Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Zinge-zange-zon 2019

Zinge-zange-zon is een vijfdaagse zomerse vakantie-zingweek of koorkamp voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Muzikale of koorervaring is niet nodig, graag zingen daarentegen is een must!

Is zingen je favoriete hobby? Loop je de hele dag melodietjes te neuriën? Vind je het nog fijner om met anderen samen te zingen en je te amuseren? Wil je iets bijleren en dit aan je familie en vrienden laten horen op een echt concert? Dan is deze vijfdaagse zingweek iets voor jou! Zonnige zang onder de deskundige leiding van ervaren kinderkoordirigente wordt afgewisseld met knutselen, spel en ontspanning.   

Internationale Zingweek Gent

Volledige programma

Dit jaar is Zinge-zange-zon geïntegreerd in de Internationale Zingweek Gent die gelijktijdig plaatsvindt op dezelfde locatie. Deelname in familieverband is mogelijk (met of zonder logies) en is ook een pak voordeliger. (Klein)kinderen van deelnemers aan de Internationale Zingweek Gent betalen €75 ipv €110/120.  Kinderen, breng dus je zingende (groot)ouders mee!

olv Carine Spiloes

Het programma is internationaal en vrolijk. Zangmomenten o.l.v. Carine Spiloes worden afgewisseld met creatieve animatie door jonge monitoren. Van 9-17u en telkens wanneer de ouders zingen is muzikale opvang voorzien. Carine Spiloes (BE) is leerkracht Algemene Muzikale Vorming in Oud-Heverlee en stichter van de kinder- en jeugdkoren De Kleine Johannes in Blanden. Ze dirigeert momenteel het jeugdkoor. Door Koor&Stem wordt zie vaak gevraagd voor het leiden van allerlei workshops voor zingende kinderen.

Inschijven kan door via onderstaand formulier terug te bezorgen vóór 1 juni 2019. De inschrijving is geldig na overschrijving van de deelnameprijs op rek. Koor&Stem Gent - BE39 731038901419.

Wanneer

8 juli 2019 tot 12 juli 2019

Wat

zangweekend of -week

Waar

Sint-Bavohumaniora
Reep 4 , 9000 Gent

Prijzen

€120.00
basisprijs
€110.00
leden Koor&Stem
€75.00
(klein)kind deelnemer
(Klein)kinderen van deelnemers aan de Internationale Zingweek Gent krijgen extra korting. Ook internaatsformule is mogelijk.

Wie

kinderen
8-12 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven