Zoekertjes

Je zocht op: oost-vlaanderen koor
6 resultaten gevonden

Gemengd koor Cum Splendore zoekt enthousiaste zangers

Gent (Sint-Amandsberg)
koor zoekt zanger(s)

Het Gemengd koor Cum Splendore vzw Gent zoekt zangers, vooral mannenstemmen, maar ook dames zijn zeker welkom.

Schola Cantorum Gent blijft groeien!

9000 Gent
koor zoekt koor, zanger(s)

Het Gentse kathedraalkoor Schola Cantorum bracht vrijdag 20 mei met het "Himmelfahrt Oratorium" van J.S. Bach en de cantate "Der Herr ist mit mir" van  D.Buxtehude een zeer mooi concert samen met solisten en het Bach Academie orkest Alden Biesen.

Gents koor zoekt Tenoren, baritons en bassen

gent
koor zoekt zanger(s)

Gents koor Dulcisona is dringend op zoek naar tenoren, baritons en bassen. Voor ons concert in juni zijn we nog op zoek naar extra mannelijke zangers.  Uiteraard zijn jullie daarna ook zeker nog welkom om deel van onze enthousiaste koorgroep te zijn!   

Gemengd Koor Cum Splendore vzw Gent zoekt dirigent(e)

Gent (Sint-Amandsberg)
koor zoekt dirigent

Het Gemengd koor Cum Splendore vzw Gent is een enthousiast gemengd koor met een ruim repertorium van klassiek tot modern, nederlands en anderstalig,zowel religieus als profaan, a capella of met begeleiding...

Zangeressen gezocht: dameskoor Arabesk

Gent
koor zoekt koor, zanger(s)

Dameskoor Arabesk is op zoek naar enthousiaste sopranen en alten.  Zing je graag? Heb je een interesse voor hedendaags klassiek?  Ben je tussen 20 en 50 jaar? Kom gerust langs op een repetitie om de sfeer op te snuiven!

Koor Cantate Domino Deinze zoekt nieuwe dirigent!

Deinze
koor zoekt dirigent

Onze huidige dirigent Gertjan Scheir neemt afscheid van onze vereniging, na een lange en mooie periode van 14 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken dirigent(e) die met ons naar de toekomst wil kijken en deskundig en inspirerend leiding kan geven.