U bent hier

Uitkijken naar Europa Cantat Junior 2023 in Gent!

Internationaal

Van 5 tot 13 juli 2023 zal Gent bruisen van de energie van honderden jonge zangers van over het hele continent. Ze komen naar hier om samen te zingen en te genieten van fijne koorateliers, concerten en bijzondere verbroederingsmomenten. Alle kinder- en jeugdkoren kunnen deelnemen, alle niveaus. En ook voor dirigenten en zangleiders is er vanalles te beleven.

Europa Cantat junior is een festival voor kinder- en jeugdkoren 8-20 jaar. Het vindt driejaarlijks plaats in een andere Europese stad en wordt georganiseerd door de European Choral Association in samenwerking met een lokale organisatie. In 2023 zal dit in samenwerking zijn met Koor&Stem en de Vlaamse Federatie van Jonge Koren (VFJK). 

Hou onze website en social media in de gaten want binnenkort maken we de eerste namen van de atelierleiders bekend! 

Koorateliers

De festivals van Europa Cantat Junior zijn bekend om hun koorateliers. Je kiest als deelnemend koor een workshop en dirigent waarmee je zangers elke festivaldag aan de slag gaan, samen met jongeren van andere koren. Er wordt dan toegewerkt naar een concert op de laatste festivaldag. 

Hou onze website en social media in de gaten want binnenkort maken we de eerste namen van de atelierleiders bekend! Je kan je ook aanmelden op onze mailinglist en dan brengen we je als eerste op de hoogte.

Meer info

Contactpersoon bij Koor&Stem is Marleen Moortgat, info [at] ecj2023.bemarleen.moortgat [at] koorenstem.be

Terug naar boven