U bent hier

Intervisie Zingende Scholen

Ondertussen zijn er 82 Zingende Scholen in Vlaanderen en Brussel! Tijdens een intervisie komen we samen om ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en nieuw repertoire en didactieken te ontdekken.

Deze activiteit is in eerste instantie bedoeld voor leerkrachten uit Zingende Scholen van het lager onderwijs, maar andere geïnteresseerden zijn ook welkom. Deze sessie verloopt in samenwerking met Zuidgeluid. We koppelen het workshopmoment voor leerkrachten aan een kijksessie waarbij je Tom Johnson aan de slag ziet gaan met kinderen in de afwerkingsfase van een repetitieproces.

Planning

14:00: ontvangst en workshop: Tom Johnson werkt aan eenvoudig repertoire voor scholen én leert het Zingende Schoollied aan.
15:00: kijksessie bij Iedereen Zingt: ontdek hoe Tom werkt met een groep kinderen uit Jeugdhuis 2050 in voorbereiding naar hun optreden tijdens Iedereen Zingt op 20 maart in de Singel.
16:00: napraten en feedback beide sessies
16:30: netwerkmoment met thee/koffie/taart
17:00: einde

Locatie

Deze intervisie vindt plaats in Jeugdhuis 2050 omwille van de unieke combinatie met het project Iedereen Zingt. Met dank aan de vriendelijke gastvrijheid van Jeugdhuis 2050.

Docente

Tom Johnson (BE)

Open singing

Tom Johnson is a violinist and choir conductor of, among others, Youth Choir Carmina and Vocal Ensemble Viermaliks. He works as a teacher and coach for a variety of audiences: children and adults, choirs and schools, professionals and beginners. His personal goal is to combine a fun and playful style with a professional and vocal approach.

Tom Johnson is violist en koordirigent van o.a. jeugdkoor Carmina en Vocaal Ensemble Viermaliks. Hij werkt als docent en coach voor een verscheidenheid van doelgroepen: kinderen en volwassenen, koren en scholen, professionals en beginners. Het is zijn persoonlijke doel om een leuke en speelse stijl te combineren met een professionele en vocale aanpak.

Hoe Jeugdhuis 2050 vinden?

Opgelet! Aan het jeugdhuis hangt geen huisnummer! Het bevindt zich rechts van de Lidl en het plein met het houten speeltuig. Tegen het jeugdhuis staat de sporthal op nummer 43. Dan ben je net te ver.

Solidaire prijzen

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit flexibele, solidaire prijzen. Je kiest met andere woorden zelf het tarief dat op jou van toepassing is. Wie bereid is om meer te betalen, weet dat dit dient om mensen die een lagere prijs kiezen te ondersteunen.

 

Prijs

 

Plustarief 

€37,5 Kies dit tarief en je maakt Koor&Stem betaalbaar voor iedereen.

Standaard

€30 Tarief voor wie geen lid is van een koor dat is aangesloten bij Koor&Stem.

Ledentarief

€25 Tarief voor wie lid is van Koor&Stem, indirect via het koor of individueel.

Verminderd

€22,5 Tarief voor wie het niet vanzelfsprekend is om het standaardtarief te betalen.

Kansentarief

€6

Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting.
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.
Hier kan je vrijblijvend een vraag of uitdaging formuleren die je zou willen delen of voorleggen aan andere Zingende Scholen. Ook goede voorbeelden kun je hier kwijt. Deze info nemen we mee naar het groepsgesprek.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

13 maart 2024 van 14:00 tot 17:00

Waar

Jeugdhuis 2050
Louis Paul Boonstraat 41
2050 Antwerpen

Prijzen

€37.50
Plustarief
€30.00
Standaardtarief (niet-leden)
€25.00
Ledentarief
€22.50
Verminderd tarief
€6.00
Kansentarief
Zingende Scholen maken gebruik van het ledentarief.

Wie

leerkrachten
van Zingende Scholen, geïnteresseerden

Contact

Liesbeth Segers
03 202 86 52
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven