U bent hier

Neem met je koor deel aan Let's Zing Ensemble!

Podiumkans

Let's Zing Ensemble, de opvolger van Singing Brussels, is op zoek naar koren die graag deelnemen aan het korenparcours én groots samenzangconcert op zondag 23 juni 2024 in en rond Bozar. 

10 getalenteerde componisten creëerden nieuw muziekrepertoire, geïnspireerd door de stad Brussel. Studeer een aantal van deze werken in, in combinatie met eigen repertoire, en je bent helemaal klaar om deel te nemen aan Let's Zing Ensemble! 

De nieuw gecomponeerde muziek zal tijdens 10 workshops tussen januari en juni 2024 worden ingeoefend in Bozar. Op 23 juni 2024 wordt dit repertoire gezamenlijk ten gehore gebracht in de Henri Leboeuf-zaal (Bozar) ondersteund door een heus orkest. Zowel amateurkoren als individuele zangers kunnen deelnemen aan dit project.

Het is de bedoeling dat koren op hun eigen tempo en op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Het is niet nodig om alle 10 de liederen in te studeren om deel te kunnen nemen. De koren krijgen ook de kans om zichzelf voor te stellen met een concert tijdens het korenparcours op 23 juni 2024. 

Heb je interesse of wil je meer info? Neem dan contact op met Valerie Konings (valerie.konings [at] koorenstem.be).

Over Let's Zing Ensemble

Terug naar boven