/10: geen terugbetaling mogelijk

Inschrijven en voorschot

Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt vervolgens meteen een uitnodiging voor het betalen van een voorschot. Je inschrijving is dan definitief. Het voorschotbedrag bedraagt € 80 per persoon. Een maand vooraf krijg je de oproep om het restsaldo te betalen en de praktische info. 

Voorschot: 80 euro
Rekeningnummer: BE39 7310 3890 1419
Op naam van: Koor&Stem vzw
Mededeling: VOORSCHOT GG24 – naam deelnemer
 

Toegankelijkheid

Zie website www.oudeabdij.be
De locaties zijn toegankelijk voor deelnemers met mindere mobiliteit.
Neem contact als je specifieke vragen hebt.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit solidaire prijzen. Je kan kiezen om per/als deelnemer een extra bedrag te betalen of een bedrag in vermindering te brengen.  Wie bereid is om extra te betalen, weet dat dit dient om mensen die minder betalen te ondersteunen. Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting op de standaardprijs. Het kansentarief is niet cumuleerbaar met een andere korting.


Profiel


Adresgegevens


Logies en maaltijden

Bij een overnachting in tweepersoonskamer brengen we €5 pp. in vermindering.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.


Inschrijving indienen

Wil je ons nog iets vragen of vertellen?

Opgelet, vergeet niet de spambeveiliging hieronder aan te vinken. Na het indienen van het inschrijvingsformulier word je naar een bevestigingspagina gestuurd en krijg je een bevestigingsmail. Zo weet je dat jouw inschrijving ons goed heeft bereikt!

Wanneer

7 oktober 2024 tot 8 oktober 2024

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Oude Abdij
Drongenplein 26, 9031 Drongen

Prijzen

€80.00
Voorschot te betalen bij inschrijven
€0.00
Geen voorschot nodig bij kansentarief
€160.00 - met logies, niet-leden
€140.00 - met logies, leden
€ 32.00 - met logies, kansentarief
€125.00 - zonder logies, niet leden
€110.00 - zonder logies, leden
€ 25.00 - zonder logies, kansentarief
We hanteren voor deze activiteit solidaire prijzen.

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen

Contact

Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen! Meer details hierover bij de praktische info.
Terug naar boven